Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality súťaž, v ktorej 10 súťažiacich bojuje o postavu v seriáli Glee (2009–2015). (dwdb)

Recenze (12)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Jako výplň mezi druhou a třetí sérií Glee (kde vítěz získá vedlejší roli na 7 epizod) příjemné zpestření, ale nečekejte, že si z toho "sednete na prdel". Favoritku mám jasnou a budu sledovat, zda se skutečně do Glee dostane, ale trochu mě mrzí, že už tam zazněly 2 písně, ve které jsem doufal, že je uslyším přímo v Glee... --- Snižuji konečné hodnocení na 2 hvězdy, protože tím výsledkem to skutečně pohřbili... ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

TGP je hlavně zajímavý tím, že se na něm podílí tým okolo Glee - takže soutěžící vybíral castingový ředitel, pracuje s nimi seriálový chereograf (úžasný Zach Woodlee), mihne se tam dokonce i Brad se svým pianem. Závěrečné (občas poněkud bizarní) slovo má samozřejmě Ryan Murphy. Projektu jde mnohé vyčítat – nešlo do toho moc peněz, videoklipy jsou občas spíše směšné, mentorování vedlejších postav z Glee zbytečné, nechat soutěžící zpívat písničky, které už v Glee zazněly je taky kontraproduktivní... Nicméně soutěz jako celek funguje – je to nahlédnutí do toho, jak vzniká samotný seriál (ačkoliv v osekané a občas reality show manipulativní verzi – viz Matheus a jeho košile či fake Lindsay), velmi dynamické a hlavně účastníci jsou prostě výborní, a to nejen pěvecky. Moji favoriti první série: Marissa von Bleicken, Cameron Mitchell, Lindsay Pearce. Druhá série je paradoxně zábavnější než třetí série Glee. Oblíbenci (po dvou dílech): Abraham Lim, Charlie Lubeck, Dani Shey. ()

Reklama

karinakari 

všechny recenze uživatele

Wow, jsem nadšena! Nemám zpěvácké soutěže zrovna v lásce, a tak jsem se Glee projektu dost dlouho vyhýbala. Myslela jsem si, že jde jen o vyplnění prázdninové absence Glee. Jako první jsem viděla druhou sérii a dobře jsem udělala. Tvůrci totiž pochytaly všechny mouchy, které první série má. Soutěžící jsou neskutečně talentovaní, až mi z toho občas brada spadla. Dokonce se musím přiznat, že jsem po zhlédnutí dostala depresi, kolik talentovaných dětí běhá po světě a já zas nic:D Teď k samotné show. Každý týden se nese v rámci nějakého téma, soutěžící dostanou na začátku za domácí úkol společnou píseň, kterou předvedou jednomu z herců ze samotného Glee. Vítěz úkolu má takové malé dostaveníčko s hercem, při čemž musím říct, že mi to přijde celkem zbytečné. Na druhou stranu chápu, jak to pro soutěžící musí být vzrušující. Po vystoupení soutěžící zjistí, jaký klip se bude natáčet. Dále se dostanou k samotným odborníkům, kteří se podílejí na Glee – choreografie, zpěv ve studiu, samotné natáčení videoklipu. Tady musím podotknout, že víc sympatické porotce (odborníky) jsem v žádné jiné soutěži neviděla. Choreograf Zach je prostě k sežrání a mentorka zpěvu Nikki jakbysmet. Společně s castingovým ředitelem vyberou 3 nejhorší, přidělí jim píseň a jdou se svým vystoupením před samotného Ryana. Ryan má jako velký kápo poslední slovo a jednoho ze soutěžících vyrazí. Většinou jde o toho, který pro něj není inspirací k napsání scénáře. Ještě musím zmínit, že při každém vyřazení brečím jako želva, ať jde o mého favorita (nikdy mi nevyhrál) a i o člověka, který mě nechával celou dobu laxním. Song Keep holding on se záběry na vyřazeného je pro mě prostě a jednoduše srdcervoucí:D ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Asi jediná reality show, která mě kdy bavila. Mám ráda Glee, tohle pro mě bylo pouze něco na vyplnění času při čekání na další díly seriálu. I přes to, že vždycky celý týden shrnou do čtyřiceti tří minutového dílu, tak máme šanci poznat účastníky opravdu blízce, protože právě při pracování na zadaném úkolu, poznáváme jejich vlastnosti, slabosti a přednosti. V první sérii mě zaujal Damian McGinty, který mě na konci nezklamal. Vůbec zakončení bylo napínavé a dojalo. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Abych vám popsala své hodnocení The Glee Project, mnohem přesnější než psaný názor, by asi byl graf s vysvětlivkami. Ještě nikdy se mi totiž nestalo, že by moje nálada tak často a tak výrazně u seriálu stoupala a klesala. Na jednu stranu se mi líbí několik věcí. V prvé řadě nápad - myslím, že je v Americe určitě spousta talentovaných mladých lidí, kteří díky tomuto projektu získají šanci na něco jedinečného, protože i výhra je něco, co mě dost oslovilo. Taky se mi líbilo, jak byl každý soutěžící jiný a to, že měly všechny epizody něco společného. Na druhou stranu jsem zarytá evropanka, která nedokáže překousnout některé typicky americké projevy radosti a smutku. Prostě nesnesu, když někdo řekne "Oh my gosh" čtyřikrát za sebou. Je mi líto. Pokaždé, když do zkušebny přišla některá z hvězd Glee, všichni soutěžící začali pištět a pak říkali do kamery, jak je to strašně skvělé, že tam přišel právě ten dotyčný. Zatraceně to bylo snad jasné, že budou mít radost z každého z nich, ne?! V reality show obvykle najdete soutěžícího, který je vám aspoň trochu víc sympatický a komu fandíte, co to jde. Já ho v Glee Project nenašla, namísto toho jsem během deseti epizod objevila několik lidí, kteří mi byli tak nesympatičtí (Lindsay - už od začátku), že jsem nedokázala snést, jak daleko se dostali. Takže každému, kdo si The Glee Project pustí radím především sundání žluto-červených Glee brýlí a přetáčecí a mute tlačítko v pohotovosti. P.S. Všimli jste si, jak vždycky, když někoho vyberou do té "nejhorší trojice", tak už dopředu tušíte, koho asi chtějí vyhodit a i když ten někdo zazpívá nejlíp z té skupinky, tak ho stejně vyhodí? No nepřipadá vám to k ničemu? Je na tom krásně vidět, jak si tvůrci hrají před soutěžícími na polobohy a ani jim to není trapné ("Máme v rukou váš osud!!!"). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Vítěz této soutěže si zahraje v sedmi dílech seriálu Glee. (..Lucas..)

Reklama

Reklama