Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu do Los Angeles si vedle dvanáctiletého Ryana, který má strach z létání, přisedne dívka jménem Jennifer. Právě dostala svou první periodu, má pěkně proříznutou pusu a nebojí se mluvit o čemkoliv. Kecají spolu o rozvodech rodičů a nakonec se pohádají. O čtyři roky později na Hardingově střední škole Ryan Jennifer znovu potká. Ryan je v převleku školního maskota a ona je zvolena královnou školy. Když Jennifer zjistí, o koho se jedná, pozve ho na kafe, ale znovu se pohádají a Ryan odmítá... Později se zase potkají na vysoké v Berkeley. Ryan je v prváku a jeho spolubydlící Hunter je lhář a notorický balič, přesto se s ním nakonec skamarádí. Ryan se snaží udržet svůj vztah s láskou ze střední školy, ale brzy se rozejdou. Pak Ryan zjistí, že Jennifer taky chodí na Berkeley. Když se potkají, Jennifer ona vypráví, že žije s přítelem mimo koleje. Při dalším setkání však Ryan zjistí, že i ona má za sebou rozchod. Jennifer se nastěhuje ke kamarádce Amy, která tráví hodně času rozebíráním věcí s terapeutem. Ryan a Jennifer si povídají o rozchodech a nakonec se – jak jinak – opět se pohádají... Uplyne další rok. Ryan má novou přítelkyni; ukáže se, že je to Jennifeřina spolubydlící Amy. Když přijde Ryan jednoho dne na rande, potká místo Amy Jennifer, která Amy slíbila, že se za ní rozejde s jejím přítelem. Jen netušila, že tím přítelem je Ryan. Ryan přesvědčuje Jennifer, že on je pro Amy ten pravý, a nakonec spolu stráví celý den. Povídají si o životě a Ryan se nakonec rozhodne, že nemá rád vztahy a přestane s kýmkoliv randit. Pak ukáže Jennifer své zamilované místo u mostu Golden Gate a vypráví jí o svých životních plánech. Jennifer se přizná, že moc neplánuje a nechává se raději unášet životem samovolně... Po prázdninách se oba znovu potkávají. Jennifer má za sebou románek, který nakonec ukončila, i když toho kluka měla ráda. Oba jdou pak spolu tancovat a užijí si super den. Další den Ryan zachrání Jennifer z nepodařeného rande, když se vydává za jejího bratra. Oba ale před svými kamarády odmítají, že by mezi nimi něco bylo... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá síce vyzerá so všetkými "náhodnými" stretnutiami po rokoch nereálne, ale ono to tak naozaj funguje. Jedna hviezdička je za Claire Forlani. Nemôžem si pomôcť, je mi sympatická. Ak ju však začnú dávať do každého druhého romantického filmu, určite sa mi "preje" rovnako ako napríklad Renée Zellweger. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo, mám rád filmy tohoto typu :) Je pravda že ako komédia to moc nepôsobí, ale aj tak je to super. Niekto tu písal že je to najlepšia rola Jasona Biggsa - tak s tým absolútne nesúhlasím, v Loserovi aj v koláčikoch bol oveľa lepší a hlavne tam nehral 'druhé husle' ako tu. Tešil som sa aj čo tu predvedie Alyson Hannigan ale že ju obsadia do dvoch scén v celom filme potom ani nemusia písať do zoznamu hercov a ešte k tomu v takom poradí. Ale som spokojný :) ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která pouze vykrádá Když Harry potkal Sally. Dialogy mezi hlavními hrdiny ovšem nejsou zrovna vtipné, takže jako komický prvek tu funguje pouze Jason Biggs, který je komičtější než v Prcičkách. Samotná romantická linie je v poslední půlhodině takřka na usnutí a nezachrání ji ani krásná a sexy Claire Forlani. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

- Už jsi někdy měl kolem sebe 4 ženy? - Jednou jsem byl s mámou a jejími 3 kámoškami nakupovat. To se asi nepočítá co? Tahle romantická komedie je sama o sobě asi jen lehce nadprůměrná záležitost, ale mám pro ní citovou slabost a když se mi to líbí a jsem plně spokojen, tak proč bych nedal plné hodnocení. Viděl jsem to více než jednou a klidně si to dám znovu. Claire strašně sexy, Prinze Jr. zde určitě nehraje špatně, i když ho nějak zvlášť nemusím a humor tomu dodává Jason Jimbo Biggs. Nezapomenutelné scény při pohledy na Golden Gate Bridge a tanec http://www.youtube.com/watch?v=qMEN1vYpy1k ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Komedie, která zajisté ničím výrazným neoslní. Děj je takřka od začátku až do konce předvídatelný, salvy smíchu se zde opravdu nekonají a rozuzlení neoriginální. Sem tam se jen mladému Biggsovi povede nějaký ten vtípek, který pobaví. Přes všechno se na film dalo dívat, a že bych se vyloženě nadmíru nudil, se řict zrovna nedá. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama