Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Absolventi jedné střední školy mají dnes šťastný den, právě složili svoji zkoušku dospělosti. Dost velký důvod k oslavě, a to ne jen tak k ledajaké. Chce to velký mejdan, který si každý užije po svém. Kenny Fisher jde na večírek s jediným cílem, chce skoncovat se svým panictvím. Netuší ovšem, že nedopatřením zůstane celý večer zavřený v koupelně se svou kamarádkou z dětství Denisou. Holky se baví o tom, že se Amanda po čtyřech letech rozešla s nafoukaným školním krasavcem Mikem, některé Amandu litují, jiné jí to přejí. Jen Preston je na vrcholu blaha, protože svou půvabnou spolužačku tajně miluje od první chvíle, kdy vstoupila do třídy. Večírek na rozloučenou probíhá jinak, než si všichni představovali. (TV Nova)

(více)

Recenze (39)

POMO 

všechny recenze uživatele

Jeden večierok a na ňom množstvo mladých hereckých "hviezd" - to sú jediné dve premisy tejto minimálne zábavnej a úplne o ničom teenagerskej oddychovky. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Další z komedií, které dávají americkým středním školám punc místa, kde je nejdůležitější věcí to jak jste oblíbení, k čemuž potřebujete a) vzhled modelky b) být hvězda fotbalového týmu c) mít od obojího trochu a hlavně nemít samá áčka, protože potom byste byli čtyřokej blbštajn, nejlépe s rovnátkama a zálibou v klasické hudbě. A každému je ukradené, jestli jste krysa nebo něžná osamělá duše, což je obraz ze kterého se mi vždy a všude zvedal kufr. Hudební stránka - máme romantiku a maturitní mejdan, takže se nám tu střídají soft rockové partičky, které nemáte šanci rozeznat jednu od druhé a staré pomalé ploužící věci, které se povětšinou dočkaly děsivých coververzí (třeba od Mandy & Randy nebo samotných kluků Lunetiků Loonaticů, Navedenejch To Pumprlíků). Série dějových koncovek je utrpením...jak že to je v textu distributora? Večírek na rozloučenou probíhá jinak než si všichni představovali? Asi nejsem všichni:) I když přesnější vyjádření použil svého času Lobo, Velkej Šéf, když se setkal s arcismradlavym záhrobnim dechem Mora D'Fatala: "Jeje...je...ži...já se asi...asi...bluuarf!!!". A neříkám to jen proto, že je to jak z Dawsonova světa:) Takže za co ten rejpal kterej zas má svoji zdrbávací náladičku, dává ty dvě hvězdy, ptáte se? Za Jennifer Love Hewittovou (All You Need Is Love;)) a naprosto, naprosto, naprosto úchvatného anděla Jennu Elfman. Nic lepšího totiž v tomhle filmu neuvidíte. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Herecký obsazení Posledního mejdanu je naprosto neskutečný. Při prvnim zkouknutí jsem jenom čuměl na to, kolik (budoucích) hvězd jsem napočítal. Na druhej pokus jsem víc sledoval, co se tam odehrává a je to prostě jedna z těch "předprcičkovskejch" (nefekálních) teen komedií. Kdyby se snad chtěl někdo pohoršovat nad nějakym blitim nebo sranim, tak v tomto případě má smůlu. Žádnej tzv. fekální humor tady neuvidíte. Jestli je to dobře nebo špatně, to už záleží na vkusu každýho soudruha. Já mam tyhle teen-komedie z konce 90. let fakt rád (fekální i nefekální) a to už by musela bejt extra blbost, abych dal nějaký špatný hodnocení. Jennifer Love Hewitt to ve filmu fakt moc sluší, Lauren Ambrose je taková sympaticky asociální a Seth Green je příšernej pošuk :-) 75% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Fajn předskokan o rok mladších Prciček. Nenáročná teenagerovská komedie na v žánru oblíbené téma posledního středoškolského mejdanu, se záplavou devadesátkových mlaďochů. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vcelku tradiční teen komedie o tom, kterak hoši a dívky odmaturovali a jak jim jeden jediný večírek rozházel životy. V hlavní roli posh dámička Jenn Love, Herecky se od té doby ještě hodně naučila, ale už tehdy měla svůj pověstný břink. Ve vedlejších rolích najdeme takové jako Melissu Joan Hart, Liv Tyler nebo Selmu Blair. Klasická devadesátá v rozpuku. Takže pokud patříte k té jejich generaci, tak ano. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Keď niekde uvidíte žáner "tínedžerovská komédia" očakávate salvy smiechu, trápnych situačných komík, sex, strata panenstva, alkohol a všetko možné, čo s tínedžermi nesúvisí, ale v americkej komédii sa musí objaviť .... Tak toto všetko v tomto filme takmer nie je .... Režiséri si zrejme mysleli, že keď do filmu zapoja stádo hollywoodskych hviezdičiek, že úspech bude zaručený ... Opak bol pravdou. Scenár nebol plytký, scenár, podľa mňa, nebol žiaden. Vyzeralo to, ako čistá improvizácia. Jedným slovom - katastrofa ! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto hovorím megacasting! Ani jeden z hercov nikdy nekopal za vyššiu ligu, zato každý sa objavil aspoň v jednej z klasík 90.kového teen žánru, prípadne filmov nového milénia, ktoré mu nasledovali. Každý! Rovnako cameá ako vedľajšie úlohy, všetci sú známi zo seriálov a komédií a oddychoviek, a väčšina z nich na svoju popularitu iba čakala a vážne neviem kto to všetko spískal, no ťažko mohol tušiť, kde bude väčšina z nich dnes. Dokonca Jason Segel tu debutoval. Dvoma slovami: Ťažká pohoda. Ani tá Jennifer mi nevadila. Už nejakú dobu mi strašne lezie na nervy, ale tu bola proste na zožratie. Klasika pokleslého žánru, rovnako ako Trójska vojna. Klasika žánru, ktorý milujem a posledný v Bulšite parodovaný film, čo mi doteraz unikal. A soundtrack nemal chybu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dej: jeden pomaturitny vecierok na ktorom sa stretne obrovske mnozstvo hviezdiciek teenagerskych filmov (ja som napocital 23). Staci to na to, aby vznikol dobry film? Podla mna nie. Sica tam par dielcich dejovych liniek bolo, ale neboli podane prilis zabavnym alebo akokolvek zaujimavym sposobom. Proste posobili dost nevyrazne a tak najvacsou zabavou pre mna bolo objavovanie roznych znamych xichtov. Vysledok je cisty priemer na jedno pozretie. 5/10. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

A whole lot of young & nice hollywood stars. Každého z nich však môžem vidieť vo filme, ktorý nie je tak zbytočný ako tento. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

5 hvězdiček. Není to moc? Mohli byste se zeptat. Nuže hned vám vysvětlím proč - 1. hvězda je za Lauren Ambrose (a potažmo i Freddyho Rodrigueze, ale ten už mě tak nepřitahuje) dost pravděpodobně jsem si na ní vypěstoval závislost/úchylku. A krom toho umí i dobře hrát! 2. hvězda putuje kameramanovi - mixáž záběrů a nájezdy kamer jsou většinou dechberoucí, člověk se nenudí a nepřipadá mu že sleduje nudný dokument. 3. hvězda za "profily" postav včetně mott. Povedený nápad, jak vtáhnout člověka nenásilně do děje. 4. hvězdičku si zaslouží všichni vedlejší herci (protože pokud nepoznáte ani jednoho známého, jste buď z marsu a nebo slepí). Za zmínku určitě stojí Shermi- "červená nit" -nátor... A finální 5. hvězda? Scénáristům a režisérům, že tenhle film nezpatlali. Je sice pravda, že je tam kopec moralitek a pouček, ale v kterém filmu není? Navíc u tohoto filmu mi ta atmosféra přišla taková "prcičkovská". EDIT: 6. hvězdičku bych ještě dal za naprosto fascinující obsazení, prakticky většinu herců z toho mejdanu znám. Ba co víc, setkali se tu u jednoho filmu Freddy Rodriguez, Eric Balfour a Lauren Ambrose. EDIT2: Trochu pohádkový happy end, skoro jako nějaká komedie od Shakespeara, přesto ale hodnocení nechávám. Nikdo koneckonců neříká, že se den poté někdo s někým nerozešel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Něco jako "Prci, prci, prcičky", ale s tím rozdílem, že to není tak příjemně ujeté a ani tak vtipné, nemluvě o tom, že o nahotě tady nemůže být řeč, když je to vlastně podivná romantická komedie, kde ten konec ani chvíli nevěříte. Ale naštěstí je tu tolik herců, které poznáte, že vás jen tohle hledání bude bavit. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná romantická komedie, kde se v tom dobrém slova smyslu vyřádil Seth Green. Vedle půvabné Jennifer Love Hewit se ve filmu na mejdanu objeví spousta mladých, tehdy méně známých tváří. ()

Reklama

Reklama