Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele

// Vypnul jsem to po 15 minutách, je to bohužel dobře obsazená, ale neskutečně nechutná a stupidní sračka. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, co se dnes točí, ještě, že to mám za sebou a další z režisérek si moc ráda odfajfkuji. Projekt 52 films by Women ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nezkušená děvčica štrógluje listama od stromglů, aby vypsala všeco, co nikedy nefachčila, než bude valit do hokny, jako třebas hopnout do regála s nesymfonickým řízkem, se kterým by provozovala šaška v manéži bez Bolka Polívky, pak vyzkúšať rukodílo, prstoklad a kdoví co ješťa. Měla to pěkně vygómané. Mozkovčica zažije fešné noci s několika kohúty. Jenže já už na takové filmy zrovna nejsem, je to spíše pro mladší a navíc tu Mae nehraje, takže jsem byl docela zklamaný. Tož povalím dom. Zdar jak sviňa! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekala něco trochu jiného, ale dívat se na to docela dalo. Zítra však skoro jistě zapomenu, že jsem to kdy viděla. Jediné velké plus tohoto filmu je, že je překvapivě velmi dobré obsazení. 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe nemám veľkú dôveru k romantickým teen komédiám, už som ich pomerne presýtený. Ale toto je niečo celkom iné. Nečakal som takú nálož vtipných situácií, slovných odpisov a hlavne skvelých hlášok. Malo to tie správne šialené a uletené grády, pričom nešlo ani o niečo odpozerané a hlavne dejová linka sa nedržala "osvedčenej" romantickej šablóny. Vážne neviem, koľko krát sa mi pri tomto snímku rozkmitalo brucho smiechom, ale určite toho bolo neúrekom. Netvrdím, našli by sa tu aj hluché miesta, ale tie slúžia akurát len na to, aby sa človek pri nich vydýchal a dosmial po predchádzajúcom gagu. 75/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jedna scéna to ťahá dole - tá s tým "snickersom" v bazéne - hodne trápne, zbytočne fekálne a film by sa bez toho obišiel. Teda ono je to celé o prasačinkách, miestami na úkor dobrého vkusu, od začiatku do konca to útočí na spoločenské stereotypy a je to drzé, vtipné a trefné, iba to hovno to u mňa kazí. Ako vlastne vždy. Atmosféra 90. rokov nefunguje dokonale, ale neskutočne ma také niečo dokáže potešiť, všetky plagáty a hudba - perfektný pesničkový soundtrack, narážky, citácie, satira... A Aubrey bez komentára. Guilty pleasure (Silvester 2013). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dalši pokus o teenage komedii s černobílým scénářem. Ale líbila se mi hláška „I want you off my house and out of my daughter“. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film funguje spíše jako jednotlivé scénky, ale pár jich bylo zábavných. Pohledná hlavní hrdinka si jde za svými prvními sexuálnímai zkušenostmi houževnatě a přitom lehkomyslně. Většina teenagerů s ní ráda stráví bez patnácti minut dvě hodiny. Ovšem film do hloubky nejde a za srdce vás to nevezme. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Hloupý film, který obsahuje všechna životní klišé a jedno ze všech největší - nenechte si od ostatních nakecávat, jak žít svůj vlastní život. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Proč jsou jejich kozy tak malé?" "Protože jsou pravé." Dobře vymyšlené a hravé úvodní titulky. Aubrey Plaza je dobrá v tom, že dokáže zahrát sexy čubku i blbku, o kterou si skoro nikdo neopře ani kolo i když se mu nabízí, jako zrovna tady. Zpočátku byla fakt dost nepříjemná a nesympatická. V podstatě technický a zábavný manuál pro kluky jak na holky. Trochu nechápu to devadesátkové retro (ne, že by mě nebavilo, orgasmus do tváře Hillary Clinton mě pobavil), ale asi kvůli kontrastu. Nečekal jsem to tak zábavné. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Na podobně ujetých komediích zamrzí nejvíce to, že ty nejlepší a nejvtipnější postavy mají paradoxně nejméně prostoru. Ať už je to táta Brandy v podání Clarka Gregga, Rachel Bilson coby sestra Brandy nebo minirole Donalda "Treye" Glovera či Christophera "Motherfuckera" Mintz-Plasseho. Většina vtipných scén je totiž spojeny s těmito postavami, zbytek je většinou přehlídka žánrových klišé a trapných pokusů o sexistický humor, které dávají vzpomenout na ty slabší díly ze série Prci, Prci, Prcičky. 50% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pekne neznesiteľný film. Jediné čo na ňom skutočne poteší sú malé cameo roličky. Poteší Gregg, Glover, Samberg a hlavne prekrásna Rachel Bilson. Kvôli nej a jej naprataným prsiam stálo za to pretrpieť nejaké tie minúty kŕčovitého sexuálneho humoru. Aubrey Plaza sa možno do úlohy perfektne hodila, ale jej prejav bol neznesiteľný. Ale v konečnom dôsledku chápem, prečo sa jej každý snažil dostať do nohavičiek. The To Do List neponúka nič prevratné ani nové. Sexualita nie je explicitná a skutočne vtipné situácie sú skôr skrze sex naznačené, než naozaj prezentované. Humor je to skôr úsmevný, ale to by s ním musela režisérka a scenáristka vedieť lepšie pracovať. Nie je to také utrpenie ako by sa mohlo zdať, ale na slušnú a zábavnú komédiu sa to skrátka nechytá. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia z rady teenagerských komédií, kde sa všetko točí okolo sexu, no tentokrát nie sú v centre diania nadržaní chalani, ale zbaviť panenstva sa chce dievča a nie len to, chce toho vyskúšať v sexe oveľa viac, má toho dlhý zoznam... Vzhľadom na to, že sa počas celého filmu hovorí dosť otvorene o sexe a všetkom, čo s tým súvisí, dokonca veľakrát vidíme aj priamo akciu, je trochu zvláštne, že sa tu nevyskytne žiadne odhalené telo. Dievčina je pri tom vždy naobliekaná viac ako Disneyho Snehulienka a chalan, ktorý to s ňou práve praktizuje sa viac sústredí na to, aby na nich udržal deku, než na samotnú akciu. Ale to je ten najmenší problém tohto filmu. V hlavnej úlohe máme nezaujímavú nesympatickú herečku (narozdiel od jej sestry Rachel Bilson), žáner je romantická komédia, no po romantike by musel pátrať Sherlock Holmes, aby ju tu našiel a na vtipný moment by nenarazil ani on. Takže je to film, ktorý sa uberá od nikiaľ nikam, o nič v ňom vlastne nejde, je úplne zbytočný a herci sú tragickí. Najskôr som myslel, že to smeruje k nejakej trápnej pronáboženskej pointe, že sex sa má robiť len z lásky, našťastie sa tak nestalo, ale aj tak som márne hľadal, za čo tú jednu hviezdu dať. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se mi myšlenka "prcičkovské" komedie z pohledu nadržených puberťaček líbila a smál jsem se, ale v okamžiku, kdy se film snažil moralizovat, moje dojmy znatelně klesly. Stejně tak fakt, že hlavní role je obsazená dost nešťastně a působila na mě hrozně nesympaticky. Možná i proto, že je postava Aubrey Plaza napsána neskutečně debilně. Možná to tak bylo schválně, ale mě film díky tomu místy dost lezl na nervy. Taťka Clark Gregg byl super, stejně tak cameo Rachel Bilson nebo vždy vtipný McLovin. Ale jinak dost slabé a hloupé. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda dolů za "scénu s MARS tyčinkou" - ta byla zbytečně sprostá a nechutná a vůbec se do filmu nehodila. Jinak jsem byl ale maximálně potěšen a především pobaven! Nevím čím to bylo - jestli jsem na ten film měl zrovna tu správnou náladu a rozpoložení a nebo mi prostě jen sedl, ale už pěknou dobu jsem se takto nebavil a nenasmál u nějaké komedie. Většina fórků (až na výše zmíněný) byla trefných, scénky zábavné, postavy mi tam taky seděly. Spokojenost. Kdo hledá nenáročnou "teen komedii", u které se zasměje, To Do List je přesně pro něj. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Stupidní americká komedie o sexu. Jakože při některých situacích, do kterých se Brandy dostávala, mi bylo až trapně za ni. Jinak párkrát se člověk zasmál, viděl tu řadu oblíbených herců ve stupidních rolích - vlastně je úplně zbytečné je vyjmenovávat, protože všichni tady byli dobří herci, které znám z mnohem lepších rolí. 1-2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Žádné velké naděje jsem do téhle komedie nevkládal, ale nakonec jsem se dočkal něčeho, s čím jsem opravdu nepočítal. Smál jsem se u toho nahlas, což tedy pravda, většinou plynulo z trapnosti některých vtipů, ale pořád mě to bavilo. Intelektuální holka, která se před odchodem na vysokou chce stát ženou, což znamená, že chce vyzkoušet všechno a dobrat se až na vrchol. Skvěle vybraná herečka do hlavní role, no a nakonec i herci do ostatních. Přítomnost agenta Coulsona mě mile překvapila. Ten příběh není až tak originální, pořád je to tom, že holka si vybere toho špatného, ale ty ostatní prvky fungují dobře. "Vyhonilas mi ho! Copak tohle nic neznamená?" "Užij si svůj penis." "Máš pod tím pončem ptáka?" Skvělé hlášky! Chtěl jsem dá nižší hodnocení, ale tohle mě prostě dostalo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To bolo čo? Manuál pre slušné dievčatá ako sa stať poddajnými štetkami? Niečo ako American Pie na dievčenský spôsob, až na to, že toto nepôsobilo ani moc zábavne, a podľa mňa to bolo až príliš perverzné a nevkusné. Dejová línia tiež nič moc, stále len o tom istom, ako keby nič iné neexistovalo len sex. Myslel som, že nakoniec sa to vyvinie do nejakého romantickejšieho rozmeru, ale napokon to zostalo v tej rovine egoizmu a získavania "popularity". Takže z môjho pohľadu dosť stupidný film, a keby v tom nehrala očarujúca Aubrey Plaza, tak by som to bez ľútosti poslal na odpadisko filmov (a to veru často nezvyknem). ()

Reklama

Reklama