Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Seriál sleduje osud osmi teenagerů, kteří byli umístěni do společného domu pojmenovaného Anubis - nese jméno stejnojmenného egyptského boha. Budova z počátku 20. století slouží jako elitní penzion pro studenty ve Spojeném království. (TV Nickelodeon)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice je takové až moc televizní (lepší výprava a i víc exteriérů by neškodilo), ale celé je to takové hravé, pro cílenou skupinu ani ne tak hloupé, samotné záhady udržuj napětí. Hodně mi to připomíná ty starší novozélandské a australské seriály pro děti se záhadami. ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, proč mě to tak strašně bavilo. Kdybych musel vyjmenovat co se mi líbilo, tak vlastně nevim co říct..:D Ale o tom to přece je, ne? Užívat si snímek nehledě na to jak velkej shit to je. A Anubise jsem si užíval fakt šíleně. Nebudu v tom hledat nic jinýho. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Špatné herecké výkony, ale pěkné kulisy a opravdu hravý příběh. Vlastně takový seriál na odpoledne, když máte chuť si trošku zahrát na detektiva. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Načančané a zmalované snobské dětičky mají vztazíčky a řeší záhadičky. Možná, že jedenáctiletým dětem se to může líbit. ()

gegon10 

všechny recenze uživatele

V dnešní době na první pohled hrozná blbost. Seriál postrádá logiku, herecké výkony a vizuál jsou nic moc, ale mě to přirostlo k srdci. Koukal jsem na to jako malý a potěšilo mě, že jsem nedávno narazil na zdroj, kde ho můžu celý zkouknout. Neříkám, že to patří do mojí topky, ale je to příjemná oddechovka s fajn příběhem na vyprázdnění hlavy. 70% ()

Reklama

Reklama