Reklama

Reklama

BlackBoxTV

(seriál)
všechny plakáty
Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2010, 33x5 min

Hrají:

Paula Rhodes, Taryn Southern, Bridger Zadina, Michael McGrady, Matthew Currie Holmes, Preston Davis, Laura Wiggins, Sean Michael Afable, René Auberjonois (více)
(další profese)

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku podarený internetový, hororový seriál s priemernou dĺžkou okolo 5 minút na 1 diel. Hoci skôr než hororový by som povedal mysteriózny, pretože strašidelných / brutálnych príbehov tam je ledva polovica. Sú tu použité mnohé zaujímavé motívy, z ktorých je však pre diváka, ktorý už má v tomto žánri čo to napozerané, väčšina dobre známa a viaceré pointy sú odhadnuteľné až príliš skoro. Technická stránka je fajn, mnohé časti sú značne atmosférické a mám pocit, že sa to postupne slušne rozbieha, občas si tvorcovia trúfnu aj na dlhšiu stopáž. Takže som zvedavý čo sa z toho vyvinie, pokiaľ sa na to nevykašlú. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotené na základe troch epizód -Five Nights at Freddy's, Jeff the killer a Scary Clown...Slabšie 3*, nakoľko zabijak Jeff by to mal za plný počet, ďalšie dve epizódy sú na hrane 50%, skôr smerom nadol takže celkovo tie spomínané slabšie 3*. Treba však pripomenúť že sa jedná o 12 rokov starý projekt a v tom čase VR bola predsa len trochu inde ako je tomu teraz. Za pripomenutie pre filmových fanúšikov to stojí určite, rovnako s istotou však môžem povedať že si všetkých 33 epizód nepozriem. Pár kúskom však ešte šancu dám... ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Parádní hororový krátkometrážní webový seriál. Při každém dílu mrazí, po každém dílu vás to nutí trochu přemýšlet. Úžasná atmosféra která vás strhne a na konci s váma flákne o zem. O skvělém zvuku a hudbě nemluvě. Ke sledování každé úterý na http://www.videacesky.cz/tag/blackboxtv Bohužel s přibývajícími díly musím jít s hodnocením dolů. Kvalita je v dalších dílech poměrně hodně kolísavá. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Sérii pravidelně sleduji na webu VideaČesky.cz a rozhodně nemůžu říct, že stojí za to. Většina dílů totiž nemá ani hlavu ani patu, zbytečně mate diváka a patlá co nejvíc vzájemně nesouvisejících námětů v jeden chabý celek v marné snaze člověka před obrazovkou vyděsit. Nad ostatní se svou kvalitou tyčí akorát Světlo na konci tunelu, které jediné má právo nazývat se hororem a disponuje překvapivou pointou. Jemu tedy věnuji tyto dvě hvězdičky, symbolizující plný počet, jež by si jako samostatná část zasloužilo, celek je ovšem, například v porovnání s takovou Fear Clinic, bída. ()

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Nejlepší epizodou je jednoznačně Světlo na konci tunelu, kterou jsem viděl jako první a naprosto mě dostala výborným zpracováním, hudbou i pointou. Škoda, že mě už žádná další takovým způsobem nenadchla - čímž zase nechci říct, že jsou ostatní díly špatné. Některé jsou opravdu povedené, některé už zase o něco méně, ale celkově si myslím, že je to poměrně zdařilý seriál. ()

Reklama

Reklama