Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni Američané už od raného věku zbožňují svou měnu. Kult dolaru vyznává i desetiletý chlapec Preston, který je spalován touhou po vlastním bankovním kontě. Ovšem jak začít spořit či dokonce podnikat, když člověku chybí základní vklad 200 dolarů. Jednodo dne se ovšem na Prestona, který je uzurpován nejen svými spolužáky, ale i staršími bratry, usměje štěstí. Při jízdě na kole ho srazí auto, za jehož volantem sedí... Gangster. Chce chlapce odškodnit dvaceti dolary, ale blížící se policejní hlídka nakonec způsobí, že mu dá v rychlosti do rukou šek sice podepsaný, leč nevyplněný. Preston pochopitelně neodolá a do prázdné kolonky napíše cifru, která sice začíná jedničkou, ovšem za ní se sympaticky tísní šest usměvavých nul. Druhý den se mu shodou šťastných okolností podaří v bance proměnit šek na hotovost. Preston má pocit, že stojí na prahu nekonečného štěstí. Omyl! Na paty se mu pověsí nejen onen neopatrný gangster, který přišel o svůj lup, ale i FBI. A navíc - jak si užít takový balík peněz, aby se o tom (a o něm) nedozvěděli rodiče? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních kinozážitků v životě. Tehdy jsem ho ohromně žral - a jak jsem tomu parchantovi záviděl. Mno. Nostalgie už každopádně moc nefunguje, jelikož zábava je to dosti dementní a odehrává se ve světě, kde jsou úplně všichni až zrůdně retardovaní. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Možná, že teď bych hodnocení filmu už viděla skeptičtěji, ale "Milionový šek"jsem viděla kdysi dávno jako malá, nahrála jsem si jej na kazetu a poctivě na něj koukala každý den. I tak mě to pořád bavilo, malého Prestona jsem obdivovala a záviděla mu zároveň (hlavně klouzačku z okna!).Takže z nostalgie tři*. ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Kdybych tento film viděl tak před 12 lety byl bych z něj asi dost odvázanej jako jsem byl v té době například ze SÁM DOMA. Ale jelikož jsem ho viděl až teď musím podotknou, že místy mi přišel (stejně jako SÁM DOMA) dost naivní a vyloženě určený pro děti, neboť některé pasáže např. při vyplňování šeku či nahrávka cizího hlasu byli dost nepravděpodobné a trapné. I tak ale film úplně neodsuzuji a házím ho do průměru z odřeným uchem. ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Nedosahuje zábavnosti prvních Sám doma, ani Bonsall nemá charisma jako malý Culkin. Navíc se film veze na vlně zájmu o podobné komedie, která však tou dobou již ustupovala. Komu nevadí namachrovaní a nesnesitelní američtí spratci, kteří sežrali všechnu moudrost světa i okolního vesmíru, tak si může jednu * přihodit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama