Reklama

Reklama

Manželé Roger a Carolyn Perronovi se se svými pěti dcerami přestěhují do zchátralého domu na statku v Harrisville na Rhode Islandu. Jejich pes ale odmítá do domu vstoupit. Už během první noci se ale začínají dít paranormální události. Ozývají se zvláštní zvuky, v určitý čas se zastaví všechny hodiny, obrazy padají samy od sebe a všichni mají pocit, že v místnosti s nimi někdo je. Jedna z dcer má noční můry, ve kterých se setkává s děsivým démonem, který jí říká, že chce, aby její rodina zemřela. Na statek přijíždějí vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi. To, co se Warrenovým jeví jako banalita, se brzy stává nejtěžším a nejhrůznějším případem jejich kariéry. Podaří se jim pomoct rodině ovládané hrůzostrašnými silami? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

To nebylo na tebe. Chci tím říct, že ty kecy o jakože vkusu jsou blbosti. To co je třeba u někoho subjektivně na 5*, může být u jiného na odpad a naopak. Dvacet už mi bohužel bylo hodně dávno :(

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, vegetol.mp

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

To je něco, co je nutno tříbit od útlého mládí. Kolik ti je, že to ještě nevíš? Jestli víc než dvacet, tak už je bohužel pozdě a můžeš si subjektivně leda tak mazat máslo po hlavě.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Novodou bafáckou tvorbu obecně musíte sledovat s určitým sebezapřením, logiku často nechat bokem, pak si film můžete užít a třeba ho i poslat do top200. Sabrewulfa chápu, a pokud si jede dle podobných měřítek i ve zbylých žánrech, nevidím problém. Co vidím je důvod proč dal např. Jezeru smrti odpad, u venoma1 si důvod můžu jen domýšlet, stejne jako jeho procentuální hodnocení :O

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

EvilMatus

Že se to někomu nemusí líbit až do takové míry, že tomu dá odpad, není myslím nic neobvyklého. Každý jsme jiný a každý máme jiná měřítka a hodnoty, podle kterých ten či onen film/seriál (v případě csfd.cz) hodnotíme a posuzujeme. Na druhou stranu to, že se tady kolegovi The Conjuring nelíbí z toho filmu fakticky špatný film opravdu nedělá, stejně jako by naopak nedělal film dobrý, pokud by bylo příslušné hodnocení nižší. Ve finále se tu tedy nic moc nekoná, tedy žádná velká křivda vůči filmu. Jeden či pár a klidně i více negativních názorů dost dobře ani nepošramotí jinak velmi dobrou pověst a pohled na tento film :)

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

EvilMatus

Jestli to není třeba tím, že hodnotím většinově jen sračky a špatné filmy? Hodnotit výborné filmy je docela nuda, kritika je vždycky zábavnější než chvála. 

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

To je radosti z jednoho dobrého filmu v televizi... No a za 2 roky se možná dočkáme i na Nově! Zlatý Netflix *dum**dum*

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

tomu ver jeden z najlepsich James Wan je pan tesim sa na 3 zevraj ju ma reziserovat 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

jiriluk

Vy čo tu riešite Zombíkov?? Veď v tomto filme som nevidel zombie ani jedneho :D Inak u mňa nejlepší horor na svete !

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

jiriluk

A jak se ten film jmenuje? Videl jsem hromadu filmu ze zombikx, ale nikdy ne, ze by byl podle skutecne udalosti.

na příspěvěk reagoval jiriluk

willy1

willy1 (hodnocení, recenze)

Myslíte že by tento film měl mít tag - podle skutečné události nebo ne?:)

na příspěvěk reagoval jiriluk

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Páté Insidious zná režiséra

Páté Insidious zná režiséra

29.10.2020

Protože hororových zpráv v období Halloweenu není nikdy dost, přichází i jedna pro fanoušky duchařských filmů. Studio Blumhouse dnes oznámilo, kdo bude režírovat pátý snímek v sérii Insidious. A… (více)

Reklama

Reklama