Reklama

Reklama

2011 MTV Movie Awards

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Hudební
USA, 2011, 82 min

Obsahy(1)

Dvacátým udílením filmových cen MTV nás tentokrát provedl americký herec Jason Sudeikis společně se současnými hollywoodskými hvězdami, kteří 5. června 2011 vyznamenali v celkem dvanácti kategoriích divácky nejúspěšnější události uplynulé filmové sezóny. (Brousitch)

Recenze (14)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Twilight nadvláda už dávno nepřekvapuje. Znuděná KStew a totálně mimózní RPatz mě naopak fascinujou pokaždý. "I didn't cut you, (Reese), but I did f*ck you!" ()

novoten 

všechny recenze uživatele

To, že jsou poslední ročníky ve znamení Twilight ultrafans, mi vůbec nevadí. To, že v některých kategoriích vyhrávají lidé, pro které kategorie není vůbec určena (Bieber power), už docela ano. Ale vždy se všechno odehrálo v příjemném duchu, každý ročník měl svého tahouna (loni božské vstupy Toma Cruise, rok předtím neúnavný Andy Samberg). Sudeikis ale tento ročník nezvládá moderovat tak, aby se tempo nezadrhlo, vedlejší komediální výstupy už také nerozesmějí jako dřív a vůbec byla atmosféra roku 2011 včetně hudebních čísel poněkud křečovitá. Pár děkovaček nebo theme songs pro trháky roku ale naštěstí nezklamaly, příští rok to však chce mířit zase o něco výše. ()

Ferry 

všechny recenze uživatele

Opět téměř všechno shráblo stmívání, protože tam evidentně hlasy posílají jen puberťáci, no holt si počkáme až to příští rok shrábne Rozbřesk, a poté už to možná zase začne nebýt trapné. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Opět pár velmi vtipných vychytávek a úvodní video mě dost pobavilo. Celý večer byl tradičně ve velmi zábavném duchu, jen měl na můj vkus moderátor opravdu až moc kousavý humor. A další výhra Twilight....no, to nemá cenu komentovat....alespoň je o čem psát a příští rok už nás třeba čeká opravdový KISS vítězného páru. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Moderátor celkem dobrý, všechno to bylo takové MTV cool a funny, ale zásadně vyhrávají ty nejhorší herci s nejhezčím ksichtem a to mě trochu irituje... jo a možná bych to přejmenoval na Twilight Movie Awards, to by bylo výstižnější... ()

masw 

všechny recenze uživatele

Jason Sudeikis byl výborná volba jeho úvodní řeč patřila k těm nejzdařilejším za poslední léta. Opět se ukázala převaha náctiletých obdivovatelů kultů posledních let ať jde o Biebera, nebo Twilight, takže vítěze nemůžeme brát moc vážně, vždyť ani samotní vítězové je tak neberou (Kristen Stewart), no pro nás seriózní tu po dobu dalších dvou ročníků aspoň nominace :D. Vtípky byly vydařené (Carrey - který tu chybí mimochodem, Mila Kunis, Timberlake, Steve-O, Pontius a Emma Stone, která si snad i tu cenu zasloužila, ikdyž možná ne za Easy A), jediný kdo trochu zklamal byla dvojice Cameron Diaz a Jason Segel z Bad Teacher, tam to byl slabší fór. Jinak překvapil uvolněný Pattinson, kterého budu možná někdy brát jako herce vážně. Pilířem byla Reese. :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jason Sudeikis, který má nejspíše předky někde na Baltu nebo Řecku je nudný a od toho se odvíjí to, jaký může být celovečerní pořad, který uvádí. Také naprosto nudný a ničím nezajímavý. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Yep... Nejvtipnější za poslední tři roky... Jasně nejde se zamýšlet nad tím, že Twilight porazil Black swan,hlasují lidi, ne kritici a tak to prostě je... Ale prostě se jim to letos povedlo... :) ()

crazy.f 

všechny recenze uživatele

Chudák Sudeikis, myslím, litoval, kam to vlezl. To, které "filmy" vyhráli neřeším, protože to nemá nic společného s pořadem, který ale působil jak generálka. Předávající, kteří asi neumí mluvit, špatný střih zvuku a infantilní intra kategorií. Btw. tak stage taky pěkný úlet. Jason Sudeikis měl sice relativně dobré vtipy, ale moc se snažil zalíbit publiku 10-12 let. ()

Kstew4ever 

všechny recenze uživatele

Rok co rok se u toho výborně bavím...akorát mě štve že za poslední 4? nebo 3? ročníky všechny ceny bere twilight....jinak paráda:) ()

Reklama

Reklama