Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Absolventi vysoké školy Phil a Dennis pracují v pizzerii. Phil má hrůzu z toho, jak by utrpěla jeho pověst, kdyby se o tom dozvěděla některá z jeho bývalých spolužaček. Přemýšlivého Dennise naopak trápí hřích z mládí, kterým pokazil slibně se rozvíjející vztah s krásnou Kristen. Události však dostanou rychlý spád, když majitel pizzerie odjede na dva dny z města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Film začíná storkou o psím exkrementu v mikrovlnce.___I když bych se snažil sebevíc, víc než jednu hvězdu prostě odůvodnit nedokážu. Je to celou dobu dost o ničem, vtipů podařených i nepodařených jako šafránu. Osobně mě potěšilo jedině snad angažování skvělé kosti Jennifer Love Hewitt, která tu ale (což není zase tak neobvyklé) hraje hroznou slepici. Každopádně ztráta času se na tohle koukat. ()

ujo_chmel 

všechny recenze uživatele

Tento film som náhodou videl na kanále MGM a bol som celkom milo prekvapený, čo za neznáme filmy to dávajú okolo obeda v TV. Nie je to ničím výnimočné, ale keď má človek chuť len tak bezmyšlienkovite ležať na gauči a čumieť do bedne, je to ideálne. Postavy sú celkom sympatické, situácie sem-tam vtipné, krásna mladučká Jennifer Love Hewitt a prekvapivý koniec(!) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jako bych slyšel slova Velkého Profesora - ehm...falešný...falešný a prázdný... Dvě hvězdičky jsou moc, souhlasím, ale když já mám takovou slabost pro Facinelliho i Lillarda v jejich post-kuřecím věku... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama