Reklama

Reklama

VOD (1)

Při třídní exkurzi v místní psychiatrické léčebně zažije mladá studentka psychologie Abby Jonesová (Christine Evangelista) děsivé setkání s velmi rizikovým pacientem Harmonem (Dominic Purcell)... (Filmbox)

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

S tímto filmem má hodně lidí problém v tom, že v jejich očích jde spíše o krimi thriller nežli horor a s tím musím i tak trochu souhlasit. Vražd je tu sice požehnaně a počet obětí je skutečně velký, nicméně většina z nich se odehraje mimo záběr kamer, nebo se zde pracuje jen s náznaky. To by mi ani tak nevadilo, zvláště ze začátku má tento kousek i vcelku zajímavou ponurou atmosféru. Bohužel je zde i spousta nelogických momentů a několik vedlejších linek (tajemný slídil za okny, nevlastní bratři – to na to jako nikdo nepřišel dříve…?), které moc smysl nepobraly.    Hlavním tahounem měl být Dominic Purcell (Útěk z vězení), který sice předvedl slušný výkon, ale ustrašený scénář nedal šanci vyniknout všem jeho přednostem. On se však i tak snažil předvést psychopata – sériového vraha, co mu jeho možnosti dovolovaly a já s ním neměl nějaký větší problém. Objeví se tu i několik pohledných pro mne však neznámých hereček, které však své hlavní ženské zbraně neukázaly a jejich výkony už byli slabšího rázu.    Taky jsem postrádal přehlídku gore či pořádných (rafinovaných) mordů. Hodně se odehrálo schválně v přítmí, a jak už jsem poznamenal – mimo záběr kamer. Nějaké škrcení, rány pěstí nebo náznaky bodání žádné terno opravdu nejsou. Otevřený závěr už byl jen k pousmání a odkazem na několik jiných filmů. Jako nějaký dvoj díl u nějaké krimi série, by to možná mělo větší úspěch, ale jako celovečerní horor/thriller je to jen podprůměrný film s minimem kvalitní podívané. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Já nechápu, proč když se někdo rozhodne natočit slasher, tak se potom bojí ukázat nějakou krev a násilí. Tenhle film je tak akčně bezzubý, že by u něj zíval i ten největší posera pod sluncem. Ze všech mordů není nic, ale jako VŮBEC NIC vidět, takže to aby si divák domyslel, navíc scénář je tak úchvatně stupidní, že to až tříská dveřma, nehledě na zoufalé herecké výkony a mizernou režii. Na filmu je patrné, že se nejspíš inspiroval u Halloweenu, což je sice vzor vpravdě kvalitní, ale u snahy taky bohužel všechno končí. Kdepak, tohle je fakt strašná blbost, která nestojí za mrhání elektřinou. Za pěkné holky dávám jednu hvězdu, jinak je to na odpad. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Masový vrah utiekol z ústavu, aby sa dostal k mladej študentke. Niet sa čomu diviť, keďže vyzerala k svetu, aj ja by som si ju rád ponaháňal (mohla však aspoň kozy vyvaliť). Popri tom samozrejme zamordoval pár ľudí, a samozrejme to muselo byť mimo záber, lebo tvorcovia vedia, že vtedy majú všetci najväčšiu radosť. Takže to bol skôr kriminálny thriller ako horor. Dalo sa to síce pozerať, ale na môj vkus žiaľ nezaujímavé, do rána zabudnem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dost velká píčovina.Půl hodiny musíte trpět vskutku pestrý,chytrý a inteligencí nabitý dialogy těch tří debilek,a pokud by je někdo podřezal,hrozně by se tomu filmu ulevilo..Scénář,režie,to je taky mizérie,film se plácá z místa na místo,vypadá to spíš jak nějaká epizoda z krimi seriálu.Prostě hovadina každym coulem.10%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama