Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Kámoši k nezaplacení kteří jedou jednomu z party na svatbu do Austrálie,jenže cestou se zastaví koupit si nějaké hulení a pak všechno začne.Řada nečekaných příhod kvůli ztřeštěným kámošům málem zkazí celou svatbu.Docela vtipné a zábavné scény,hlavní atrakcí asi byla ovce která sežere na co přijde včetně koksu. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Místy velice zábavné a místy standardně trapné. Vždycky, když někdo ve filmech správně po americku paří, tak je mi trapně za něho. Tady je to však tak nějak britsky odlehčené a držet si to celou dobu svižnější tempo s hutnější kadencí humoru, mohla to být bomba. Bohužel je výsledek spíše takovou slabčí verzí Pařby ve Vegas. Svatba ovšem byla báječná, svatební řeč o análním sexu nezapomenutelná a tchýně na koksu přímo k popukání. ()

Reklama

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Opravdu tento film vypadá jako by patřil do rodinky série "The Hangover". Ale přesto mi to nevadilo, že některé věci si lehce vypůjčili od kolegů z USA, protože mi připadalo že se dívám na zcela originální film. Srandy jsem si užil převážně v druhé části filmu, kde o ně není žádná nouze. Herecká čtyřka byla si myslím na můj vkus slušná a nijak mi jejich výstupy nevadili. Pokud tedy "Pařmeny" nesrovnáváme přímo s "The Hangover", protože rozpočtově budou ty filmy hodně odlišné, dočkáte se super zábavy. 75% ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Taková ta pohodová oddychovka. Má to hodně prvků z Vegas & Horší než smrt. Je tu pár scének, které mě vážně hodně pobavily. Jinak se to celé nese na pohodové vlně, která je místy dost předvídatelná. Přesto je to rozhodně v tomto žánru jeden z těch lepších filmů. Takový lepší průměr. Herci hrají skvěle, tím mám na mysli snad každého zúčastněného. Je výhoda že to není jen o rozlučce, ale i o celé svatbě. Možná jsem (díky nadupanému traileru) očekával trochu víc, ale i tak to byla skvělá jízda s povedenou bandou, drogama, hovnama, ovcí a sjetou Olivii Newton-John. Jak jsem psal, lepší průměr, tzn lepší 3*** → 70 % ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama