Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Tady spíš hodnotím kvalitu s provedením filmu a už tolik ne ty příběhy, které ale vůbec nebyly špatné zvláště druhá povídka byla velice těžká na pochopení. Mým vítězem se ale stává povídka číslo 1, protože měla slušnou atmosféru, napětí a bestiakální konec. Celkově to je dosti zvrácené a perverzní. Překvapivě :) ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tri poviedky, ktoré sú postavené na svojej kontroveznosti, psychotickosti, či "štipky" sexuálnej zvrhlosti. A i napriek tomu, že konce príbehov, dávajú jednotlivým príbehom tvár, ani zďaleka nepokrývajú hororový žáner a už tobôž nie kvalitu. A tak hororový fanúšik bude sklamaný,....ale zvrhlosť je dnes v móde, takže film si priaznivcov ak iste nájde. Ja medzi nich veruže nepatrím...a patriť nebudem. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy, ale viděl jsem jen první dva. Třetí už jsem neměl chuť zhlédnout, neboť se obávám, že bych šel s hodnocením níž. Pár věcí šlo, třeba první příběh nebyl nejhorší a člověk se i zabaví. Hodnotil bych ho lepším průměrem. To zkazil ten druhý, který mě nudil od začátku, až do konce. Snad jen na jednu scénu, tak že bych dal jednu hvězdičku. Možná by to prosekl třetí díl, ale na to jsem už neměl náladu, tak možná příště... 4/10 = 40% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

DŮM A DOMOV - CITÁT - Každej jsme jinej a někteří prostě mají jiný vkus........... Co vše se dá dělat jménem Ježíše Krista? No, někdy se ta hranice překročí moc rychle a není návratu zpět. Čekal jsem, co z toho vyleze a byl jsem překvapen. Škoda jen, že to zpracování není tak kvalitní, jak by horor vyžadoval. CITÁT - Tak si s tou čubičkou pohraj.......... NÁDOBÍČKO MUTANTŮ - CITÁT - Ten člověk visí ve vzduchu a chce umřít............ Druhý příběh je trochu horší než ten první a má mnoho vad. Ta nejdůležitější je délka a zbytečné prodlužování některými dialogy a záběry. Konec je klišé a čekaný. CITÁT - Mám chuť na sex, jako bych byla hladová.......... MRCHA - CITÁT - Do mého šuplíku se spodním prádlem se nechčije!!!!!......... Rozhodně nejlepší příběh a nejperverznější z těch tří. Jen škoda, že kameraman nevymyslel nic pořádnýho, s kamerou divně cukal a barvy okolí jsou také divné. To šedomodré pozadí se mi nelíbilo. Jako celek je to tak na 50% ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

První povídka začala poměrně nadějně, ovšem závěr s upírskými zombíky ji totálně zabil, druhá povídka o mutantovi s obřím penisem byla totálně ujetá celá. Čili zachránil to až třetí příběh, jelikož s hlavní hrdinkou jsem se celkem ztotožnila (až na to, že já mám psy ráda). Grandiozní finále s psí smečkou už nám režisér neukáže, slyšíme pouze zvukovou kulisu, což možná některé perverzáky nepotěší, mě však ano (fakt nemusím vidět všechno). Ostatně leccos jde vyčíst z tváře dívčina přítele, který uvedenou scénu sleduje za nás. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)

Reklama

Reklama