Reklama

Reklama

On

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Třicátník Tony, pracující jako televizní reportér, těžce prožívá rozchod se svou životní láskou. Když jej šéf pošle do nedalekého parku natočit reportáž o bezdomovcích, příliš se mu nechce. Právě nedaleko tohoto místa totiž bydlela jeho milá a park byl oblíbeným útočištěm jejich setkání. Tentokrát se tam nesetká s ní, ale s tajemným bezdomovcem Amirem. Charizmatický muž se stává Tonyho duchovním vůdcem a svému učedníkovi ukazuje cestu, jak se opět stát pánem svého života. Tony se učí pohlížet na svět prostřednictvím svých snů a představ, jež mohou být stejně reálné jako skutečnost. Debut režiséra Saši Matijeviće svižným a lehkým způsobem vypráví příběh o nešťastné lásce a vyrovnání se s ní. Nekomplikovaným stylem ukazuje, jak lze i v těžké situaci opět uchopit život do svých rukou. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (8)

RasputincZ odpad!

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejhorší záležitost, kterou jsem ve Varech letos viděl. Nepřesvědčivé herectví, chudý scénář, hudba připomínající německý teleshoping a k tomu předvídatelná "pointa". Ač bych rád, nemůžu na tomto rádoby Matrixu z Holandska najít nic pozitivního. Opravdu nedoporučuji ke zhlédnutí. [MFF KV 2011] ()

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

Tak můj první letošní film na MFF KV byl něco jako hodně studená sprcha, no, ale to by se ale dělo alespoň něco. Opravdu nevím, co bych vytknul dříve: Hloupé pseudofilozofické bláboly, mizerný scénář, herci, kamera. Velmi naivní a špatné. Kolik lidí nakonec v nafukovacím kině před Termálem zůstalo si netroufám odhadnout. ()

Cihlinka 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že pan režisér měl špatný nápad (i když poněkud otřepaný), jenom to vypadá, že moc nevěděl co s ním... Je to celé takové nedodělané a nepromyšlené. ()

pavliCZECH odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak neoriginálního a plytkýho se málo kdy vidí. Dialogy typu: "je tohle realita" - "je víc realit, záleží na tvých vzpomínkách a zkušenostech" už asi opravdu nikoho nenadchnou. ()

navel odpad!

všechny recenze uživatele

Zde není co hodnotit, protože To nemá režii, scénář, kameru, herce, hudbu, střih, kostýmy, výpravu..., takže odpad patří umělecké sekci MFFKV za to, že To bylo na festivalu!!! ()

Reklama

Reklama