Reklama

Reklama

Dokonalá skrýš

Trailer

Obsahy(1)

David (Sean Faris) a Emma (Briana Evigan) se konečně nastěhují do nového vysněného domu, ale po krátkém čase zjistí, že ve zdech domu je ukryto velké množství drog. Když se mladý pár rozhodne odejít, zabrání jim v tom ozbrojený soused Spector (Dolph Lundgren) s komplicem. Následně zjišťují, že dům není jen obyčejnou skrýší drog, ale také operačním centrem drogového bosse, který je pohřben pod podlahou domu. David a Emma se musí vydat na útěk před zabijáky, kteří chtějí všechny drogy i důkazy zpátky. (ssfan)

(více)

Recenze (68)

verbal 

všechny recenze uživatele

Áda zase jednou dostal honorář v konvertibilní měně, nemusel škemrat v Bulharské směnárně o lepší kurz a dokonce jsem měl dojem, že měl ve filmu i souvislý dialog!!! A tak je docela škoda, že scénář napsal někdo při cucání prstu Mezi ploty, když dopíjel Panicův rum. Jinak je to docela hezký příklad toho, jak jednoduše přinutit diváka, aby se ztotožnil s kladnými hrdiny. Celou dobu jsem si nepřál nic jiného, než aby Dolfi zakroutil té nesympatické krávě krkem, střelil toho geneticky modifikovaného Cruise mezi oči a odjel v žigulíku zpět na Balkán vraždit nějaké ruské žoldáky. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,ZLATO, TOHLE JE DŮM, O KTERÉM JSME VŽDYCKY SNILI....“ /// ...po kolikátý už tohle slyším... (takže: po prvý, druhý, třetí....) ,,JE TU TAKOVEJ KLID A TICHO“ (a ten sporák....). David se svojí ženou v cizím pokoji (kecáš, dyť je to pořádnej barák!) vobklíčený dvěma (a teď budu fakt kecat...) mazanejma chlápkama, co maj přístup ke zbraním a granátům (...ne, ten granát fakt bude). A tak nám tady tihle čtyři kreténi hrajou na honěnou (jako že běhaj...) a trumfujou se v kreténismu (a jsou v tom dost dobrý!). Pramení z toho takový to nějaký napětí, ve kterým je mi naprosto jedno, jak to dopadne a přeju všem rychlou smrt a sobě konec filmu. (...ale ještě je tu ten sporák....),,TO SE NÁM TEN VEČER NEPOVEDL....“ (povídej mě vo tom.....nebo radši už nééé). Céčkový běčko o partě čuráků (s partou čuráků) s dialogy (a možná i situacemi), který se vymejšlej přímo na místě a kde Dolfa hraje záporáka (tak to su opravdu zklamanej). Hezky jsem si osvěžil paměť, proč na tohle (už) nečumím.... (jasan, i na ten sporák dojde...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem chtěl při píchání najít tajnou díru (stačí mi ta ve zdi). 2.) Miluju filmy, který jsou skladištěm dementů. 3.) Thx za titule ,,OverLord“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa na podobnej úrovni ako Panic Room, čiže pohodový thriller so sympatickým hlavným záporákom (ale vlastne všetky postavy mi boli sympatické). Mladý párik proti páriku zabijakov, prečo nie. Spočiatku je to trochu spomalené, skôr sa jedná len o trpezlivé obliehanie okolo domčeka, ale akonáhle sa dostanú dnu, pekne sa nám to rozbehne. Násilia tam zase veľa nie je (s výnimkou lámania prštekov vlastne nič), ale akcie je napokon dostatok. V závere je to celkom pekná adrenalínová jazda, ktorá necháva diváka v napätí až do poslednej minúty. Až na jednu idiotskú scénu s policajtom v druhej polovici sa nemám dôvod sťažovať. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to nadpriemerný thriller. Má celkom dobrý príbeh o mladom páre, ktorý si práve kúpil dom svojich snov, ktorý bol predchádzajúcim majiteľom zabavený bankou, ale v priebehu prvej noci v ňom nájdu ukryté drogy a tak potrebujú uniknúť. Lenže vonku na nich čaká dvojica zločincov, ktorí v dome ešte majú nevyriešené veci a ich odísť len tak nenechajú. Spracovanie nie je zlé, ale nie som s ním až tak moc spokojný. Film si ma získal hneď na začiatku, úvodná scéna je zaujímavá, aj keď pre film nemá žiadny väčší význam, následné zoznamovanie s hlavnými hrdinami nie je také nudné ako obvykle v podobných filmoch, čo ma tiež v dobrom prekvapilo, lenže problém je, že keď sa už začne diať to hlavné, tak sa na to síce bez problémov pozerá, ale nie je tu vôbec nič, čo by mohlo výraznejšie zaujať, žiadna výnimočná situácia, zaujímavý moment, alebo krvavá scéna. Celá táto hodina stojaca na štvorici postáv je len čisto priemerná štandardne odvedená práca, nič viac. Až záverečná dvadsaťminútovka sa už celkom zmení a pôsobí lepším dojmom, takže s tým som už pomerne spokojný. Čo sa týka samotnej akcie, tak kvôli žánru sa tu samozrejme nič výraznejšie čakať nedá, len samé naháňačky v dome a po pozemku, prípadne ukrývanie a podobne a k tomu pár obyčajne zastrelených ľudí, takže nič, čo by stálo za zmienku. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, tu prakticky ani nemám čo vytknúť, film stojí na štyroch postavách, hlavný pár je dostatočne sympatický, takže som nemal problém im fandiť, ale zároveň aj dvojica zabijakov je slušná, samozrejme hlavne Lundgren, hlavný dôvod, kvôli ktorému som tento film pozeral, stále tu má svoju typickú charizmu, ale tu sa dosť drží na uzde, očakával som ho v jeho psychopatickejšej polohe, ale miesto toho tu väčšinu času pôsobí dojmom relatívne slušného zabijaka, ktorý si len chce splniť úlohu a ísť domov, až v tej záverečnej dvadsaťminútovke je už výraznejší a získava si pre seba plný priestor. Réžia a technická stránka sú až prekvapivo slušné, po nedávnom filme El Gringo od tohto režiséra, ktorý bol preplnený rôznymi zbytočnými kamerovými a strihovými nápadmi, ktoré dojem len kazili je toto klasická normálne odvedená práca, ktorá mi v tomto type filmu sedí najviac. Jedine tie zábery z bezpečnostných kamier, ktorých je v prvej polovici dosť mi prišli úplne zbytočné, ale to je jediná slabina. Škoda, rád by som tomuto filmu ešte tú jednu hviezdu pridal, v rámci svojej kategórie je to dobre natočený a dobre zahraný film, ktorý nenudí a ničím neurazí, lenže scenár neobsahuje vôbec nič zapamätaniahodné a ani žiadnu lepšiu akciu, takže raz pozrieť stačí. 62% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sám doma střihnuté Fincherovým Úkrytem.. jenže tam dával divák oba palce nahoru, tady musí skřípat zubama!! Přitom Stash House nezačíná vůbec špatně. V rámci rozpočtu našlápnutá kamera a střih, sympatičtí herci, dialogy od lidí z masa a kostí a naťuknutá zápletka ne úplně ze spodního šuplíku. A to se na scéně ještě ani neobjevil Dolph. Když pominu, že bych toho nanicovatého pracháče nejradši přejel tříkolkou, tak jsem se docela těšil. Jenže večer se nepovede jenom tomuhle pářečku, tvůrci ho stihnou zkazit i divákům. Každá pátá scéna překvapí nějakým logickým lapsem, postavy se začínají chovat, jako kdyby se teprve nedávno zvedli z nočníku, a tvůrci to celé jen nesmyslně natahují. Závěr ve stylu „zahraju si na tvýho taťku“ je už úplně mimo mísu. Škoda.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dlouho unikal byl jsem na nej fakt zvedavej ale vysledkem je bohuzel zklamani rozpocet nebyl nic extra ale i za maly penize se da natocit velky film jenom to chce trochu kreativity no a tady je to bohuzel po vetsinu filmu presne tak jak uz to tu nekdo v komentari zminil ty dva totalne nesympaticky hlavni hrdinove afektovana zenuska a jeji neznicitelnej manzilek se nemuzou dostat ven no a Lundgren a jeho naprosto vypatlanej kumpan se zase pro zmnenu nemuzou dostat dovnitr po pravde receno nehrat v tom Dolphik tak je to uplne zbytecnej film Dolph je sympatak charizma z nej sala na mile daleko ale co je to platny kdyz ta jeho role je napsana uplne na hovno no a to jak ho ta frajerka jednou ranou posle k zemi to sem hodne skripal zubama no ke konci se to trochu zlepsi konecne sem Lundgrena zacal poznavat a muj celkovej dojem to trochu vylepsilo ale i tak i kdyz vitam ze Dolphino jde posledni dobou z filmu do filmu tak nekterym projektum by se mel radsi vyhybat no nic nevadi neni treba byt zbytecne negativni holt neni kazdy den posviceni tak snad to priste dopadne lip ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Slušnej béčkovej thriller s jemnou akční stránkou a chladnokrevným Dolphem. Moc jsem od toho nečekal a dostal jsem solidní podívanou s rychlým rozjezdem, fajn zápletkou a napětím až do konce. V rámci béček je to lehčí nadprůměr. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No na to, jaký byl malý rozpočet (4mil.USD), tak se film režisérovi povedl. El Gringo od tohoto režiséra nebylo nic extra, ale tohle mi sedlo. Sice téměř celá hodina velké napětí jen, ale všichni herci hráli v rámci možnosti dobře. Ke konci samozřejmě zazářil můj favorit Lundgren, takže velká spokojenost u mě. Takže poctivých 78% = **** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Každý dům má své temné tajemství. Teď je jen na něm, kdy je hodlá vydat. Co takhle s ním vyrukovat v noci a nečekaně. Mladí manželé si pořídí hnízdečko lásky. Počáteční nadšení z výhodné koupě domu opadne, když na pozemek vtrhne ozbrojená dvojice překupníků drog, kteří se nevybíravě dožadují toho, co si v domě zapomněli. V útrobách domu se skrývá cosi cenného a drogy to nejsou, i když jich je v domě ukryto takové množství, že by to stačilo na několik konsekutivních doživotních trestů. Po zuby ozbrojení chlápci po heroinu nepasou, jak se zprvu manželé domnívali. K jejich překvapení úhledně zabalené balíčky s bílým práškem končí v popelnici, když je odevzdávají maníkům. Gauneři neopustí pozemek a nadále budou obléhat dům, manželé se zase nehodlají vzdát domu, který byl původním majitelem, drogovým bossem, předělán na nedobytnou pevnost, ale hlavně jim jde o to dožít se rána. Začíná noční boj o přežití. Vtip je v tom, že divák nějakou dobu tak docela neví, na čem je a co si pro něj vyhlášení "béčkoví" producenti Moshe Diamant & Courtney Solomon, rozkoukávající se scenárista Gary Spinelli a bezejmenný režisér Eduardo Rodriguez přichystali. A ono to má příjemnou noční atmosféru, film se z 80% odehrává v noci a šeru, neotřelou storku, vynalézavou kameru, která v první polovině kombinuje dobře vypadající snímání se záběry z bezpečnostních kamer před domem, najde se i pár mini zvratů, plus to, že se divák v polovině filmu dozvídá, co bylo předmětem hry na přetahovanou. Víc navrch má dvojka ničemů, sympatičtí manželé nejsou přímo poserové, chovali se i celkem reálně, i když nějaká méně smysluplná jednání a rozhodnutí samozřejmě nechyběla. Začínající scenárista Spinelli má potenciál, kdyby ho neměl, nenajal by si ho Tom Cruise, aby pro něj napsal ambiciozní story pro jeho budoucí filmový projekt. Tahle story je především dynamicky sepsaná a zajímavě vedená, občas i atmosférická, standardně napínavá. Je fakt, že toho napětí se mohlo vymáčknout i víc. Šance na to byly nemalé. Některé scény byly v rámci béčkových kvalit filmu neotřele podány. Herecké obsazení sympatické. Vnadná Briana Evigan & "cruisovsky" disponovaný Sean Faris hrály, jako když jim fakt šlo o život, z villain dvojky Doplh Lundgren & Jon Huertas šel respekt. Rodriguez natočil solidní thriller. Závěr byl zbytečně standardně béčkoidní, chyběla i hutnost čišící z vyhrocené až krajní situace, od diváka film vyžaduje i určitou míru tolerance ohledně plnohodnotného logického chování všech zúčastněných aktérů. Rozhodně však tahle hra kočky s myší splnila svůj účel nad očekávání dobře. 70% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý thriller něco jako film Úkryt. Dolph jako záporák se mi libil místama dost napínavé. Mě se tohle libilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film vyzeral dve tretiny celkom dobre a možno miestami aj napínavo. Vyrušovala ma len kamenná Dolphova tvár, ale hlavne hysterické herectvo Briany Evigan, herečky, ktorá sa doteraz preslávila snáď len hlavnou úlohou v klipe Numb od Linkin Park, inak nič. Záver film to však položil skoro rovno do odpadu. Toľko nelogických a do očí bijúcich vecí, to sa len tak nevidí. Blázon vás ma za rukojemníka a vy prvé, čo urobíte je, že sa mu vytrhnete a začnete ziapať, čo si tým akože pomôžete? Na iného potom mieri 40 policajtov a on je taký sprostý, že samozrejme vytiahne zbraň. Ale keď tých 40 policajtov začne strieľať na toho jedného, on bez problémov prežije, dokonca si leží na lehátku ešte za úsvitu a nič mu nie je.  Iný zranený je v sanitke a absolútne nikto pri ňom, na čo zdravotníkov. Je to teda film, ktorý nebude dávať zmysel ani malému dieťaťu, mohli sa posnažiť to dať aspoň trocha do reálu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano. Ona prostě musí být veterinářka, aby je dokázala ošetřit a on musí být účetní, aby mohl odhalit gansterské účty drogových dealerů. Tak samospásně vymyšlený příběh jsem opravdu už dlouho nezažil. Suché, nudné, předvídatelné s neskutečně hloupým závěrem. jediné, co si z toho budu chvíli pamatovat je vzhled hlavní hrdinky a potěšení vidět Lundgrena zase v záporné roli. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělé dostal jsem super dávku adrenalinu, protože tohle bylo dobře promyšlené a herecké spokojení se povedlo chválím tenhle thriller. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

To byla ale hovadina. mladej pár najde v novym baráku hromadu heráku a v tu chvíli na ně vletěj Dolph s Hispáncem, kterým nejde ani tak o drogy jako o bosse, co se válí pod podlahou. A tak začne naháněčka barákem plnym zabezpečovacích nástrah, který, alespoň z mýho pohledu, nemaj žádnou logiku. Atmosféra nula, napětí nula, herci to samý, ačkoliv Dolph odevzdal svůj snadart. Navíc se tu všichni bez výjimky chovají jako banda idiotů. Tupá nude. 10% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Doběhnu až k plotu !!" - "Zapomnělas na zbraně !! Kulce neutečeš !!" - "Dokážu to !!" Otázka zní, zda může vážně se beroucí monstrstupidita, čehož budiž smutným důkazem třeba i tato replika, která donutí kroutit hlavou i chlápka s obrnou, jdoucí tak daleko za hranice (sebe)parodie, že by tam ani dvoumetrovej Dolphie Lundgren stojící na špičkách nedohlédl, někoho bavit.. Pozitivní odpověď mě docela silně, to naopak v negativním smyslu slova, překvapila, a tak jsem nakonec opravdu rád, že toho scénárista Garry Spinelli - Napadlo mě, jestli ten heroin náhodou nezapůjčil ze svých vlastních zásob, poté co ho stejnou haldu exnul frňákem u psacího stroje !! - už víc vypotit nestihl, protože tohle ukázkově tupé céčko by nespasil ani ten nejšikovnější režisér, ani ta největší hvězda, no, snad už ani voda svěcená, natož venezuelskej hororman, byť v jistém smyslu Dokonalá skrýš za hororovou podívanou jistě platí, Eduardo Rodriguez.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taka beckova variacia Panic Room. Len namiesto jednej miestosti je obrneny cely dom v ktorom sa nachadza ustredny pár a neznama vec, ktoru chcu dostat zlocinci. Uz uvod behom ktoreho sa mame zoznamit s hlavnou dvojkou, sa reziserovi prilis nevydaril. Sean Faris je nesympaticky a Briana Evigan nevyrazna. Potom konecne nastupuje zlocinecke duo, ktore sa krkolomne snazi dostat dnu. V tejto chvili sa z nudneho thrilleru stava totalna fraska plna nelogickych rozhodnuti a debilnych zvratov. Vdaka tomu snaha vybudovat napinave sceny totalne zlyhava a ani lakacky nefungujju. V tomto smere reziser uplne zlyhal. Za chybu povazujem aj obsadenie Dolpha Lundgrena. Väcsinu filmu je za otloukanka, ktoreho nema problem premoct aj drobna Briana Evigan. V poslednej tretine v ktorej ma pre zmenu predviest nejake to charakterne herectvo, naplno ukazuje, ze herecky na to absolutne nema. Naco vlastne obsadili netalentovaneho svalovca do ulohy v ktorej nema moznost predviest nic fyzicke, ale ma sa snazit hrat? Asi aby mali aspon nejake znamejsie meno na obale DVD. Potom ale mohli prisposobit postavu jeho schopnostiam. Ale to je len jeden z mnoha problemov tohto strasneho filmu. Jednu hviezdicku davam za celkom uchadzajucu technicku stranku. Ale inak sa jedna o totalne zbytocny film s ktorym nema cenu stracat cas. 2/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ná mět to není špatný, ale některé nelogické věci přímo bijí do očí a divák si musí myslet, že z něho natáčecí štáb dělá blbce. Alespoň já si to myslel, a nebo.........tak jo. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento triller odehrávající se po většinu času v jednom baráku není vůbec špatnej, ba právě naopak. Mladý manželský pár výhodně koupí nádherný barák, který banka zabavila. Hned první noc v něm najdou pěknou hromadu drog a rozhodnou se z domu odejít a nahlásit to na policii. V tom jim zabrání dva zabijáci, kteří mají v domě něco na práci. Dům je taková malá pevnost s bezpečnostním systémem, neprůstřelnými okny, pancéřovými kryty a spoustou tajných místností, ve které jsou sice manželé v bezpečí před zločinci, ale zároveň jsou v něm uvězněni, protože si nechali mobily v autě. Filmek má parádní atmosféru a já jsem čekal, co vše v domě najdou, jak se vypořádají se zločinci a jak to celé dopadne. Dolphi zde tentokráte hraje vedlejší zápornou roli dosluhujícího mafiánského poskoka a sedla mu pěkně. Za mě 75% :) ()

Reklama

Reklama