Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou této lehké komedie, v níž se smích mísí se slzami, je půvabná absolventka Hudební akademie v San Francisku Claire Goldsteinová. Ve třiadvaceti je vynikající pianistkou se skvělou budoucností a přesto se jí život začne rozpadat pod rukama. Není přijata do prestižní soutěže klavíristů, její přítel se s ní rozejde a kvůli zemětřesení přijde o byt. Osamělá dívka ztrácí odvahu bojovat a vrátí se domů, kde se chystá svatba starší sestry. Jenže ani její neurotická rodina není bez problémů a Claire nemá zdaleka vyhráno. Z citových i existenčních trablů ji vyvede poznání, že láska k muzice je pro ni tím nejlepším lékem na každou bolest. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava, ktorú pozdvyhuje reálna klavírna hra nesmierne talentovanej Alici Witt + niekoľko veľmi vydarených house párty scén, ako napríklad so spoločenskou horu Scrabble alebo zážitky rodičov zapríčinené natuningovanými hubamy :D ()

Týnkaa 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi přímo učaroval, jde o to, že to není typická nacukrovaná komedie, všechno je tak nějak... REÁLNÉ... Je to první film u kterého mi vůůůbec nevadí, že má otevřený konec... dokonce by mě snad i mrzelo kdyby to skončilo nějakým nahraným happyendem... zápletka je jednoduchá, ale o to lepší :) No zajímavý, výborný, srandovní, smutný, opravdový film, víc nevím co říct... :) ()

Reklama

plechulka 

všechny recenze uživatele

Clara a její kamarádi i rodiče jsou naprosto uvěřitelní a reální a narozdíl od většiny romantických, ženských, zamilovaných - nebo jak tento druh filmů nazvat - spektáklů můžete uvěřit, že Goldsteinovi nejsou vymyšlení a někde ve Frisku žije rodina, která má podobné radosti a starosti jako Vy. Clara se pokouší zapomenout na zrádného bývalého pomocí čokolády, alkoholu, lehkých drog a balení kluků na večírcích své protřelé přítelkyně ("víš proč chtěj všichni Monu Lízu? Protože nikdo neví, jestli se směje, posmívá, šklebí nebo nudí - a to vzrušuje. Hraj Monu Lízu a budeš mít každého, na koho si ukážeš!"). Táta Goldstein řeší krizi středního věku vypálením své kanceláře, maminka experimentuje s tradiční židovskou kuchyní s nevalným výsledkem, babička do všeho remcá a Clařina starší sestra si připadá jako jediný normální člověk, který chce normální svatbu.... Chvílkemi se smějete a chvílemi je Vám do breku - prostě život! Tenhle fil DOPORUČUJU!!! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama