Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (266)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct, že originálního Wipeoutu jsem viděl jenom pár dílů při různých popíjecích seancích s kámošema, občas jsem se při nich zasmál nějakému držkopádu, ale rozhodně bych ten pořad nesledoval sám od sebe pravidelně. Prostě taková svižná blbůstka. K téhle československé verzi jsem usedl taky spíš náhodou, tentokrát při dýmkové seanci, ale to je celkem fuk. Důležitý je, že to byla hrozně dlouhá nuda, která se snad ještě chtěla brát vážně. Proč tam proboha pořád museli moderátoři upozorňovat na to, jak úžasné výkony československé celebritky odvádějí, když jedna tam málem umřela stářím, druhá strachem z výšek a Brzobohatý, který se jediný snažil, si skoro zlomil palec?! Chápu, že když je to klání mezi jednotlivými národy, tak se určité fandění českému týmu musí (a má) projevit ... ale tohle bylo ve svý absolutní nesoudnosti až nechtěně vtipný. A mimo je i komentář k cizím závodníkům, totální nesmysly se z tý bedny linuly. No a ani ty překážky nejsou v téhle verzi nic extra, ve všech těch pár původních dílech, které jsem viděl, byly lepší a těžší. Palec dolu, příště to uvidím opět jen náhodou. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Původní Wipeout (americký pořad), je zábavná odreagovačka, ve které se během 41 minut odehraje vše podstatné. Jsou představeni největší loseři na startovní dráze (pochopitelně je jim věnováno pár vteřin, aby divák nebyl znuděn), nejlepší a nejzábavnější držkopády (o tom pořad je Novo) a pak elitní závodníci, kteří si to ve finále rozdají o vítězství. Nova ale udělala Wipeout po česku. Jinými slovy, naprosto to posrala. Primárně se soustředí na rozhovory s celebritami, které znáté z českých telenovel a nebo reklam na Komerční banku, polovinu stopáže věnuje Kramárovi, který se slimáčím tempem sere dráhou půlhodiny, vy přitom nepříjdete ani o vteřinu jeho trapnosti. Chápu, že si všichni při natáčení užili spoustu zábavy, ale aby to mohli vysílat milionům lidí ve dvouch zemích, musí to být zábavné pro ně. Další podělaná variace na úspěšnou reality-show ze západu. 5% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Takešiho hrad je bez prijebaných kecov Hospodárovej a spol. a nerobia tam z každého jedného pádu DIVADLO a je oveľa zábavnejší a rýchlejší. O zábavu sa postarala len zlomená Poliakova ruka a skolabovanie playmate Minárovej (pri sexe určite len leží na chrbte a makať musia muži). ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Hvězdy sobě aneb musíme jít tomu štěstíčku trošku naproti. Dámy a pánové, dopadli jsme na dno! Východní blok si na nic nehrál a přijel s lidmi, kteří chtěli za vlast bojovat v adrenalinové soutěži. Naši, pod heslem sledovanosti a lepším zítřkům vstříc, vytvořili ještě s čobolákama kokot mix tým a přijeli se na férovku ztrapnit. Jejich výkony nejsou k smíchu, ale jen ubohé. Pokud si dobře vzpomínám, v časech Her bez hranic jsme soupeřili se západními státy. Vzhledem k naší filozofii se však úprku na východ nemůžu divit. Realitě neodpovídající komentář, vzájemný řitní alpinismus našich a křečovité pokusy o humor. Pokud to někomu připadá jako důvody pro pravidelné sledování, tak je na správné adrese. