Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu do Los Angeles si vedle dvanáctiletého Ryana, který má strach z létání, přisedne dívka jménem Jennifer. Právě dostala svou první periodu, má pěkně proříznutou pusu a nebojí se mluvit o čemkoliv. Kecají spolu o rozvodech rodičů a nakonec se pohádají. O čtyři roky později na Hardingově střední škole Ryan Jennifer znovu potká. Ryan je v převleku školního maskota a ona je zvolena královnou školy. Když Jennifer zjistí, o koho se jedná, pozve ho na kafe, ale znovu se pohádají a Ryan odmítá... Později se zase potkají na vysoké v Berkeley. Ryan je v prváku a jeho spolubydlící Hunter je lhář a notorický balič, přesto se s ním nakonec skamarádí. Ryan se snaží udržet svůj vztah s láskou ze střední školy, ale brzy se rozejdou. Pak Ryan zjistí, že Jennifer taky chodí na Berkeley. Když se potkají, Jennifer ona vypráví, že žije s přítelem mimo koleje. Při dalším setkání však Ryan zjistí, že i ona má za sebou rozchod. Jennifer se nastěhuje ke kamarádce Amy, která tráví hodně času rozebíráním věcí s terapeutem. Ryan a Jennifer si povídají o rozchodech a nakonec se – jak jinak – opět se pohádají... Uplyne další rok. Ryan má novou přítelkyni; ukáže se, že je to Jennifeřina spolubydlící Amy. Když přijde Ryan jednoho dne na rande, potká místo Amy Jennifer, která Amy slíbila, že se za ní rozejde s jejím přítelem. Jen netušila, že tím přítelem je Ryan. Ryan přesvědčuje Jennifer, že on je pro Amy ten pravý, a nakonec spolu stráví celý den. Povídají si o životě a Ryan se nakonec rozhodne, že nemá rád vztahy a přestane s kýmkoliv randit. Pak ukáže Jennifer své zamilované místo u mostu Golden Gate a vypráví jí o svých životních plánech. Jennifer se přizná, že moc neplánuje a nechává se raději unášet životem samovolně... Po prázdninách se oba znovu potkávají. Jennifer má za sebou románek, který nakonec ukončila, i když toho kluka měla ráda. Oba jdou pak spolu tancovat a užijí si super den. Další den Ryan zachrání Jennifer z nepodařeného rande, když se vydává za jejího bratra. Oba ale před svými kamarády odmítají, že by mezi nimi něco bylo... (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

golfista 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie s dost předvídatelnou zápletkou. Na druhou stranu se na Claire Forlani (hvězdička navíc) dá vždycky koukat :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

On ji miluje, ona jeho miluje, ale ani jeden o tom neví, protože si hrají na kamarády. To se mi jeví jako neoriginální nápad v rámci neoriginálního žánru, ale čas se tím dal zabít poměrně humánnním způsobem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jediný dva klady tohohle filmu jsou Claire Forlani a docela srandovní Jason Biggs, jinak nuda, prakticky žádná zábava, děj dost blbej a dementně se tvářící Freddie Prinze Jr. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Romantický film, který chce hodně řešit, ale prostoru k zamyšlení anebo nějaké zdůvodnění proč tomu tak je, a proč se postavy najednou mají rádi, když se předtím nemusely, na to už místo není. Veskrze je to příjemný film, který je obsazený herci, kteří tehdy představovali svoji generaci. Jako oddechový snímek funguje na výbornou, ale pokud si chcete z něj odnést něco k zamyšlení, raději si zvolte jiný "vztahový" film. Pokud možno vyzrálejší. Ale tohle se v rámci svého žánru dalo shlédnout v pohodě. Claire Forlani (režiséři na ni zapomínají a upadla v zapomnění) a Tsianina Joelson (škoda, že ukončila svoji hereckou kariéru) jsou kočky, kterým se nedá odolat. 60% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Strašná pozérina, ktorá ale vzťahy mladých celkom výstižne reflektuje a (prekvapivo) vôbec nestarne. Pre štrnástky to môže byť ich vlastná Annie Hall :) Stop the rock som nepočul snáď 10 rokov ()

swamp 

všechny recenze uživatele

"I wanna do laundry with you, Ryan." Co říci? Je to jasné. Naprosto předvídatelná romantická komedie. Ten rámec byl jasný od první minuty. Naštěstí není úplně prošpikovaná hloupými klišé (tím neříkám, že v ní žádné nenajdete), takže se na to dá dívat. :) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která pouze vykrádá Když Harry potkal Sally. Dialogy mezi hlavními hrdiny ovšem nejsou zrovna vtipné, takže jako komický prvek tu funguje pouze Jason Biggs, který je komičtější než v Prcičkách. Samotná romantická linie je v poslední půlhodině takřka na usnutí a nezachrání ji ani krásná a sexy Claire Forlani. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších teen komedií. Jednoduchý dej, trochu romantiky... Postupné starnutie hrdinov (okuliare, dĺžka vlasov) je síce na hranici trápnosti, ale Claire to bohovsky svedčí... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vôbec to nie je nuda, ako niektorí tvrdia. Čakajte viac romantiky a vzťahovej roviny, ako komédie. Tvár Claire Forlani je k romantike ako stvorená. Hoci je dej predvídateľný, dobre sa na neho pozerá a divák je nakoniec rád, že to dopadlo podľa očakávania. Nikto snáď nečakal oscarovú drámu, tak na čo toľko kritiky? ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš, nemůžu přestat lhát.. Začalo to, abych se zalíbil holkám a teď už lžu úplně ve všem.. Nemůžu přestat !!" - "S tímhle by sis měl někam zajít !!" - "Vždyť já chodím !!" - "Ne, to nechodíš !!" - "No, vidíš !!" ;) ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá síce vyzerá so všetkými "náhodnými" stretnutiami po rokoch nereálne, ale ono to tak naozaj funguje. Jedna hviezdička je za Claire Forlani. Nemôžem si pomôcť, je mi sympatická. Ak ju však začnú dávať do každého druhého romantického filmu, určite sa mi "preje" rovnako ako napríklad Renée Zellweger. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantárna s předvídatelnou zápletkou a předvítalným koncem. Ale na Claire se vždycky rád podívám. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe nie som veľký fanúšik romantických komédií, čiže som moc od toho nečakal. No dostal som milý príbeh dvoch ľudí čo króčik po króčiku hľadajú k sebe cestu. Áno príbeh je plný klišé a podobných vecí no tomu filmu to neuberá na kvalite. Pri scénke kde hlavní hrdinovia ako kamaráti spolu tancujú na diskotéke mi pripomenula jednu moju peknú spomienku až na to že môj koniec bol trošku iný ()

Reklama

Reklama