Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest mladých lidí má při plavbě na dovolené problém se svým člunem, nedaleko na vodě pak vidí člun rybářů. Jakmile si myslí, že jsou zachránění a jejich dovolená dopadla dobře, tak netuší, že na ně nečekala záchrana, ale boj o holý život. Protože rybáři nejsou tak mírumilovní, jak na pohled vypadají, jsou to totiž psychopati a lovci, kteří používají lidskou návnadu na rybaření. (ARI50)

(více)

Recenze (12)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na pohodu. Asi za to může fakt, že už jsem docela dlouho neviděl žádné alespoň průměrné hixploitation, nebo že mi doma právě nešla elektrika, takže The Watermen na nabitém notebooku byl jedinou záchranou, ale opravdu jsem se u filmu celkem slušně bavil. Postavy se občas (hlavně s blížícím se koncem) chovají až překvapivě debilně, ale co už. Jako nenáročnej hororovej výplach to jde. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

1. Na film jsem se díval na 3 x s dlouhými přestávkami. Nudilo mne to, ale pořád jsem doufal, že se to rozjede. 2.Filmy si obvykle pouštím ve zvuku DTS, Dolby Digital. Tohle jsem si musel pustit stereo. Tak hrozně nekvalitní to byl zvuk. 3. Sympatické obsazení, ale zcela bez talentu! To nebyli herci, ale zřejmě nějaký výběr na střední škole. Naučené dialogy, které div přímo nečetli. Styl ala seriál Ulice na Nově. 4. Krev, brutalita? Já ji tam neviděl. Zapíchnuté vidle v noze a vyřízlý silikon, toť vše. 5. Rybáři mluvili jako roboti, nebo možná měli v krku strojek po totální laryngektomii. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Až príliš "obyčajné" na to, aby som bol nejako extra natešený. Navyše ma prvá, nudná polovica filmu dosť ubíjala. Partička teenagerov sa vyberie na menšiu výletnú plavbu, dostanú sa do problémov, "zachráni" ich skupinka kanibalských vraždiacich rybárov, a už to pokračuje podľa otrepaného scenára - nejaké naháňačky, akcia, boj o život, gore... (porcovačky, vyrezanie silikónu atď.). Hodnotím to o triedu slabšie ako takmer totožný Rejkjavík, pretože v Rejkjavíku sa mi tie mordy zdali originálnejšie a postavy omnoho zábavnejšie. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Konečně rybář(i), který se do toho nebojí píchnout. Znásilní vás, rozčtvrtí nebo vykuchají jako úhoře - přesně podle vaší zvrácené libosti. Tenhle hixploitation, nasáklý vůní po rybách, má však lákavější plakát, než můj komentář. The Watermen je totiž klasickou ukázkou pásové výroby pro lačné krky teenagerů, jimž stačí trocha mučení, nahánění v bažinách a porcování živého masa. Samozřejmě nechybí přehlídka modelů a modelek (kozy mají ale super, o tom žádná), telefony bez signálů a správně ušmudlaní záporáci. A Jason Mewes předvede přesně to, co se od něj očekává. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

..pecka pre " násť / náročných " v ktorej robí pripečeným blbečkom spoločnosť mimoriadne nebezpečná (uff) bandička vytiahnutá akoby z kontajnerov v Brooklyne. Záverečný " fuckľový " súboj a vlastne rozuzlenie tohto filmového kopanca ukradnutého z verejnoprávnej STV , potešil asi ako málo čo a takto celý trapas s počiatočným pivným olievaním, partičkovým rozbehom plavkovaním a predvádzaním tetovaní , náznakov neuveriteľného napätia sublimoval a už sa Mi ani nezdá , že som ho videla. P.S. Skoro všetko , vodou nasiaknuté bolo lepšie a v inej dobe , inej forme , inom filme... ako tento pokus o dielo . Len slepačí škrekot dnes už neplatí - bejby. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Každý rok na moři beze stopy zmizí stovky lidí Už vím proč. Docela příjemný kanibalský horor, první polovina je tam celkem zbytečná a navádí film ke přehnané komediálnosti. Jakmile se to ale rozjede tak si fanoušci slasheru přijdou na své. Zabíjení je zábavné a dostatečně brutální na to aby to nebylo jednotvárné. Bohužel těm co už takových filmů viděli hodně se to bude zdát zvětší části okopírované a neoriginální. Já se bavil. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Místní rybáři už nechytají táááákovéhle ryby ale místo toho se dali na chytání tááákovejhle lidí. Inu úlovek jako úlovek a na lidech je masa taky dost takže proč by ne. Naši klaďáci se ovšem nechtějí nechat dobrovolně naporcovat (ale že to těm rybářům šlo) takže se postaví na odpor a začíná nám tak totální vybíjená. Na jedné straně silikonová blbka a její dvě trošku normálnější kámošky spolu s pár klučinama ze kterých jeden pravidelně posiluje (ano uhodli jste to bude hlavní HERO) no a na straně druhé zvrácení rybáři šerední jako noc a odolnější než Rasputin. Bude se tu mučit, řezat, topit, pálit, střílet a tak dále stačí si vybrat. Jako relax absolutně v pohodě a osobně jsem rád konečně poznal brášky gumáka s hákem co ví co jste dělali loni v létě. ()

Pilgrimka odpad!

všechny recenze uživatele

Seriously? Až na Jasona, který mi aspoň malinko navodil úsměv na chvilku, to bylo prostě...Kamera vypadala jak kdyby tam byla omylem...Hreci asi zrovna přišli z mola....a závěr byl tak debilní, chování postav ještě víc ...Matt L. Lockhart bude asi dobrý masér no...o.O ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

To zase bylo pokoukáníčko. Krásné bujaré holčiny a jejich frajeři :-D Jedou načepovat palivo k nějakým (už od pohledu) jednoduchým jedincům a jeden z nich jim poškodí loď. Loď přestane fungovat! Na pomoc přijedou jednodušší a začíná boj o "přežití" . Bylo mi úplně jedno kdo přežije a kdo padne za "svou americkou" vlast. 2% ()

Reklama

Reklama