Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda žije v New Yorku, kde pracuje jako restaurátorka obrazů pro Metropolitní muzeum, a přestože je půvabná, milá a chytrá, štěstí v lásce se jí vyhýbá. Svého posledního přítele přistihla v posteli s jinou a rozhodla se odstěhovat. Nové bydlení si najde v prostorném bytě v East Side, který sdílí společně s Roxannou, Jade, Candi a Holly, čtyřmi dívkami, které pracují jako modelky a jejich život je jedním velkým mejdanem. Ty se jí sice pokusí najít toho pravého, Amanda se však nového vztahu bojí a nemá chuť pouštět se do dalšího milostného dobrodružství. Její rozhodnutí ji však začne opouštět, když se náhodou seznámí se sympatickým sousedem Jimem Winstonem, údajně úspěšným podnikatelem v oblasti módního průmyslu. Je jím natolik okouzlena, že se to promítne dokonce i do Tizianova obrazu, na kterém právě pracuje. Přestože doufá, že právě on by mohl být tím pravým, váhá, protože se bojí dalšího nezdaru a zklamání. Pak ale uvidí v okně, jak Jim ve svém bytě někoho zabil. Šokovaná dívka zavolá policii, ale ta nenajde žádné stopy po údajném zločinu... (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ron Burch, David Kidd .. Teď už vím, že film Freaky Friday byl ve filmotéce Mark Waterse spíše jen excelentní záchvěv než standard. Navíc byl výborně napsán! To ovšem neplatí o tomto snímku, který vsází na fekální humor, černohumornou avšak nefunkční zápletku a jako malou náplast také plejádu hezkých hereček, kde Monica Potter bezpečně všechny přezáří svojí krásou i herectvím. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zavrite ma v miestnosti s NIEČO NA TEJ MARY JE alebo s prvou sériou „Ninj korytnačiek“ a dva dni o mne neviete. Ale čo je veľa, to je veľa. Nie, Monica Potterová (CON AIR, AKO PAVÚK) nie je dobrá herečka a áno, Freddie Prinzea Juniora by sme mali zabiť skôr, kým sa podobným výberom „scenárov“ zničí sám (viete, aby sa netrápil). Fádne a matné, v najlepšom prípade hysterické, afektované a neznesiteľné. Áno, žánrovo tento hybrid zrejme naozaj spadá pod romantickú komédiu, ale prečo sa dnes už nerobia také snímky, ako BOSÉ NOHY V PARKU? ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Romantická slátanina, a celkem pitomá záležitost bez žádného pořádného děje, jakých bylo natočeno už bezpočet. Na ty ztřeštěné modelky se sice kouká hezky ale to je tak všechno. Za chvíli totiž omrzí i oni. Pokud je ti však 10-15 nebo si ženská na mateřské či v domácnosti tak je to film přesně pro tebe. Inu scéna kdy mladá holka se psem co se pravidelně složí při pohledu na zezkého chlapa hovoří za vše. Ztráta času! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha tuctovek, která sází na překrásné slečny, jednoho roztomilého ňoumu a zápletku čitelnou na míle dopředu. Skvěle se hodí jako pozadí k uklízení, žehlení či ke psaní komentářů k filmům lepším... :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// *film JE s malou krimi zápletkou, JE s překvapivě vtipným fekálním humorem *film NENÍ úplně normální, NENÍ o psovi/// Zábavné a dobré. Tedy spíše překvapivě, protože od herců jsem moc nečekal. Tahle komedie je hodně střeštěná a má spoustu střeštěných scén. Nahádou jsem se u nich dost dobře bavil, takže proč hodnotit tento film špatně? Mě pobavil./// Celkem 74%/// ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická krimi kmedie s krimi nádechem. Prostě typická JEDNODUCHÁ romantická komedie plná optimismu, která nenabízí nic, co bych už dřív neviděl. Naštěstá jsem se při ní párkrát zasmál, takže když zavřu oči, můžu dát 3* za 50%. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dôvod prečo Freddie Prinze Jr. tak rázne prestal byť vidieť?! pretože, točil a "ževraj" stále toči (čoho ja svedkom už vážne nechcem byť) takéto manipulatívne, záhadné a nadčasové snímky pre nežné pohlavie... nervy drásajúci snímok, ktorý svojou "krimi" zápletkou zamotá aj Sherlocka. Veľka snaha nepoužiť pejoratíva... 0,5/10 ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná komédia s romantickou zápletkou. Okrem niekoľkých sytuácií vo filme, by som ju nazvala originálnou. Herci hrali vo svojej podstate dobre, ani som nepostrehla hranie. Pekný výber hercov. Koniec zaujímavý. Nezaujaté hodnotenie 65% ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Jako snad všechno s Freddie Prinzem příjemné, odddychové - a průměrné. Kdyby si tvůrci v jedné určité chvíli vzpomněli na Hitchcocka, mohla tahle komedie připomínat spíš Okno do dvora. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Pěkná dvojka, modrooká Potter a uličnický Prinze, pro potěchu mého oka, Ronan Keating v titulcích pro pohlazení mého ucha. Život je horská dráha, tak tak... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku veľmi vtipné a podarené. Vtipy fungujú ako majú a celkový príbeh alebo teda zápletka je mierne nezvyčajná ale potom sa to akosi zvrtne, fekálne vtipy, stupidné zvraty a koniec vystrihnutý ako z nejakej bieloruskej komédie. Dôležité je podotknúť že Prinze Jr. nie je,nebol a ani nikdy nebude takým hercom, ktorý by utiahol celý film, On má len peknú tváričku, debilne pohľadný úsmev a filmové úlohy za ktorý by sa hanbil každý kto si hovorí herec. A zoberte si že takého to klofla SM gellar. Svet je divný. KaŽopádne Minica Potter tiež nie je idol krásy a tak vlastne film vybudovaný na postavách , postavy ničia. ich kvázi herectvo a prehrávanie a ku koncu silený humor je ako rana pod pás, vzhľadom na to že to vyzeralo sľubne. Zoberte si že máte film ktorý má stopáž menej ako pol hodiny a vy sa ku koncu nudíte a chcete aby skončil. Waters natáčal slušne a ako vravím niektoré scény sa fakt vydarili. Pes alebo sračka, ale je to príliš fekálne a príliš hlúpe aby to niekoho mohlo zaujať a aby ste si tento film udržali v pamäti. Tie dve sú za to že som to dopozeral. Čo je rozhodne úspech. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Štyri trhlé modelky dvíhajú zábavnosť tohto dielka o čosi vyššie, napriek tomu je to však len priemerná komédia o hľadaní "toho pravého" preložená trochou dramatického napätia. ()

Reklama

Reklama