Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (587)

H34D 

všechny recenze uživatele

Docela průměrná teen romantická komedie s dvěma sympatickými představiteli v hlavních rolích (H. Ledger + J. Stiles). Humor patří vzhledem ke svému žánru k tomu trochu inteligentnějšímu, jenže je ho ukrutně málo. American Pie (1-3) je sice výrazně nechutnější, ale nalejme si čistého, pobavíte se u něj mnohem více. Charaktery všech postav jsou příliš černobílé, škatulkované, vykonstruované, umělé a příběh (~scénář) stupidní a předvídatelný, proto zůstávám pouze u lepších 2 hvězd... 5/10 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stravitelná a příjemná americká komedie pro náctileté, ve které se objeví mnoho tehdy ještě mladých tváří. Zkrocení zlé ženy je solidní předloha a Američani si příběh této klasické hry přetvořili k obrazu svému a myslím, že výsledek je celkem ucházející. Nejkurióznějšími postavami byli pro mě kupodivu Larry Miller a Allison Janney. Zkrátka film, který se hodí zejména na zaplácnutí volné chvíle nebo k odreagování, protože u něho člověk nemusí tolik přemýšlet. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

já si nemůžu pomoc.. ale mám tenhle film děsně ráda... Julia Stiles jako mrcha, kterou má za prachy zkrotit Heath Ledger... ale to by nebyl romantický film.. kdyby se do sebe nezamilovali?? nikterak zvlášní záplatka či jinak vybočující zajímavost.. ale film který asi většinu lidí nenadchne ale ani neurazí ;) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzhlížel jsem k tomuto kousku s nadějí, že mě alespoň trochu přivede k zamyšlení, jestli vážně každý americký film pro teenagery musí být šílený a zcela nestravitelný pro téměř již dospělé jedince odlišné kultury. Bohužel, nic takového se nedostavilo. Filmy tohoto rázu už se asi nikdy nenaučím trávit. Sám pro sebe bych si mohl dodat - bohudík za to... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Bianca a Kat Statfordovy, přebornice v kopání do mužských genitálií, mají velmi starostlivého tatínka, jež při výchově spolehlivě skloubil svou porodní profesi s vězeňským drilem. Sestry se však poněkud odlišují, neboť krásnou Biancu (pro mne nevýrazný typ ňoumky) všichni milují a svérázně nabroušenou Kat (pro mne ideál partnerky) svět svorně nesnáší. Jenže život přináší nevýrazné uvolnění zákazu randění, tři nápadníky ve složení ňouma, model, pohoďák a klasická romantická komedie, jejíž rozuzlení by pravděpodobně odhalila i obzvlášť rafinovaně retardovaná ředkvička, může v klidu vykrádat velkého Alžbětince. Pro můj pokleslý vkus snímek nabídl dostatek ironických poznámek, zábavných situací i bílých černochů ("Jasně, bratře!"). ()

Galerie (55)

Zajímavosti (30)

  • Shakespearova hra „Zkrocení zlé ženy“ se v angličtině jmenuje „The Taming of the Shrew“. Výraz "shrew" znamenal ve staré angličtině "rejsek". Rejsek je zvíře velmi aktivní, hodně žere a při zápase vydává nepříjemné zvuky. V Shakespearově době označoval tento výraz zlou a svárlivou (ďábelskou) ženu. Ve filmu označí ve scéně na parkovišti jedna postava Kat (Julia Stiles) za "shrew“. (Jirka_Šč)
  • Když má Bianca (Larisa Oleynik) hodinu tělocviku, resp. střílení, střelí šíp do učitele. Hned se k němu všichni seběhnou a pošlou jednu holku pro lékárničku. Ta sice běží, ale za chvíli je vzadu vidět, jak se zastavila a jen se tam poflakuje. Že by jí ta ochota tak rychle přešla? (Roby)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama