Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Tento napínavý seriál vypráví o neúspěšném obchodu s drogami, který začal na hranici mezi Bolívií a Chile, o čtyřech mužích, kteří měli zásilku převézt a o skutečných hráčích v pozadí tohoto byznysu. Složitá síť ambicí, plánování a korupce rozplétá klubíčko příběhu, ve kterém není nikdo tím, kým se zdá být. Všichni skrývají tajemství minulosti a naléhavou potřebu prchnout, aniž by tušili před kým nebo před čím. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Aky 

všechny recenze uživatele

Zlákán zejména skvělým hodnocením na IMBd jsem očekával mnohem víc. Děj obsahuje prakticky nepřetržitou šňůru honiček, stříleček bez hlubšího ukotvení. Pletou se postavy, jména, motivace, spoustu času a pozornosti člověk při sledování ztrácí přemýšlením, o kom se právě mluví a ke komu tak asi právě patří... ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí úvodních 6ti dílů: velmi pěkně udělaný seriál o nepovedeném drogovém obchodu, krásné scenérie Chile, slušný rozpočet, hodně akční, místy trochu překombinované. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkný akční seriál s nedostatky aneb Jak nalákat turisty do Chile. 1) Hraní si na duchovno sluší zasněženým Andám, ale ne zločineckému gangu. 2) Pořád se něco děje, zrada střídá zradu, ovšem divák se v množství postav příliš neorientuje. Přestřelky jsou pak zcela nepřehledné, občas není jasné, kdo střílí na koho a proč vlastně. 3) Rád se ztotožňuji s hrdiny, ale glorifikace zločinců mi nesedí. Nechci být divákem, který brečí při pohledu na trpícího a posléze umírajícího gangstera. 4) Dva poslední díly 2. řady jsou neobyčejně nudné. Postavy navíc se začaly chovat zcela dementně. 5) Zaujali mě 36letý štíhlounký Néstor Cantillana (syn šéfa gangu Ferragutů Vicente) a 33letý Benjamin Vicuna (policista v utajení Parraguez). Roli mimořádně odpudivého schopného vraha Morena přesvědčivě ztvárnil velmi oblíbený chilský komediální herec 49letý Luis Gnecco, známý z lokální verze seriálu The Office. Věk herců se vztahuje k roku 2011. 6) Podle vyjádření Néstora Casntillany se třetí řada připravuje. 7) Druhá řada je o něco slabší, než první, ale zatím hodnocení ponechávám. ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Hm, první série byla hodně dobrá s dobrým nádechem i atmosférou a docela i  dobrou akci.  Co se týče té druhé série tak ta mi už tak skvělá nepřipadala. Ale dalo se to. ()

Galerie (123)

Reklama

Reklama