Reklama

Reklama

Occupant

všechny plakáty
Trailer

Danny je 25letý mladík, který se právě dozvěděl o smrti své babičky. Ukáže se, že příbuzná mu odkázala velké apartmá na Manhattanu. Danny se přestěhuje do nového bytu, ale brzy zjistí, že není v bytě sám. (Dlee)

Recenze (12)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Napínavá, komorná variácia na Nájomníka od R. Polanskeho, okorenená niekoľkými modernými elementmi z hernej série Silent Hillu (časť The Room). Chlapík sa po smrti babičky ocitá v jej luxusnom byte, o ktorý má záujem. Predtým ako však bude môcť pokračovať v jej výhodnom nájme, je potrebné doriešiť súdne náležitosti, ktoré majú trvať 12 dní, počas ktorých by apartmán nemal opustiť, aby ho vlastník nestihol vymknúť / vysťahovať. Jeho izolácia sa postupne mení na nočnú moru a všetko nasvedčuje tomu, že sa ho z bytu pokúsia dostať za každú cenu. Mne sa film páčil, bol pekne spracovaný, atmosférický a dostatočne záhadný, hoci tí, ktorí už niečo podobné videli zrejme onedlho prekuknú o čo tu vlastne ide. Napriek tomu som sa však nenudil a bol som zvedavý ako to nakoniec dopadne. S hodnotením som trochu váhal, ale posledné, mrazivé zábery zavážili a umocnili celkový dojem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost velký nic. Ze začátku jsem si říkal jo to bude dobrý, ale postupem času jsem si častěji říkal jestli se něco nestane tak končím. Nakonec jsem to dokoukal do konce. Ale pravdou zůstává že mě po půlhodině ty náznaky že se něco stane a nakonec nic dost štvaly. I ta psychologie Dannyho mi přišla strašně zrychlená. Nic nic a najednou je to magor. Každopádně když si odprostím od těhlech věcech tak třeba konec je celkem zajímavej i když mi bylo jasný co se stane.Trošku mě zklamaly herci, čekal jsem od nich něco víc a to hlavně v takovýmhle fimu. Zklamání a celkem velký. ()

Mauny 

všechny recenze uživatele

Náhodou skvělý psychologický thriller. Ano není to horor a ani to nemohl být skvělý horor, jelikož je to thriller :-) ()

Game90 

všechny recenze uživatele

Priemerný psychologický thriller. Atmosféra celkom fajn no ako film postupoval ďalej začal som sa nudiť ale 3 hviezdy si zaslúži. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

zacatek opravdu doby, ale nakonec z toho vylezl paskvil o kterem vlastne ani nevim co si myslet...poslednich dvacet minut bylo celkem utrpeni:( ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Pořád to samé. Začátek dobrý. Atmosféra depkoidní. Konec nejasný. Ten to zabil. Málo lekavé. Nic překvapujícího se nekoná. Škoda. Jeden z mnoha obyčejných snímků. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo ještě horší, než jsem čekal. Ještě o moc horší než verze pana Polanského. Naštěstí je kratší. Ztráta času. 201209228038/8434 ()

Machaut 

všechny recenze uživatele

Dobře našlápnutý film, který začal výborně a od poloviny začal ztrácet jak děj, tak atmosféru... Velká škoda, mohl to být skvělý horor. ()

klobasa 

všechny recenze uživatele

Tak nevím.Slabší 4 nebo silné 3.Taková komorní hříčka.Mě se to libilo,ale určitě z toho námětu šlo dostat víc.Konec bohužel taky těžce předvídatelnej. ()

Reklama

Reklama