Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (111)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím tohoto filmu jsem neměla tušení, že existuje někdo jako Howard Stern. Teď už to vím a po téměř dvou hodinách sledování jeho vlastnoručně napsaného životopisu, ve kterém hraje sám sebe, o něm nevím o moc víc. Problém je v tom, že jsem z filmu nedokázala poznat, jestli i tenhle film vzal jako jednu obrovskou srandu a nadsázku (já jsem ten hodný, všichni ostatní jsou zlí a nikdy bych neudělal nic špatného svoji ženě), nebo jestli to myslel vážně. Doufám a věřím v to první, nicméně asi se někde stala chyba, když to z filmu patrné nebylo. Těžko říct, komu to dávat za vinu, zřejmě její největší část leží na bedrech nezajímavé režisérky Betty Thomas. Mohla to být velká legrace (přestože Howardův styl humoru rozhodně není můj šálek kávy), ale zůstalo to na půli cesty, nijaké a nedotažené. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sebestředná óda jednoho anarchisty rádiového éteru, který ve vlastní biografii hraje sám sebe. Nevadilo by to, právě naopak, šla by z toho vytěžit spousta vtipů, jenže ten film není vtipný ani za mák. Stern mluví sprostě, kloktá sperma a prdí do mikrofonu, ale jinak má vyřídilku plnou urážek, které mě nechávaly naprosto v klidu. Od momentu konfrontace s Paulem Giamattim sice zabliká jiskra naděje, protože se konečně střetnou dva rozdílné světy, ale režisérka totálně nestíhá a dál rutinně vrší scénky. Ale asi to tak ‚božský Howard‘ chtěl. Napětkrát dívaná nuda. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsem neměl ani ponětí, že existuje nějaký ultrapopulární moderátor Howard Stern. Teď už to vím a způsob, jakým to dal o sobě Stern vědět, mi přijde hoooodně povedený. Samozřejmě, že si nemyslím, že by skutečnost přesně odpovídala tomu, jak se Stern prezentuje v této komedii, ale to je vlastně úplně jedno, protože podstatné je to, že se divák při sledování jeho "životopisu" dobře baví. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $41,230,799Tržby Celosvetovo $-║ Suché, nikam sa to nijak zvlášť neposúvalo, podané bez skutočnej šťavy. /25%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Howard Stern v kůži Howarda Sterna. Kdyby všechny autobiografie byly tak vtipné, asi bych na nic jiného nekoukal. Pro někoho je kontroverzní a otevřený Stern největším zlem, které stále chodí po planetě Zemi, ale na druhou stranu je neuvěřitelně zábavný a bezprostřední. Lže, lže a lže, ale vše to zabalí tak dokonale, že to divákovi nevadí. Scénám jako orgasmus během vysílání nebo Jenna J. ve studiu celá nahá (plus hláška o manželce...) se velmi těžko odolává a sám si nevzpomínám, kdy jsem se tak dokonale pobavil. Stern je osobnost a jeho výstupy např u Lettermana (byl tam několikrát, je sranda vidět, jak Letterman stárne a Stern je stále takový hippík....) jsou skvělé. Škoda, že více osobností nedokáže svůj život vidět jako Stern... to by bylo zábavy. ČT 1 zase jednou překvapila a potěšila. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zákaz užívání sedmi obscénních slov: hovno, kurva, mrdat, kokot, čurák, kunda, piča." A taky zákaz vtipů na nadýmání, vyměšování, močení, ejakulaci a jiné tělesné funkce. A to už trošku smrdí cenzurou, ale jsme přece v USA, kde je snad svoboda projevu. Nebo není? Není a nikdy nebyla, takže hovado typu Howarda Sterna mne dokáže zaujmout, i když bychom si při poměřování délky, tloušťky a tvrdosti penisu asi moc nerozuměli. Nicméně proti proklamování rozhlasové nahoty nic nemám a jeho soutěže mě poměrně bavily ("Doplňte celý název jednotky času. Nanose ... kunda"). ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Rokenrolový DJ Howard Stern propagoval muziku většiny mých oblíbených kapel, včetně Cheap Trick a Ramones, hostoval na albu Blue Öyster Cult, a už několik desetiletí provozuje naprosto šílenou show v rádiu. Jeho humor je většinou poněkud hrubšího zrna, ale pokud máte rádi rock a osypáváte se z politické korektnosti, asi mu stejně nakonec podlehnete. Přestože zde hraje tehdy třiačtyřicetiletý Stern sám sebe (od žáka základní školy až po současnost), což nemuselo dopadnout vůbec dobře, výsledek je zdařilý. Film jsem si při jeho premiéře v kině nenechal ujít, a odcházel jsem spokojen. Je to trochu podobný zážitek jako bláznivá rocková komedie Waynův svět, ovšem s tím významným rozdílem, že tohle se opravdu stalo. I když možná ne vždy tak, jak nám to Stern servíruje. Ale kdo by při naslouchání historkám starého zbrojnoše hleděl na detaily? Zatímco Jimu Morrisonovi zbudoval solidní pomník Oliver Stone, Stern tímto filmem (natočeným podle vlastní autobiografie) buduje pomník sám sobě. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Soukromé neřesti mi připoměly klasický britský vtip o venkovanovi, který přicestuje do Londýna a vidí pomník admirála Nelsona. "Kdo to je, dobrý muži?" - "To je ten, co udělal z Velké Británie to, čím je dnes." - "Mám pocit, že je strašně nespravedlivé vinit z úpadku monarchie jediného člověka." Tak i já jsem konečně poznal Howearda Sterna coby viníka, který stál na začátku úpadku kvalitní veřejnoprávní žurnalistiky, která měla za sebou v 70. letech díky odhalení řady korupčních afér a politických skandálů velké renomé a podporu. Od 80. let byla postupně nahrazována stále povrchnějším zábavným stylem, kdy se na první místo dostaly bulvární senzace a laciné vtípky. Samotný film je natočený s lehkostí, je náležitě zábavný a hlavní hrdina je v něm vyloženě sympatický - aby ne, když si ho taky sám investoval a příběh sepsal. Jak je to s jeho skutečnou povahou a do jaké míry např. odpovídá jeho image vzorného partnera a otce realitě, ví jen on sám. Celkový dojem: 80 %. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu radiová verze Andyho Kaufmana, tak trochu jeho protipól. Dost jsem se občas bavil, ale zároveň se nedá říct, že by mi byl Howard Stern nějak výrazně sympatickej, prostě takovej grázl, kterýmu to vyšlo. Paul Giamatti výbornej. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi leckdo v Česku neměl léta páně 1997 potuchy, kdo je Howard Stern. A po projekci jim to bylo vlastně dál docela jedno. Životopisná komedie o překročení hranice slušnosti a vkusu a jednom vzestupu do mediálního království. Tím je snímek Betty Thomas (jinak proslula spíš veleprůměrnými kousky typu 28 dní nebo Dr. Dolittle). Párkrát sice zabliká jiskra naděje, ale vesměs jsem se nesmál. Třeba podobné kousky Muž na Měsíci nebo Lid versus Larry Flynt mě bavily/dojímaly o mnoho víc. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Velmi interesantny zivotny pribeh asi najblaznivejsieho radioveho DJ-a Howarda Sterna je nam ponuknuty v absolutne priemernom filmarskom šate. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že je to strašná prča, ale film sám o sobě zas takový zázrak není. Hlavní hrdina se zde někdy prezentuje až křečovitě správňácky a své soky jako ultra kretény, bez špetky smyslu pro humor. Larry Flint je podobný a lepší. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Kdyby u nás místo těch idiotů moderovali rádio lidi typu Howarda Sterna, byl bych nejvěrnějším posluchačem. Ale Svazák Pokorný nebo, nedej bože, to hovado Mareš, ty mě naprosto odpuzujou:-) A podle písničky Tří sester FM lomoz soudím, že nejsem sám ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá autobiografia Howarda Sterna s množstvom hrubozrného, ale skutočne vtipného humoru. Herci podávajú skvelé výkony a okrem úžasného Sterna Vám v pamäti určite ostane aj polodementný Paul Giamatti v role konzervatívneho vedúceho v NBC. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak se mi tenhle film dostal zhruba před deseti rokama poprvé do rukou a jak jsem z něj byla unešená. Jenže tehdá jsem ho měla za 30 kaček půjčený a vhska byla kódovaná, tudíž jsem si mohla o opětovném pouštění nechat jen zdát a kamarádům vyprávět, aneb než započal komiksový boom, byli našimi hrdiny obyčejní lidé, kteří se pro svůj sen nebáli jít proti proudu a nadutým (čti konzervativním) bossům. Lidé jako Larry Flint, Andy Kaufman, nebo právě Howard Stern. A tací stojí za pozornost i dnes, tudíž jsem se za Howardovými memoáry po letech poohlédla a musím konstatovat, že ačkoli už jsem nebyla tak unešená jako kdysi, pořád je to parádní jízda plná břitkého humoru, který potěší. ()

Reklama

Reklama