Reklama

Reklama

VOD (1)

Jane Claremont (Alyssa Milano) jako malá pravidelně chodila každou neděli se svou matkou Vivian (Stockard Channing) do obchodu Tiffany’s v New Yorku a brala s sebou svého imaginárního kamaráda Michaela. Nyní, o dvacet let později, je Jane úspěšná podnikatelka, kterou čeká svatba s Hughem (Ivan Sergei). Když v tom se uz ničeho nic znovu vrací dospělý Michael (Eric Winter), aby ji varoval před životní cestou, na kterou se chystá vydat. Jane je šokovaná a zpočátku nedůvěřivá, ovšem pomalu si začíná uvědomovat, že se k ní Michael vrátil, když ho nejvíce potřebovala, a že možná právě on je její jediná opravdová láska. Film byl natočen na motivy knihy z pera Jamese Pattersona. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně okouzlující film, který je sice lehce předvídatelný, ale přesto svým způsobem originální. Ta atmosféra u Tiffanyho, Vánoce a láska..aaach! Nejde tomu odolat! V jednom měsící jsem se na něj musela podívat dvakrát. Má sice hodinu a půl, ale zdá se mi jakoby trval jen pár minut. Navíc dětské herecké obsazení bylo skvělé. Už ta první scéna mě dostala. Rozplývám se..4,5* a po druhém zhlédnutí se přikláním k 5*. Mooc příjemný film. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Krásný kýč. Na Vánoce. Spřízněných duší. Pěkného výstřihu. Hezkých úsměvů. Pokrytectví. Lásky až za hrob. A zázraku. Žádné trapné okamžiky, až tomu musím dát 4*, ačkoliv jsem to prvně ohodnotila jen 3. Ne, kecám. Nechám tomu ty tři, to je tak akorát. Jsou to super 3*. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Drama? Ikdyž vlastně jo, když uteče desetileté slečně imaginární kamarád, nastoupí do výtahu a už se neobjeví, tak to muselo být pro ni jistě hodně dramatické. Proti popisu už tedy nic nemám. Námět je vcelku příjemný a originální, přestože se spousta věcí dala předvídat. I tu facku, kterou tomu nádhernému Majklovi na ulici vlepila, jsem čekala. Vlastně hlavně díky jemu jsem to nepřepla. Jak se ve filmu objeví takový charismatický sympaťák, tak jsem marná a můžu na něm oči nechat. Ty se taky sem tam zpotí. No do háje ... teď si uvědomuju, že se stávám přesně tím, čím jsem se zařekla, že se nikdy nestanu! Odloženou obstarožní dámou, vzlykající nad dramatickou romanťárnou s občasným pohledem na kanape, kde se ledabyle povaluje její bytný. Přesně takhle si připadám! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl rozhodně zajímavý film s docela originálním nápadem, který jsem ještě v žádném romantickém filmu nezaregistroval. Imaginární kamarád v dětství může být fajn, ale co když se tento imaginární kamarád objeví o 20 let v později v dospělé verzi věkově odpovídající hlavní hrdince? A co se stane, když dospělá verze tohoto imaginárního kamaráda přestane býti pro ostatní neviditelná a stane se z něj pravý nefalšovaný člověk se všemi radostmi i strastmi lidství? Odpovědi na tyto, ale i další otázky lze v tomto filmu najít, a právě díky tomuto tématu je film natolik zajímavý, že stojí za zhlédnutí. Jistě, pár zvláštních věcí, které nedávají logiku, by se tu našlo, ale když je zajímavý příběh, může do jisté míry logika jít stranou. A příběh zde rozhodně zajímavý je, a i když ve výsledku film není vlastně ničím jiným, nežli klasickou romantikou, kdy se hlavní hrdinka rozhoduje mezi dvěma chlapy, přesto je to film, který stojí za pozornost. Co se týče mého celkového hodnocení, tak jsem se právě díky onomu originálnímu nápadu s imaginárním kamarádem rozhodl pro nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vymyslet něco nového v ranku vánočně-romantických oddychovek je stále obtížnější. Zejména pokud to má být nejen nové ale ještě k tomu příjemně zábavné. U Tiffanyho se to povedlo. Příjemná milá a zábavná romantická jednohubka, které nechybí to správné vánoční kouzlo doby, kdy se mohou dít zázraky a funguje to, aniž by bylo nutno diváka oblbovat lacinými slzopudnými triky. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Po pomerne dobrých recenziách som čakal viac. Už samotná zápletka - hrdinke sa v živote zjaví cudzí chlap, a ona si ho ešte aj nasťahuje do bytu - je pre mňa málo uveriteľná. Inak solídna a dobre obsadená vianočná romantika... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Taková milá romantická komedie s fajn sci-fi námětem, jen škoda, že působí tak moc televizně. Čarodějka Alyssa Milano bezvadná, chlapské osazenstvo nic moc. Celkově lehoučký nadprůměr. 60% ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Nesmírně neoriginální, naivní, plné černobílých postav s dost předvídatelným jednáním i dějem...a přes to všechno, nebo snad právě proto, moc hezké romantické pokoukání, jako stvořené pro vánoční prosinec, kdy se náporu podobných nekonfliktních a hřejivých báchorek vůbec nebráním. Koneckonců, na temné snímky, zaplněné komplikovanými, cynickými charaktery s černými myšlenkami, mám celý zbytek roku. Lepší trojka. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Okouzlující, krásné, milé...prostě nemám slov.Překrásný happy end, který je podle mě jeden z nejlpších co jsem kdy viděla. Byla jsem z tohoto snímku opravdu okouzlena atmosférou, která z něj přímo kypí. Děkuji Alysse Milano za tak brilantně zahrátou postavu Jane a Eric Winter také exceloval :-). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nemá to hlavu ani patu... ...ale jsou tu pěkní kluci: 34letý Eric Winter (imaginární kamarád dospělý) nebo 39letý Ivan Sergei (Alyssa si ho má brát). ()

runner85 

všechny recenze uživatele

nápad je originálny ale to spracovanie je tak neskutočne klišovité a sladučké že si idem asi zmerať hladinu cukru či som nedostal cukrovku ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Na TV film je Neděle u Tiffanyho velice dobrá. Alyssa Milano mě příjemně překvapila, Ivan Sergei hraje protivu tak přesvědčivě, až si říkám, jestli takový není i ve skutečnosti. Eric Winter je velmi roztomilý, obecně je výběr herců více než dobrý. Jediné, co bylo pěstí na oko, zůstala příšerná kamera. Měla jsem pocit, že režisér požádal kolemjdoucí, aby vzali do ruky kameru (pravda, na stativu byla) a natočili mu pár scének. I přes tuto nepříjemnou okolnost jsem si film užila, scény, které měly být vtipné, svůj účel splnily (což se u nějakých komedií říci nedá), stopáž byla akurátní. Hudba ovšem se mi zdála chvílemi mírně stupidní, tvůrci si s ní mohli vyhrát lépe, ale celkový dojem je na tři a půl hvězdy. Dávám čtyři, jelikož se pokouším zvednout hodnocení na více, než jen 66%. Zase další podhodnocený film, jaká škoda... Vím, že má maličkost nic moc nezmůže, tak co vy?! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Na imaginárního přítele z dětství jsem byla docela zvědavá, neboť jsem kdysi prožívala něco podobného jako malá Jane Claremont - moji vymyšlení průvodci sice neměli lidskou podobu, ale na tom nesejde. Bohužel jsem se dočkala pouze názorné ukázky na téma jak rychle, nenápadně a pokud možno bezbolestně zabít vcelku originální nápad. Dějová linie otrocky kopíruje to nejprofláknutější základní schéma romantických komedií a nevyhýbá se žádnému klišé - zato hned v zárodku likviduje jakýkoli pokus o třeba jen drobnou inovaci zápletky. Pro mě osobně ovšem největší fiasko ztělesňuje sama hlavní hrdinka. To že je duchaplná, milá, vtipná a potažmo i krásná žena, pro kterou stojí za to přinést nějakou tu oběť ?!? Nemůžu si pomoct, ale mně připomínala spíš pragmatickou, usedlou starou pannu, která se snaží za každou cenu provdat ... pochopitelně jen a jen z opravdové lásky. Proti ostatním postavám prakticky nic zásadního nenamítám, jenom bych měla jednu takovou drobnou poznámku: Ono je velice snadné zamilovat se do imaginárního kamaráda, který kromě sympatického vzhledu vykazuje i všestrannou manuální zručnost, prakticky nic ho nevyvede z míry, je vždycky dobře naladěný a připravený naslouchat. Pravda - je trochu užvaněný, ale s přihlédnutím k jeho dosavadnímu "zaměstnání" to nelze dost dobře brát jako zápor. Myslím, že by neškodilo, kdyby alespoň v některém ohledu nebyl úplně dokonalý - a taky bych moc ráda věděla, kde vzal finanční prostředky na zvelebení obydlí objektu své náklonnosti. Abych to shrnula: Nedozvěděla jsem se nic překvapivého ani obzvlášť zábavného o našem reálném světě - a bohužel ani o imaginárním světě imaginárních přátel ... přitom finále v podstatě nemá logiku - pokud se v něm vyskytují nefunkční pravidla, která je možné beztrestně porušovat, kdykoli se komukoli zamane ... 2,5* ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

moc pěkný film, a možná že jsem trochu v sentimentální náladě, ale i slzy se dostavily. Strašně se mi už na začátku líbila scéna se zrcadlem :-)) to bylo opravdu kouzelné. A konečné dialogy nemají chybu, příjemně strávený večer.Doporučuji. Romantika se vším všudy. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Na první pohled film působí lacině - už jen plakát, oficiální text, ale hned první záběr mě utvrdil o opaku. Nepopírám, že je to slaďárna, ale pro mé oči rozhodně velice milá a sympatická. ()

Reklama

Reklama