Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemný kurýr přepravuje zásilky pro různé lupiče, gangstery a další osoby z podsvětí. Během návštěvy svého přítele Stitche kurýra zadrží neznámý muž, který si ho najme na další zakázku - má předat zásilku tajemnému Evilu Sivleovi, u kterého ovšem není známo jeho aktuální místo pobytu. Neznámý kurýrovi vyhrožuje, že pokud úkol nesplní, ublíží Stitchově rodině. Stitch proto si blízké odveze do ústraní a svěří kurýrovi jako pomocnici svou nevlastní dceru Annu. Společně se tedy vydávají po Sivleových stopách, přičemž kurýr hledá stopy v databázi FBI, do které se nahackoval. Při pátrání po Sivleovi však je nucen zabít několik mužů a brzy je zatčen policií. Brzy je však propuštěn a vyjde najevo, že neznámý, který si ho najal, je ve skutečnosti agent FBI, který pátrá po Sivleovi jako po jednom z nejhledanějších zabijáků. Kurýr je prý jedinou šancí, jak se k Sivleovi dostat. Mezitím se kurýr sbližuje s Annou, ovšem Sivle na ně posílá své zabijáky, aby je nemohli najít. Anna s kurýrem se podaří utéct, ovšem zabijáci zabíjejí Stitche. Kurýr zjišťuje, že Anna spolupracuje s FBI a jejím úkolem je předávat jim informace o tom, jak pátrání po Sivleovi pokračuje. To kurýra natolik rozladí, že Annu opouští a vydává se hledat Sivlea dále sám. Je však zadržen manželskou dvojicí zabijáků, kteří ho zadrží a mučí ve svém domě. Kurýrovi se podaří utéct a oba zabije. Manžel mu však před smrtí stačí říct, že Sivle je v Las Vegas... (TV Prima)

(více)

Recenze (50)

castor 

všechny recenze uživatele

Třikrát -z-. Zbytečné, zívající, zoufalé. Jeffrey Dean Morgan určitě někdy opanoval nějakou tu anketu o nej hřebce, protože charisma má tenhle chlapík na rozdávání, ale jeho hvězda bude vždy vykazovat nižší svítivost, protože jeho blbě vybírané role nestačí ani k prachobyčejnému odreagování. Úplný průšvih to ale zase není. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nie žeby to bol zlý film. Je to také slabšie pozeratelné B-čko. Kvitujem nečakaný zvrat a otvorený záver. A však film nemá takú atmosféru, taký náboj aby vás vtiahol a nepustil. Ďalej ma prekvapil slabý dabing, načo nie som zvyknutý. A klinec bol Rourke v posledných troch minútach a aj to bol zamaskovaný. 2 z 5 ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pre tento film sa rozhodol kvôli M. Rourkovi, ktorý sa tam objavil v závere na 3 minúty aj to zahalený v Elvisovej podobe, takže sklamanie bolo o to väčšie. Niet čo na tom filme chváliť, pretože práca režiséra bola zjavne zdevastovaná. Nezabudnem na scénu v ktorej si courier (J. D. Morgan) lepil ranu sekundovým lepidlom, ktorá vo mne vzbudila prvý krát pocit nepochopenia a druhý krát, keď si pomliaždené prsty zalepil páskou a nehovoriac o tom, že v akčných scénach pôsobil amatérsky ako keby mu spadli trenky a on sa nedokázal pohybovať, lebo mu zviazali kotníky. Dnes som mal dobrý deň a tak dávam 10%. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

K odpadu a nedokoukání do konce mi stačily dvě věci. 1) Mám silnou alergii na scény, kdy je někdo uvázaný na dlouhém provazu za ruce (nohy, pás apod.), padá docela dlouhý pád a po napnutí provazu a následujícím škubnutí, se tomu člověku vůbec nic nestane. Nějaké vykloubení rukou nepřipadá v úvahu. A tak se tam ženská houpe jak na dovolené, namísto toho aby řvala bolestí. 2) Když někdo udělá tak parádní CGI krev, kterou nepoznám, ani když o tom vím (Poslední samuraj s Cruisem), tak proti tomu nic nemám, pokud to ale tvůrci neumí a CGI krev tekoucí záporákovi z nosu je viditelně CGI (blbě natrackovaná, včetně divné konzistence), je to urážka diváka, urážka filmařiny a fušeřina tvůrců. To, že to byl typ filmu, který jde jedním okem tam a druhým ven, už je jenom takový bonus. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina podpořená rádoby neprůhlednou zástěrkou a strašnými hereckými projevy, jimž vévodil prkenný J.D.Morgan. Akce, která to mohla alespoň trošku zachránit byla jak ze zpomalenýho filmu, navíc podkreslená naprosto nehodící se neoriginální hudbou. V Nazarethu se opět neurodilo a začínám si říkat, jestli je to náhoda. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, kde Kuriér (Jeffrey Dean Morgan) vyťahuje kufrík z pod stola, z neho trhá papierik ľavou rukou. Následne ho však krčí v pravej. (Johnny.ARN)
  • Keď je Kuriér (Jeffrey Dean Morgan) po druhýkrát v dome agenta FBI, priloží mu na hlavu pištoľ, pričom natiahne kohútik. V nasledujúcom zábere je však kohútik v pôvodnej pozícií. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama