Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá láska, nečekaná smrt a tvrdé kanadské žertíky v americké černé komedii. Milenecko-partnerský vztah Viv a Reggieho je kromě jiného založen na černých a kanadských žertících, které jeden druhému průběžně připravují. A tak když jednou najde Viv svého přítele ležet na kuchyňském stole s probodeným srdcem, domnívá se zprvu, že je to další jeho "tvrdý kousek" - aby vzápětí s hrůzou zjistila, že tentokrát je smrt skutečná. Jenže kdo je pachatelem? A proč vlastně Reggieho zabil? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

argenson 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl jenom jednou a už docela dávno, přesto z něj mám dodnes velmi intenzívní zážitek. Velmi nevšední retrospektivní film okořeněný vraždou, alkoholem a trávou. Každopádně nápad s vymalováním bytu tím stylem, že uděláte večírek, každej zhulenec přijde, dvakrát mázne štětkou různejma barvama a je vymalováno, to mě moc bavilo:-) ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Správně morbidní příběh se zajímavým, leč trochu předvítalným koncem. Elizabeth to hrála ale výborně, zvláště stavy její kocoviny. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Malá, nezávislá, prekvapivo funkčná dráma s výraznými čiernohumornými prvkami, jemne kriminálne ladená zápletka, celkom pekná (až na ten vystupujúci nos a vskutku ohavný účes) Elizabeth Peña a sympaťák Andrew McCarthy. Nápad za milión je vyťažený pomerne slušne, herci sú skvelí (akurát Paige Turco to miestami preháňa, ale na to som si už zvykol). Tony najrozličnejších fórov a kanadských žartíkov, konverzačno-situačná schéma, vášeň, kopa bláznivých postavičiek a udalostí, snaha spomenúť si, čo sa udialo na večierku deň predtým... a jedna katana. A ja som tak nejako podvedome tušil, že to nebude jediný ázijský prvok... Každopádne film si plynie svojim vlastným, pomalým, ale veľmi príjemným tempom, nenásilne (no dobre, občas možno trochu) vkladá flashbacky a každú scénu s Reggiem som si dokonale užil. Len možno trochu menej komických stavov niektorých postáv, pridať na tempe a bolo by to dokonalé. Tak "len" dosť slušné a nečakane príjemné. Pointa ma dostala (teraz nemyslím identitu vraha, ale tú druhú vec). 75% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Mám rád čierny humor, ale toto ma vôbec nebavilo a ani pointa to už nemohla vylepšiť. Celé je to natočené dosť zmätočne a hlavne nudne. A vôbec som nepochopil tú amnéziu hlavnej hrdinky. ()

Reklama

Reklama