Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben vyhraje 36 milionů dolarů v loterii. Lucy si ho vezme výhradně pro peníze, ale poté zjistí, že Ben je sériový vrah. Přestože ho nemiluje, oběti zakopává na zahradě a stává se tak jeho komplicem... (MMR)

Recenze (6)

predators 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je Lucky docela zajímavá povídka o jedné šťastné výhře v loterii a několika "nucených" vraždách. To podstatné je, jak to vlastně celé dopadne. Tato myšlenka vás bude provázet po čas sledování grimas Ari Graynor, která je půvabná a zvláštní zároveň. Colin Hanks svou podobu s otcem nezapře, jeho chování, pohyby, mluva a gesta jsou celý taťka. Takže tu máme zajímavé herce, námět, několik pozoruhodných zvratů a...no a ty prachy přece! 60% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Bylo mě zpočátku divné, jak je možné, že vyhrál v loterii, když nesázel. Ano, to jsem se dozvěděl. Pak ty vraždy, sice zajímavé, ale zvláštní. Celkově je divný příběh, ale svou absurdností mě zaujal. A ten konec stojí přinejmenším za lehký úsměv. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Až do této doby jsem netušila jak moc mi leze na nervy herec Colin Hanks...Neměla jsem s ním žádné problémy byl to pro mě takový neutrální herec, který mě ničím nezaujal. Ale teď v roli poťouchlého podivného chlápka - vraha převlečeného za šedou myšku(a je tu rčení tichá voda břehy mele)- který nešťastným zavražděním holky vyhraje pár melounů a je najednou obletovaný holkou, kterou si vždycky přál dostat :-D...Typická teen comedy, která jakkoliv neurazí ale ani přímo nenadchne ale postavu, kterou hraje Ari Graynor díky konci filmu opravdu lituju..Takže ponaučení Lucky ne vždy znamená LUCKY... ()

DannyBoon 

všechny recenze uživatele

Je soška harfenice horší než soška matky s dítětem? Nevíte?? Vemte si třetí sošku a prohoďte jí výlohou! Nenápadný film se spousou nápadů a nečekaných obratů. Výborná A.Graynor, dobrý C.Hanks. ()

WoodoX 

všechny recenze uživatele

Vôbec ma to nezaujalo. Od začiatku som sa ako tak ešte pretvaroval, že je to v pohode a vyrastie z toho taký ten fajný, divný nezávislák, ale čo z toho, keď tá ženská sa tam správa ako totálne povysávaná, vôbec som nerozumel jej správaniu. Celkovo to bolo príliš akési rozhádzané. ()

Reklama

Reklama