Reklama

Reklama

VOD (1)

Jane Claremont (Alyssa Milano) jako malá pravidelně chodila každou neděli se svou matkou Vivian (Stockard Channing) do obchodu Tiffany’s v New Yorku a brala s sebou svého imaginárního kamaráda Michaela. Nyní, o dvacet let později, je Jane úspěšná podnikatelka, kterou čeká svatba s Hughem (Ivan Sergei). Když v tom se uz ničeho nic znovu vrací dospělý Michael (Eric Winter), aby ji varoval před životní cestou, na kterou se chystá vydat. Jane je šokovaná a zpočátku nedůvěřivá, ovšem pomalu si začíná uvědomovat, že se k ní Michael vrátil, když ho nejvíce potřebovala, a že možná právě on je její jediná opravdová láska. Film byl natočen na motivy knihy z pera Jamese Pattersona. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj keď celý film má veľa nedostatkov (jak z pohľadu scenára tak aj zo pohľadu réžie) tak predsa len ma dokázal osloviť. Treba si všimnúť veci za filmom/príbehom. PS: „Čo hľadáš v mojej spálni?“ Myslel som si, že ešte stále bojíš v tme.“ „Von!“ Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický film se zajímavým námětem. Ústřední herecké duo je velmi příjemné a na jiskření mezi nimi se vážně příjemně kouká. Sice tomu chybí trošku silnější emoce a konec bych taky trochu pozměnil, ale zasmál sem se,což se mi u romantických komedií málo kdy stane. U pár scén jsem byl skoro dojatý a za to, a za ten krásný námět, prostě musím dát plný počet. Nenudil jsem se ani minutu. ()

Reklama

R.E.M. 

všechny recenze uživatele

Ve svém žánru pro mě určitě jeden z nejlepších romantických filmů. Originální námět a dojemně okouzlující postavy Jane a Michaela. Alysse Milano v roli půvabné, vtipné a chytré Jane a Ericu Winterovi v roli kamaráda, ochránce, milence (s nádherně a nevinně rošťáckým úsměvem) to spolu harmonicky ladí. Plus pro Ivana Sergei v profilu hloupého namyšleného sobce bez příměsi jediné sympatické vlastnosti. Hercům se podařilo vtáhnout mě děje tak hezky, že jsem se ani vteřinku nenudila. Střídavě jsem se kochala pohledem na ústřední dvojici, smála se vtipných dialogům a vzápětí se nechala unést dojetím. Kvůli několika drobným nelogičnostem a podivným pravidlům "onoho" světa není důvod snižovat hodnocení. Naopak - je osvěžující vidět kvalitní romantický film/komedii, kde je křišťálově čistý děj a scény bez otravných skopičin a bláznivých událostí. PS: Nezapomínáme právě teď na naše dětské sny, touhy a sliby nám samým? I o tom je tento úžasný film. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu, že u tohoto snímku nepřidali ještě "mysteriozní", protože uznejte to co se tam děje není v reálu sakra možný :)..Jinak pro mě nudná průměrná komedie ale jak už v předchozích komentářích uvádím, velmi oceňuji to, že jsem byla schopná dokoukat do konce i když bylo jasné jak to dopadne.. Doporučuju pro zarytý romantiky toužící po happyendu. ()

Kotsour 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná průměrná komedie, nebýt těch několika nechutně kýčovitých klišé, naprosto čitelného a předvídatelného děje a absolutní nelogiky filmu. Tohle je přesně to, co mě na romantických filmech vytáčí a co podporuje tu zkreslenou představu našich žen, že když přijde láska, hroutí se skály a je úplně jedno, komu kvůli tomu budou padat hlavy. Fajn, zamyslíme se. Jsem tuctová, nezajímavá buchta s osvědčeným partnerem, který mě miluje, je tolerantní a zajímá se, ale jednoho dne mi do života vstoupí vysněný buzna-kamarád, který se mnou bude vybírat hadry a mlátit se polštáři. To je jasné znamení, proč si ho hned nastěhovat do bytu a poslat tím celý vztah s přítelem do prdele a ještě se tomu divit. Kvůli tomu krátkodobému citu a poblouznění prostě budu bořit svět a je mi to úplně jedno. Tohle je ženská logika, kterou je neskutečně nebezpečné podporovat ve filmech a fakt se mi z toho zvedá kýbl, že to nikoho nepohoršuje tak, jako mě. No, abych jen nenadával, tak mimo výše popsaného je to příjemný tříhvězdičkový film s „dobrým“ (vzhledem k výše zmíněnému) koncem, což je občas prostě potřeba, co si budeme povídat. Pro Vánoční svátky jsou takové filmy fajn, jenže na výběr je z pestré škály o mnoho lepších filmů, takže proč sahat po tomhle dílku, které ještě názvem dosti mate a odkazuje ke známé Snídani u Tiffanyho? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Pro Alyssu Milano a Ivana Sergeie se nejedná o první spoluprácí. Setkali se již během natáčení seriálu Čarodějky (od r. 1998). (Stirek45)

Reklama

Reklama