Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Do Little Deaths som vkladal menšie očakávania, no všetky perverzné poviedky (ktoré ani tak perverzné nie sú) ma nudili a nejakému deju som nevenoval pozornosť. Zatiaľ čo z House & Home [2/5] mohol byť fajn rape & revenge splatter, celú dobu sa tam kecá, nie je to dostatočne perverzné a ani brutálne, takže nič čo by ma zaujalo. Mutant Tool [2/5] už naopak zaujímavý bol, no spracovanie je zlé, je to nezáživné a zbytočne som sa nútil vydržať do konca. Bitch [3/5] sa od predošlých poviedok až tak nelíši, no narozdiel od nich to aspoň sčasti baví (aj keď len posledných minút) a zakončenie je celkom vydarené. Vo výsledku v Little Deaths nevidím žiadne veľké klady, ale zas úplne to nezahadzujem, i keď som mierne sklamaný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

JE TO JEN POTĚŠENÍ, KTERÉ NÁM PÁN POSKYTUJE..... /// Tři hororový povídky, od kterých se očekává, že díky délce půjdou rovnou ,,k věci“. To se nejlíp daří tý první. Dům a domov je jednoduchá, 26 minut trvající černohumorná hříčka. Druhá věc - Stroj na mutanty - ač nejhororovější, mě ,,třetí oko“ nevotevřela, ale během půlhoďky si jistě pár úchylných srdcí získá. Až ta třetí Mrcha naplno uspokojila moje perverzní a zvrácený choutky. Kdo z nás by neměl rád šukání na všechny způsoby? Jen bacha, touha bejt psem se během půlhoďky může stát nakažlivá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jménem ,,Pána“ si k sobě zvu bezdomovce na večeři . 2.) Někdy si myslím,že jsem pes. 3.) Mám halucinace, ve kterých vidím muže co visí v kleci. 4.) Thx za titule iq.tiqe. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Les petites mortes... Tri povidky o "la petit mort" (cimz Francouzi oznacuji orgasmus - kvuli tomu, ze pri orgasmu clovek proziva podobne pocity jako pri smrti) a zejmena o zavislosti. O zavislosti na sexu, na farmakach, na kariere a uznani a v neposledni rade o zavislosti na cloveku. Prave ta posledni nas nici nejvic. A o tom asi tenhle film je. Asi :) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec a obrovské překvapení!!!! Akorát moje hodnocení jednotlivých povídek je asi trochu odlišné (jak jinak, hehe!) od ostatních. První povídka 80%. Úchylná, perverzní, brutální, super vizual. Ale přímá, krátká jasná, žádné překvapení. Druhá povídka 100%!!!! Ta byla nejlepší!! Naprosto perfektně promyšlená zvrácenost. Zde asi lidem dělá problém angličtina, protože se mluví dost slengovou "britštinou" a to ještě feťáckým slovníkem, takže asi většině lidem (bez titulků) unikají souvislosti. Každopádně ta bytost v kleci je žena a proč má tak obrovský penis není zas tak složité si zpětně domyslet. Zvrácené, hnusácké, brutální, dramatické psycho s naprosto úžasným koncem!! Třetí povídka 90%. Úchylné, perverzní, syrové a surové. Docela hodně drsný a vypilovaný příběh o týpkovi, se kterým jeho holka fakt drsně vyjebává (a to doslova ...). Celkově se jedná o "tripple - explo" záležitost, která se mi opravdu moc líbila!! Mohu srovnat s Asií v podobě Three Extremes (2004), povídkovým hororem stejné, ale naprosto dimetrálně odlišné asijské kvality. Dal bych snad i plný počet nebýt "nekompromisního" Rampo Noir (2005) z Japonska, které je oboum těmto povídkovým hororům v kvalitě a šílenosti ještě daleko na míle vzdálené, takže proto 4/5. Navíc v dnešní době už jsme zvyklí na ledacos, takže už to taková pecka mezi oči není.Ale i tak, líbilo a potěšilo velmi ... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy, ale viděl jsem jen první dva. Třetí už jsem neměl chuť zhlédnout, neboť se obávám, že bych šel s hodnocením níž. Pár věcí šlo, třeba první příběh nebyl nejhorší a člověk se i zabaví. Hodnotil bych ho lepším průměrem. To zkazil ten druhý, který mě nudil od začátku, až do konce. Snad jen na jednu scénu, tak že bych dal jednu hvězdičku. Možná by to prosekl třetí díl, ale na to jsem už neměl náladu, tak možná příště... 4/10 = 40% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)
  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)

Reklama

Reklama