Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný autor televizních komedií Seth Winnick se setkává s krásnou Chelsou Turnerovou a je si jistý, že konečně našel dokonalou ženu. Ve vzduchu to zajiskří a láska vzplane jako stepní požár. Chelsea, která se také domnívá, že tenhle muž je ten pravý, o něho rozhodně nechce přijít. Proto spolu s kamarádkou Holly vymyslí past, aby Setha lapila do manželských tenat. Nejprve se k poněkud zaskočenému milenci přistěhuje, poté ho děsí vyprávěním o svatbě a když místo zásnubního prstýnku dostane na sv. Valentýna diamantové náušnice, je z toho vzpoura. A jak známo, když se láska změní ve válku, končí žerty a romantika jde stranou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čakal jsem tuctovou romantickou komedii. Od začátku jsem dostl béčkovou tuctovou romatickou komedii, která byla dost nejasná - ta holka vypadá, že ho má ráda, ale uhání chlapa (jehož směšný přízvuk jako ze 40. let mě fakt prudil), jako by jí šlo o prachy - wtf, opruz. Akcie filmu šly dolů, když se dostalo na stupidní americký prácní systém. Zábava nastala někdy kolem 2/3, kdy hádky začali mít šťávu. Do konce to už pak šlo. Musím uznat, že se našlo i pár vtipných míst. # "Ty se nechceš milovat?" "Dobře, tak začni." "To bude nádhera. Řeknu ti, až s tím skončím, jo?" # příběh 4 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nagelovaná hučka, kterou díru ve světe holyvůdu beztak neudělala a mužatka Brydžt Wilsn v románů, jenž kvalitou připomínajíc sitcomy z 80. Né díky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A víš co ?? Miluju tě !!" - "Tak brzy ?? Vždyť jsme spolu čtyři týdny !!" - "Špatná odpověď !!" ;) Jen by mě zajímalo, co vám, sakra, ten chudák Elvis udělal.. ;) Jedno je více než jisté, že totiž Love Stinks, jehož paradoxně nesmírně zdařilý původní titul opět český distributor dokonale zprznil, což zamrzí téměř stejně jako skutečnost, kolik slušných hlášek přišlo nazmar, včetně té nečekané střelby do vlastních řad v čele s tou kritikou amerického soudního systému.. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Místy dost vtipný, místy ne. Hlavně mrazivý, aspoň pro mě. Jeden musí pominout fakt, že se to celý točí kolem těch nesmyslů, co se můžou stát jen v Americe. ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Podlě mě to prostě nefunguje. Ty vzájemné naschvály člověku přijdou zajímavé možná prvních dvacet minut... a pak už to jen a jen upadá a nevytrhne to ani ten pro americké romantické komedie netradiční konec.... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Lehce primitivní komediální variace na Válku Roseaových v podání nepříliš populárního Frencha Stewarta a jedné z nejznámějších „více krasavic než hereček“ Bridgette Wilsonové. Jde o takovou tu komedii, které americká produkce chrlí jako na běžícím pásu a které se nejlépe uplatní jako dopolední televizní odreagování. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

"Falešná láska" aneb jak ze dvou lidí, kteří se mají rádi, vzniknou nepřátelé na život a na smrt. Nevím, ale sledovat, jak si ti dva dělají naschvály mne bavilo možná prvních deset minut. Potom se všechno začalo zahalovat do nudné šedi a já se začal u téhle americké komedie docela nudit. A když přišel závěrečný obrat v událostech a svatba se přeci jenom začala plánovat, dokonce jsem začal otáčet oči v sloup. "Super, takže tu máme další klasický "happyend"," říkal jsem si v duchu a pomalu začal přemýšlet, že film ohodnotím dvěma hvězdičkami. Díky bohu však přišel poměrně nečekaný závěr, ve kterém všechno naštěstí nedopadlo podle klasického "happyend schématu" a to v mých očích tenhle snímek v podstatě zachránilo. Tím pádem - tři hvězdičky! ()

Zajija 

všechny recenze uživatele

Komedie, která po celou dobu svého trvání nabírá obrátky. Výborný zvrat na konci, sice jsem to čekal, ale musím přiznat, že až takhle zase ne. Pěkné překvapení pro mě a příjemná zábava. *** ()

Muso 

všechny recenze uživatele

Táto komédia ma docela prekvapila, lebo od filmu+ väčšinou neočakávam vôbec nič, ale tentokrát sa vyplatilo. Falešná láska je totiž svižná komédia s vtipnými dialógmi a zaujímavými nápadmi, hláškami a navyše s dôveryhodným herectvom..("..Sprotivila si mi ženy. Teď sem gay. Ale ne jenom takovej malinkej gay,ale opravdickej veeeelikej gay...":-). ()

saillor 

všechny recenze uživatele

Dost zbytečná variace na Válku Roseových. Ale hlavní představitelé nemají potřebný drive - zvláště mužská polovina, stále se jen nemožně pitvořící. Nejdřív ho ona uhání jak hladová fena, pak dojde k odmítnutí a já doufala, že se konečně začnu bavit jejich rvačkami, ale marně. Jak to s nimi dopadlo a jestli žili šťastně až do smrti nebo se zřítili spolu s lustrem netuším, protože jsem vyhodnotila jako naprostou ztrátu času dál se filmu věnovat a šla radši na pivo. ()

lepo odpad!

všechny recenze uživatele

Príručka ako sa dostať k dokonalej afektovanosti. Afektovaný dabing, otrasné dialógy, podpriemernosť podpriemeru. Vytrápil som sa, ako keby som vystúpil na Mount Blanc. Väčšie pokánie som už dávno neučinil. Dúfam že Bridgete Wilsonová je v reále určite iná, nakoľko si ju zobral elegán tenisových kurtov Peter Sampras. 1* za Elvisa - psíka. Samozrejme konečný výsledok - otras otrasov ako japonské zemetrasenie. ()

Reklama

Reklama