Reklama

Reklama

System Of A Down: Rock am Ring 2011

(koncert)

Obsahy(1)

System of a Down sa v roku 2011 vrátili na pódiá a boli hlavnou atrakciou svetových festivalov, vrátane nemeckého Rock am Ring.

Zoznam skladieb:

01. Prison Song
02. Soldier Side - Intro
03. B.Y.O.B
04. I-E-A-I-A-I-O
05. Needles
06. Deer Dance
07. Radio Video
08. Hypnotize
09. Question!
10. Suggestions
11. Psycho!
12. Chop Suey!
13. Lonely Day
14. Bounce
15. Kill Rock´n´roll
16. Lost in Hollywood
17. Forest
18. Darts
19. Aerials
20. Tentative
21. Cigaro
22. Suite Pee
23. War?
24. Toxicity
25. Sugar (Crash master)

(více)

Recenze (18)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Moje nejmilovanější kapela, profi záznam jejich vystoupení na letošním RaR. / Sláva nazdar, jsou zpátky, ostříhali turné o otravný sračičky navíc a už zase si užívají - jen a jen hraní. Všichni čtyři, TEDY I SERJ. Ano, pan "rádoby seriózní sólo umělec" se po pronuděné éře Mezmerize/Hypnotize vrací k sobě samému, baví ho to a dělá srandičky. Daron tančí a občas si neodpustí nějaký ten vřeštiví hype, Shavo šuká po druhé půlce pódia, nabušenej John to jistí. Prostě jako dřív... Teda, on už to nikdy nebude takový blázinec jako 2002 a zpět, už to nejsou arménský spratci, ale je vidět, že z toho mají zase radost a tu energii není třeba nijak předstírat. Takže hurá příští týden do Berlína! (D_WNLOAD/ YouTube) ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nejistota (tempo), ale po pár písničkách solidní záhul a staří dobří SoaD. Mezi nejlepší kousky určitě patří Bounce, Cigaro, Darts a klasicky Toxicity...it's so shitty :) Každopádně ten den byli A7X mnohem lepší... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Hudba je jednoznačne za *****, tam nie je o čom. Z plného hodnotenia musím ubrať vzhľadom na kvalitu záznamu, prekvapujúco skromné svetlo (niekedy bola takmer tma - neviem či to bolo spôsobené silným dažďom, ktorý sprevádzal veľkú časť koncertu alebo to bol aj pôvodný zámer) a najmä niekede v podvedomí som mal stále, že celý tento koncert je vlastne kalkul (aj sa opäť nedajú hoši dokopy). Ale keď odstránim svoje príliš kritické myslenie, tak som si to poriadne užil a jediná vec, ktorá ma mrzela je to, že nemôžem moknúť a skákať niekde pod pódiom:) 4,5*/5 ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Perfektní koncert, kde sem slyšel některé písně úplně poprvé a ještě dlouho mi doznívaly v uších. Proti SOAD mám pár výhrad, ale je jich minimum, takže mi nedokážou pokazit zážitek z perfektního koncertu skupiny, u které doufám, že se dají znovu dohromady a zaplaví moje metlácké uši svými tvrdými hudebními rysy a ráznými texty. (co mi nejdéle znělo v hlavě - Soldier Side - Intro, I-E-A-I-A-I-O, B.Y.O.B, Chop Suey!, Lonely Day, Question!) 85% ()

swe 

všechny recenze uživatele

Po několikaleté pauze nesoucí se v duchu velmi kvalitních vedlejších projektů jsou chlapci ze SOAD zpátky a to hned jako headlineři největších světových hudebních festivalů, mezi něž patří právě i německý Rock am Ring. Přestože si ani zde neodpustili několik extravagantností, jejich obvyklý (drsný a sýrový) podiový projev se zmírnil. Serj, zdá se, už nadobro opustil growling a i Daron je méně šílený a prostořeký než dřív. SOAD dospěli :-) :-( ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa samozrejme iné ako plné hodnotenie ani udeliť nedá. Našlapaná hudba jednej z mojich najobľúbenejších kapiel, skvelá šou, desaťtisíce fanúšikov na nemeckom Nurgburgringu. SOADi sú po piatich rokoch späť a je cítiť, že sú doslova hladní po hraní pred obrovským publikom. Niečo, v čo verili snáď už len tí najzarytejší optimisti (ja samozrejme medzi nimi) sa konečne stalo realitou. Šialení Arméni prinášajú európske turné v plnej paráde. Od úvodného Prison Song, cez cenami ovenčený B.Y.O.B, klasické Psycho/Chop Suey až po absolútny vrchol alternatívneho metalu, skladbu Sugar. Všetci si to užívajú a každý ide naplno, chmáry minulosti, ktoré stáli za rozpadom kapely akoby razom niekam zmizli. Ako vraví na konci Serj v kapele Sugar: "Daron, Shavo, John and me." Presne takto sa mi to páči, pekne spolu. Štve ma len jedno, že som tam nebol. Ale snáď sa ešte niekedy dočkám... 100 %! ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Chýba mi tam trocha zmeny, hovoreného slova, oddychu. Všetko to tlačí jedno za druhým, ako by sa niekam ponáhľali a chceli koncert odohrať čo najskôr, k tomu je prispôsobené tempo, ktoré je oveľa vyššie než na albumových verziách, čo je pomerne zbytočné a miesto toho, aby to nabudilo, tak to skôr uspáva. Okrem toho ale zážitok, zaručene. ()

DarkMatter 

všechny recenze uživatele

SOAD během své kariéry doposud (červen 2011) nevydali žádný live záznam. Kompletních proshotů z TV je také poskrovnu (cca 3). O to více potěší kompletní a kvalitní záznam z jednoho z comebackových koncertů. Je vidět, že i po 5 leté pauze mají co nabídnout a srší energií. Všichni si koncert užívají a na pódiu skotačí tak, jak jsme je posledních cca 10 let neměli příležitost vidět. Každý fanoušek ocení, nefanoušci si jistě také přijdou na své. Tento záznam byl přenášen live v TV a na internetu 5.6.11. Vytknout by se tak dalo pár zmatených záběrů a příliš rychle střihy (ty možná někdo ocení, zlepšují dynamičnost). Výkon kapely je každopádně na 5/5. ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Propršenej koncert. Proti SOAD nic, jejich muzika mě baví, ale ke škodě celku je kvalitou zvuku tohle DVD hodně dole:( ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Koncert mojej obľúbenej kapely z puberty som si vychutnál plným dúškom. Pre fanúšikov určite perfektné. Ja som z tejto hudby trochu vyrástol, ale SOAD je z môjho pohľadu nadčasová a geniálna kapela... 80% ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

SOAD řadím v mém žebříčku nejoblíbenějších kapel hodně vysoko. Serj je skvělý zpěvák a mám rád i jeho sólo tvorbu a to stejné platí i u Malakiana,ale SOAD je prostě jen jeden. Jejich koncertu jsem se zúčastnil i osobně, tak i proto dávám 5* ()

billcarson 

všechny recenze uživatele

Dojem kazí horší kvalita zvuku, Serj zestárl jak po rakovině, ale má furt to svoje kouzlo. Hudba SOAD je v určitých chvílích jako za starých časů lahůdkou pro ucho. Welcome back. ()

Crash master 

všechny recenze uživatele

Prvé koncerty po navráte neboli hlavne od Serja to pravé, to, na čo sme boli zvyknutí. Dlhé roky sólo vystupovania na ňom boli poznať, a dosť sa to bohužiaľ prejavilo. Daron, ten naopak nestratil nič zo svojho kúzla, a opäť predviedol svoje zabijácke tanečné predstavenie! Ak by som mal hodnotiť kvalitu prenosu, zvukovo sa to ustálilo až pri I-E-A-I-A-I-O, do tejto chvíle mal Daron strašne potichu mikrofón, a celkovo to znelo dosť nevyladene. Dvakrát nemusím ani akčne ladené strihy, a roztrepanú kameru (počasie alebo zámer?), takže to ma tiež príliž nepotešilo. Samozrejme, keď to bolo nové, bola radosť väčšia, ale takto z odstupom času treba uznať, že ak by som mal vybrať nejaký poriadny koncert za posledné roky, Rock AM Ring by to určite nebol. ()

Reklama

Reklama