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Wipeout - Souboj národů je přesně o tom, co z původního Wipeoutu vystřihli, protože si byli jisti, že by to diváka vůbec ale vůbec nezajímalo. Takže, jinými slovy, pokud chcete vidět nějakého československého blba nebo ženu, jak se rozeběhne po skvělé mokré tortuře Wipeoutu, musíte protrpět celé minuty jejich nezáživných kydů a poznatků a pokusů o vtip. Pak je vidíte i běžet a bojovat o čas. To je ale tak nudné, že má člověk radši chuť otevřít si týden starý program a číst si o pondělní dopolední nabídce a zamyslet se nad filosofickou podstatou šumění moře v ulitě korýše. Tady už by pomohlo leda by jim tam vypustili tu vodu a nechal jim rozbíjet si držku o dlažbu wipeoutského koupaliště. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Americký Wipeout mám hodně rád kvůli moderátorům, trefným hláškám a skvělým pádům. Na britskou verzi jsem si musel nějaký ten čas zvykat, ale ani ta není tak špatná. Ale tahle česká mutace tohoto pořadu je opravdu průměrná. Takhle, nemyslím si, že by měla mít aktuálních 26 %, pořád si stojím za tím, že je to lepší, jak nějaký Big Brother, Šeherezáda a podobné blbosti, kterými nás Nova momentálně krmí (či krmila). Nicméně musím uznat, že chápu zdejší zklamání. Jednak (pokolikáté už?) jsme Československo (někdo by už hlavounům z Novy a Markízy měl říct, že jsme se rozdělili a už tomu bude téměř 20 let) a jednak Bouček se může snažit sebevíc, ale na Johna a Johna, dokonce ani na Richarda z britské verze, prostě nemá a zřejmě nikdy mít nebude. Hlášky jsou zde suché, povede se jich sotva polovina… Navíc ty "celebrity", které nás zastupují… WTF? Nikol Moravcová? To jako fakt? Do doby, než odjedu, tohle zřejmě budu sledovat, protože (a zatím si stojím) není to TAK strašné, ale že by mi tenhle pořad nějak chyběl, to se říct taky nedá, takže neurážejících 50 %. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Wipeout" je zábavná licencovaná show spoločnosti Endemol, ktorá sa v súčasnosti vysiela vo viacerých štátoch po celom svete. Relácia sa natáča v Argentíne. Jedná sa o teamovú športovú súťaž zmiešaných družstiev v zdolávaní, fyzicky pomerne náročných, prekážkový dráh. Slovenská súkromná televízia Markýza spoločne s českou Novou tam vyslala svojich zástupcov, aby hájili farby našej bývalej federácie. Moc ma nebavilo pozerať sa ako sa tam strapňujú tie naše nemehlá, zvlášť keď som väčšinu z nich ani nepoznal. Zdá sa však, že oni sa tam bohovky dobre zabávali. Celý tento projekt úplne pochoval zakomplexovaný Libor Bouček svojim nemotorným moderovaním. Medzinárodný odpad! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Hrůza! Nova se zase předvedla! Komentátor to utvrdil, vždyť ani nepozná rozdíl mezi saltem a kotoulem. Z těchto pořadů je mi na zvracení, normálně mi je těch účinkujících líto. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Smutný příklad toho, jak se dá celkem fajn show díky neumětelům předělat do trapné a nekoukatelné nudy. Ta se navíc bere tak příšerně vážně, jako by soutěžící byli na olympiádě a ne v soutěži, ve které jde především o to si co nejefektivněji rozbít hubu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto na originální Wipeout nemá ani zdaleka. Trapné komentáře moderátora a neskutečně trapné výkony (najdou se tam i vyjímky) našich "soutěžících" kdy se dokonce stydím, že jsem čech, díky tomu co tam předvádí a jak se tam uculují, mávají do kamery a smějí se místo toho, aby soutěžili za vlast! Vím, že to je pro zábavu, že tam nejde o vítězství, ale aspoň by se mohli snažit jako ostatní národy. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomhle nesmyslu pozoruhodné a trochu zábavné, je fakt, co všechno dokážou některé sereblity udělat za prachy. K dokonalému požitku bych ještě pozměnil tým, přeci jen mi tu někdo chybí. Já bych tam dal Paici Brnďovou, Bláťku Něrgešovou, Ďurinu Rolincovou, Kakátu Hanychovou a z chlapů Zounara, Romana Skamene, Luďu Sobotu a Honzu Musila. Při představě, jak sebou melou v bahně a dostávají přes ty svoje tlamy si říkám, že bych se na to snad i díval:-)) A kdyby se přidal Suchoš s Geňou, jéje, to by bylo něco ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Wipeout mám rád, no v tomto "domácom" vydaní sa moc nepodaril.Mám taký pocit, že viac zostrihali ako ukázali a celkovo je z toho neskutočne strihový guláš, ktorý chutí ako ta porážka ČS týmu.P.S: Maroš je najlepší :-) 50%- 2* ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Vykrádačka a parazitování na Hrách bez hranic, Takešiho hradu nebo různých Faktorů strachu nemůže dopadnout dobře už z pouhého principu. Když se k tomu navíc přidá československá ubohá snaha být za každou cenu nejzajímavější, vzniká nám z Wipeoutu dokonalý prototyp odpadní zábavy. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Otřesnej výkon našich "celebrit" zachránily snad už jen o mnoho lepší a hlavně snažící se zahraniční týmy. Příště obsaďte někoho, kdo to bude brát aspoň trochu vážně. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

PROČ, PROBOHA, ČESKO-SLOVENSKÝ TÝM?!? Kdy si konečně někdo uvědomí, že už nějaký ten pátek nejsme jeden stát? Co se samotné soutěže týče, připadá mi úplně stejná, jako originální "Drtivá porážka". Ovšem až na ten ubohý komentátorský doprovod mistra Boučka, díky kterému dávám o hvězdu méně... A JAK VYPADÁ SKÓRE ČEŠI VS. SLOVÁCI DLE MÉHO PEČLIVÉHO POZOROVÁNÍ? První díl: Ondřej Brzobohatý (zaslouží bod), Maroš Kramár (nezaslouží bod), Jana Sováková (nezaslouží bod). Po první epizodě tedy krásných 1:0 ve prospěch Čechů. Druhý díl: Tomáš Skuhravý (zaslouží bod), Filip Tůma (zaslouží bod), Peter Varinský (zaslouží bod, ale těsně). Po druhé epizodě tedy krásných 1:2 ve prospěch Slováků a získali jsme STŘÍBRO. Třetí díl: Barbora Kolářová (zaslouží bod), Jana Mináriková (nezaslouží bod), Nikol Moravcová (zaslouží bod, ale těsně). Po třetí epizodě tedy krásných 2:0 ve prospěch Čechů. Čtvrtý díl: Tomáš Kraus (nezaslouží bod), Patrik Švajda (nezaslouží bod), Martin Trnavský (nezaslouží bod). Po čtvrté epizodě tedy krásných 0:0 ve prospěch nikoho. Pátý díl: Tomáš Bezdeda (zaslouží bod), Barbora Munzarová (zaslouží bod), Lenka Šóšová (nezaslouží bod). Po páté epizodě tedy krásných 1:1 ve prospěch nikoho, ale i přesto jsme získali ZLATO. Šestý/poslední díl: David Kraus (nezaslouží bod), Fero Mikloško (nezaslouží bod), Romana Škamlová (nezaslouží bod). Po šesté epizodě tedy krásných 0:0 ve prospěch nikoho. A máme tu výsledky. Výsledky, ze kterých se mi chce zvracet, ale budiž - vyhráli Češi, a to poměrem 5:3. Gratulace se však ode mě nedočká nikdo, neboť to byly (až na pár výjimek) výkony vskutku otřesné... ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tady nekdo nepochopil, ze Wipeout je o vtipnych padech a jeste vtipnejsich komentarich... tady nenajdete ani jedno! Trapnost nad trapnost! Jedna hvezda je za odvahu Bary a Ondry, ze do toho sli :). ()

Reklama

Reklama