Reklama

Reklama

Dokonalé taneční kreace a hudba ve stylu hip hop jsou hlavní přednosti filmu o třech tanečních skupinách z různých koutů světa, které se připravují na mezinárodní soutěž Beat The World, jež se koná v Detroitu. Jen jedna z nich si může odnést hlavní výhru. Odměnu 100 000 dolarů získá ta skupina, jejíž členové předvedou nejlepší taneční umění a zároveň se nejlépe vypořádají se svými osobními problémy a starostmi. V sázce jsou jejich naděje, sny a dokonce i životy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Seš borec kámo tohle natočit kloubouk dolu spojit parkour s hip hopem no prostě frajer vydařené brutálně kdyby seto ještě spojilo s robotikou a break tak asi překoná všechny taneční filmy. Hudba prostě výtečná herci zahrály velmi dobře tohle jsem od nakladačky dvě doopravdy nečekal a jsem hodně spokojeny. I když jsi už dokážu představit ty špatně komentáře ale co já jsem nad míru spokojený. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

You Got Screwed. Pokud taneční film nemá hodnotnou backstory, vedle tanečníků i herce, nápaditou režii či alespoň nádech neokoukaného, nemůžu dát více. Takto se raději kouknu na opravdový šampionát. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Netřeba čekat zázraky! Ale kdo by je chtěl po filmu o tančení a o hudbě, že?! Samozřejmě je zde nějaký nástin příběhu, ale jsou to spíše jen útržky pro doplnění choreografických tanečních vychytávek. Já hudbu miluji, tanečníky, a nemusí být na top úrovni, obdivuji a proto takové hodnocení. Pokud tohoto nejste soudní, nemá cenu se na to dívat... 70% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hudebně taneční filmy mají různé možnosti, a tím i hodnoty. Pokud máte dobrý příběh a solidní herce, je z půlky vyhráno. Zde však nejen ta půlka chybí. Už úvodní scény filmu, kdy si mezi sebou dají parkur chudák dospívající černoch a tak trochu namyšlený bílý mladík, který vyhraje, dává zkušeným divákům indicie, že něco není v pořádku. Když se posléze seznámíme s oběma stranami, je jasné, že naše srdce MUSÍ stát na afroamerické straně, jinak nejste politicky korektní. Navíc, když má hlavní hrdina tak hezkou dívku s dlouhýma tmavýma nohama. Zatímco běloch má známosti jen na jednu noc, kurevník jeden. No a pak je tu taneční soutěž, přípravy na taneční soutěž a nějaké ty taneční hip hopové scény a performance. Po pravdě, i v Muzikálu ze střední se daly vidět lepší. A to není pochvala. Zcela nejhorší je filmová část – příběh nemá od prvních minut co nabídnout navíc, a stejně je nám jasné, jak to skončí, jinak by politická korektnost dostala na frak. Úplně otřesná je však režie, neskutečně hloupé dialogy, a konečně i herecké projevy na úrovni amatérského filmu. Jakmile postavy otevřou pusu, je lepší vypnout zvuk a titulky. Tak hloupě ta slova zní, tak hloupě je „herci“ pronášejí. Pro skalní fandy hip hopu asi povinný film, i když myslím, že tento žánr má svou éru pomaličku za sebou, jinak zbytečná ztráta času. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Další rádoby remake nebo následovník Let's Dance. Samozřejmě již všichni víme jak to dopadne. Tentokráte chtěli režiséři spojit tanec a freeruning. Což se jim teda moc nepovedlo, protože jediný freerun kousky byly na začátku a pak asi 2minuty v tý hale, toť vše. Velká nuda. Choreo nic moc, songy mě taky nezaujaly. A vůbec, to finále měli vyhrát ti groovaři, zabili nejvíc! ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý soundtrack, průměrná choreografie a úsměvná snaha o dynamická nasnímání. Nevadí mi absence pořádného příběhu, u tanečních filmů ho nemám jako prioritu, ale slabá taneční čísla, to je nešvar, který se Mistrům Hip Hopu nedá odpustit. Honey 2 mě nedávno potěšila mnohem více. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Mám tyto filmy rád, pokud sen to teda nezvrhne a nepůjde to do sraček, ale tento film naštěstí do toho nepatří. Nejde k tomu sice nic moc říct když jsem mnoho filmů tohoto typu filmů viděl, ale tento film se může pyšnit na tak obyčejný film dobrými charaktery a taky i dobrým scénářem, tedy v rámci možností. ( 22.3.15/PC ) ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Ač tuhle sortu hiphopu a techna neposlouchám, tak jsem si to i s radostí pustil. Na některé choreografie se dobře dívalo, ale ... tomudle poravdu říkáte kamera?? Přiblížený záběr na rychle se pohybujícího tanečníka od pasu nahoru? detailní záběry na nic... V tomdle je Step-Up (všechny tři díly) o hodně, ale o hodně lepší. Výkony některých herců/tanečníků nejsou nijak věrohodné... vedoucí berlínské crew je fakt zvlastni... o scénáři se ani nebavim, ten je samozřejmě ještě horší nez cokoliv v tomdle filmu, ale co čekat od hudebního filmu. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

No nic moc 55% u mna! Tak rozhodne od filmu s tymto nazvom by clovek cakal viac, battle, pribeh nic moc. Vzdy si tieto filmy pozriem, lebo chcem vediet na akej su urovni, co v tychto filmoch je a cim ma mozu inspirovat, ale sklamanie bohuzial je to tak. Pozriet sa to da ale pochybujem ze to bude niekto pozerat 2x. Lepsia oddychovka na sobotnu polnoc nez byva v tv zvykom...Maly dodatok Stephanie Nguyen je elita... Flying Steps^^ ()

EvilMari 

všechny recenze uživatele

Taková "superstar" s řízeným dějem a koncem. Jako samostatnej film nic moc. Sledovat to jako jeden velkej hudební klip může přinýst trošku jinej pohled na věc.. ()

MatyTroy odpad!

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je prostě všechno špatně, kamera, soundtrack, rádoby herci co neumí ani pořádně tancovat. Když to porovnám s Nakládačkou, tak je to skoro jako parodie. Dívat se na tenhle film je ztráta času. ()

wolfkodlak 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale free running spojený s hip hopem, dobrá myšlenka, ale málo rozvinutá, a jestli tomu co tam měli za soutěž bylo myšleno vážně, tak nevím, spíše mi to připomínalo soutěže v české republice a to že i u nás je extraliga lepší. Příběh klasický s milostnou zápletkou. Takový nic moc Béčkový film ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pokračování Nakládačky, na který jsem vyrostl? Šup sem s tím. Nečekal jsem od toho samozřejmě bůh ví co. Ostatně i dobrá jednička měla strašný příběh, ale akce fungovala, měla perfektní choreografii a herci se dali přežit. Dvojka nemá bohužel nic z toho. Že bude příběh plitký, nudný a bude hlavně vyplňovat stopáž jsem čekal. Co mě ale nepříjemně překvapilo je, že choreografie a vlastně celý taneční bitvy jsou minimálně o 2 třídy horší než v jedničce, která je z roku 2004! Pokud to srovnáme, tak tady je všechno komornější, nudnější, tmavší a jednoduší. Jednička byla v tomhle ohledu špička, která možná stále překonává v tomhle žánru áčkovější Lets dance, takže jsem zákonitě čekal, že se jí tvůrci budou chtít minimálně vyrovnat. Chyba lávky. Když jsou v tanečním filmu taneční scény nudné a prázdné, je to to nejhorší. O "hercích" se bavit raději nebudeme, protože tu nejsou. Tady taky vede jednička, jak do hereckých výkonů, tak hlavně sympatií postav. Jediný fajn je snad jen ten bílej freeruniner (nevim, jak se píšou), který je namachrovanej a zásadně nechodí po schodech ani východem s nápisem EXIT. Jediný ani ne tak + jakožto zajímavý na tomhle filmu je, že se tvůrci snažili držet nejen hlavní "hodný party", ale nastínili nám příběhy i ostatních. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Dobrej soundtrack. Mě filmy o tanci strašně baví, i když tanec samotnej mě moc nebaví, protože tancovat neumim, kdybych uměl, tak je to vo něčem jinym. Tehle film sám o sobě moc zajímavej příběh nemá. Takový jednoduchý, de tu hlavně o ten tanec. Soundtrack a taneční kreace, to na takovej hezkej slušnej průměr vytáhnou. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

"Hip-Hop is dead." Toto sa skoro neda ani hodnotit. Lepsie by bolo ak by z toho spravili dokument o nejakej fiktivnej sutazi alebo nieco na ten zmysel. Lebo vydavat toto ako film je samovrazda. Nema to dej, herci ani nie su herci, dialogy bez kvality, humor absentoval. Dlho som nevidel aby sa mi stalo pri filme v ktorom je breakdance ze sa budem prinom nudit. Parkour to trochu ozivil ale toto bolo fakt bez deja a strata casu. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Uff. Hudobné a tanečné filmy mám veľmi rád (StreetDance, séria Let´s Dance...), ale tento film u mňa rozhodne neuspel. Otrasné dialógy, nesympatické obsadenie, zlé tanečné čísla (záverečný súboj, ktorý by som namiesto hlavného hrdinu lepšie odtancoval aj ja) a nevýrazná hudba tento film potopili do podpriemeru, z ktorého ho neťahá ani fantastická Lil´ Steph, ktorá svojimi schopnosťami zatienila celé obsadenie. Takisto sa potvrdil ďalší neduh tanečných filmov - porazení predviedli oveľa lepšie tanečné vystúpenie ako víťazi. Tu to doslova bilo do očí (rovnako v spomínanom poslednom dueli)... 20% ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Reklama

Reklama