Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda Sheltonová zdědila po matce, která byla vyhlášenou kuchařkou, věhlasnou stylovou restauraci Jižní kříž. Na rozdíl od ní však není obdařena kuchařským talentem, a tak přes veškerou její snahu klesá prestiž, kterou si podnik udržoval už od počátku 70. let, a pomalu se dostává do potíží. Navíc majitel domu zvýšil nájem a obchody nejdou tak dobře, jak by měly. Naštěstí i Amanda má anděla strážného. Jednoho dne se k ní přitočí na tržnici neznámý muž a vnutí jí koš s kraby. V kuchyni jeden z krabů uteče, ukryje se v polici a probudí své magické kouzlo. Mimo jiné způsobí, že se Amanda zamiluje na první pohled do pohledného, sebevědomého manažera Toma Bartletta, který pracuje pro společnost Jonathana Bendila a chystá se v nedalekém obchodním komplexu slavnostně otevřít další čtyřhvězdičkovou restauraci... (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $4,398,989Tržby Celosvetovo $-║ Úrovňou televízne vypadajúca traškarina. /20%/ ()

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Sladká hmla, neodolateľné karamelové zákusky, vznášajúca sa Sarah Michelle Gellar, krachujúca reštaurácia, poľudštené kraby, zázračné babkine náušnice. WTF?? ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Oko v sále by nezůstalo suché dojetím, řekl by klasik... Miloučký, jednoduchý až hloupý film... Ale z druhé strany - prostředí kolem dobrého jídla, romantika, za oknem mráz, tak proč se nenechat vnést a snít.. :-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

No keď už by som si mala na voľné popoludnie vybrať romantický film o varení, určite radšej Sladkú lásku (Just Desserts, 2004) s Lauren Holly. Neodolateľná je neprekonateľne precukrený a hlúpučký brak. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ale až také zlé to nebolo. Scenár, hoci práve najoriginálnejší a najlepší nie je, občas vychrli nejaký ten dobrý dialóg či vtip. Hlavne dialóg medzi Sarah Michelle Gellar a Seanom Patrickom Flanerym o tom, ako často myslia muži na sex je dobrý a vtipný. A tu musím vyzdvihnúť, že obaja hlavní predstavitelia hrajú úžasne. Z oboch neidú spustiť oči (zo Sarah dupľom!). ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Sarah Michelle Gellar sice patří mezi mé oblíbené herečky, ale to je tak jediný důvod, proč jsem tomuhle filmu, ve kterém celou dobu všichni jenom omdlévají blahem z jejího kouzelného jídla, nedal odpad. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Nenáročná, okouzlující blbůstka, od které nesmí člověk naprosto nic očekávat. Stačí vypnout a sledovat, jak Sarah s pomocí snad kouzelného kraba blíže nevysvětleného původu a snad kouzelných náušnic po mamince vaří skvělá jídla a také jak najde muže svého srdce. Vysloveně jsem si ten film užil... :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Extrémně nepodařený film. Velice se divím, že se do něho dala zlákat zajímavá herečka Sarah M. Gellarová. To snad asi nečetla scénář protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Ona sama je bezvýrazná jako strašilka a to celé platí o zbytku filmu. Zážitek, který nedoporučuji ani skalním příznivcům nadějné Sarah M.Gellar. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Hodně smíšený pocit. Když bych pominula ony magické zásahy do děje, tak to byl průměrně pěkný romantický film, jako mnoho jiných, sladké, něžné a lehké. Ovšem díky těm rádoby kouzlům se film stává lehce podprůměrným a mizerným. Závěr filmu mohl být rozhodně také více peprným. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Takhle to vypadá (a dopadá), když někdo umí vařit s láskou. Holt láska je mocná čarodějka a evidentně k nám dokáže promlouvat i skrz dobré jídlo. Škoda jen slabšího scénáře. 50% ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Tento romanticko - komediálně laděný film je čirý průměr. Sice občas zábavný, ale stále je to podobná romantika ztvárněná v několika dalších filmech. Sarah je ale opravdu skoro neodolatelná:D Hodnocení: 50% ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Mdlá romantická pohádka plná klišé, navíc s nezajímavou dvojicí v čele.Takový ten oddechový film na sobotní dopoledne, víc od toho nečekejte. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, páni, některé prvky tu ze začátku byly docela fajn. Třeba ani ten krab není vůbec špatný. Jenže pak se z toho stala nepříliš zajímavá romantika z prostředí o vaření, kdy bych se i klidně vsadil, že nějaké to vaření se tu dělá i celkem špatně. Nejhorší je ale moment, kdy se hlavní postavy líbají a vznesou se. Zápletka se zde láme a je z ní opravdu hloupost. Tohle měl být dějový zlom, kdy láska dostává problémy, ale je to tak banální a ohrané, že to prostě nemá ten správný šmrnc. Pokud se do té doby dalo na snímek dívat, pak už je to pořádně nepovedené. ()

Reklama

Reklama