Reklama

Reklama

Město divů

(seriál)
  • USA Magic City
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2012–2013), 13 h 44 min (Minutáž: 47–55 min)

Hudba:

Daniele Luppi

Hrají:

Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Danny Huston, Steven Strait, Christian Cooke, Jessica Marais, Elena Satine, Dominik García-Lorido, James Caan (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Miami Beach, 1959.
Zatímco Ike Evans oslavuje Nový rok ve svém luxusním hotelu Miramar Playa, Havana padá do rukou Castrových rebelů. Jsou to neklidné časy v Miami, ovšem zároveň je to místo, kde je třeba být. Jsou tu Kennedyovi, mafie i CIA. A je tu také Ike, hvězda svého hotelu Miramar Playa.
Jenže za všechno se platí. Aby mohl financovat svůj sen, upsal Ike duši mafiánovi Benu Diamondovi, jemuž přezdívají Řezník. Ikova manželka Vera, bývalá showgirl i jejich tři děti k němu vzhlíží a považují ho za čestného muže. Ike však, i kdyby chtěl, nemůže porušit smlouvu s ďáblem. Jeho život je jedno velké divadlo. Vlastně nic v hotelu Miramar Playa není jak se zdá. Přes den se všude hemží klauni a hosté se nadšeně učí ča-ču. V noci se však manžílkové tajně schází s prodejnými krasavicemi, zatímco ostatní obyvatelé Miami se scházejí, aby si poslechli legendární zpěváky, muzikanty a komiky.
Ikův svět je vratký jako domeček z karet a on se ho snaží udržet pohromadě, bojuje za svou rodinu a Miramar Playa... ve Městě divů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (51)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se v tom člověk začne pitvat, tak může dojít k názoru, že postavy jsou až příliš povrchní, děj moc černobílý a některé herecké výkony za mnoho nestojí. Ale také je tu atraktivní hotelové prostředí, typický rukopis pro mafiánské filmy, tempo a postavy, ke kterým zaručeně získáte sympatie i odpor přesně tak, jak to tvůrci zamýšleli. A jestliže Olga Kurylenko leze místy na nervy a představitel Dannyho je až příliš jako Brandon Walsh, stojí tu oproti nim příjemný výkon J.D.Morgana, sexy Jessica Marais a hlavně záporák, v podání Dannyho Hustona, který se stal synonymem pro odporného bastarda. A když stávající obsazení doplnil v druhé sérii ještě James Caan, nebylo co řešit. 90% a doufám v třetí řadu. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Takže jsem viděla celou řadu, moc se těším na další, retro se skvělým J. D. Morgenem a chtěla bych poděkovat psedmovi za titulky. A jede nám druhá řada, opět super, krásně to nabírá na obrátkách, určitě všechny hvězdy zůstanou.No a Morgen...a nejen on, že:-) Dokoukáno, obrovská spokojenost, já si to užila moc. Cesta do pekel je vždy dlážděna dobrými úmysly. A prosím, prosím, přemluvte někdo Starz ať udělá třetí řadu:-) ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Seriálové Casino, stejně pestrobarevné, stejně vtahující a neméně brilantní a do detailu vybroušené (a jak je u HBO seriálů zvykem, také zatraceně sexy). Tento velevýpravně vypadající skvost zabydlený parádními postavami si bez náznaku pochybností zaslouží pět hvězd a mnohem větší pozornost, než jaké se mu tady zatím dostává. Jeffrey Dean Morgan setřepal image "Komedianta" a polomafiána a hotaliéra Ika Evanse si vychutnává podobně jako De Niro Ace Rothsteina. Druhá série laťku ještě o kus zvedá... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

50. léta, Prosluněné Miami, luxusní hotely, nablejskaný auťáky, sexy ženský a samozřejmě mafiáni - To je přesně to, co tenhle seriál nabízí. Musím říct, že jsem se trochu bál hereckého obsazení, ale to se nakonec ukázalo jako zcela zbytečné. Dobová atmosféra byla zvládnutá na jedničku. Jenom je škoda, že to po dvou sériích zastavili, aniž by to dostalo šanci mít uzavřený konec. ()

xtraper 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě nepřesvědčila ani 2. řada. Ty 3* dávám charizmatickému J. D. Morganovi. Ten děj je prostě rozvláčněný, utahaný, někdy tak nezáživný, že se ta hluchá místa musí posunout dopředu a teď k tomu ještě to vyvrcholení v podobě jeden syn raději s Řezníkem a druhý zase se státním zástupcem a tata hoteliér je najednou za pitomce? Největší výtvor je ovšem role ředitele hotelu, který zemře hrdinskou smrtí, před tím ještě než odejde bojovat s Vousáčem na Kubu, doma nechá jedinou dceru, kterou hrozně miluje... Kurylenkovová je, jako vždy, děs a hrůza, ten její neupřímný úsměv, chování, prostě neherečka... ()

Galerie (341)

Zajímavosti (3)

  • Tlustý svazek, který si v posteli v druhém díle seriálu čte Vera Evansová (Olga Kurylenko), je kniha Exodus, nejznámější a nejprodávanější dílo amerického autora Leona Marcuse Urise. Kniha o 626 stranách s židovskou tématikou byla prvně publikovaná v roce 1958 Doubleday & Company. (Conspi)
  • Natáčení probíhalo na Miami Beach. (prokda)
  • Seriálová role Bena Diamonda je producentem a tvůrcem seriálového námětu Mitchem Glazerem psaná přímo pro dispozice herce Dannyho Hustona. (Conspi)

Reklama

Reklama