Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký provokativní seriál z produkce NBC o osudech zaměstnanců a hlavně zaměstnankyň (Bunnies) prvního Playboy Clubu v Chicagu založeného v roce 1963. (serpencia)

Recenze (26)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Většinou nehodnotim seriál už po třech dílech, ale bohužel u tohohle nemám jinou možnost. První odpadlík roku 2011. Docela se podivuju nad tím, že to bylo zastaveno a proč? Stačí se podívat co vysílá Showtime a opravdu nechápu proč zrovna u tohohle byla na vině i nějaká rodičovská rada. Ano sledovanost nebyla zrovna největší, přesto si myslim, že to mělo dostat větší šanci. Takhle je to u mě lehký nadprůměr, protože se to ještě nedokázalo pořádně rozjet, ale postavy super, prostředí zajímavý, obsazení taky. Potenciál tady rozhodně byl. Moc by mi nechybělo k tomu, aby se to zapsalo mezi pravidelně sledované seriály. Snad to brzy vyleze na dvd. ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

Pilot: Úporná snaha svézt se na úspěchu seriálu Mad Men je až příliš znát. Jenže The Playboy Club za ním daleko zaostává, ať už jde o scénář, šedesátkovou výpravu či herecké výkony. Co si budem nalhávat, Mad Men, to je úplně, ale úplně jiná liga, na kterou tenhle nový kousek nemá ani náhodou. Jako zábavná seriálová jednohubka to jde, určitě vás nudit nebude, ovšem rozhodně nejde o žádnou sofistikovanou seriálovou záležitost. Ale to se dalo čekat. Mad Men jsou jen jedni. ()

Reklama

rekkky 

všechny recenze uživatele

Snahu vyvolat provokativní atmosféru podkopávají nudné až fádní dialogy a poněkud jednolité prostředí klubu. Nepřesvědčivá atmosféra Chicaga 60. let a nepříliš sofistikovaný pohled na to jakým směrem by se seriál chtěl ubírat nahrává k negativnímu hodnocení. Jedna vražda v úvodních minutách na solidní drama prostě nestačí. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

3 epizody a KONEC?! A to to vypadalo TAK DOBŘE! Těžko říct, jak by se seriál vyvíjel dále, ale byl jsem na to velmi zvědavý. Postavy byly zajímavé, dialogy poutavé, zápletka dobře nastolená a celé prostředí velice přijemné (nejen kvůli krásným slečnám v králičích kostýmkách). .... Celkově ve mně letošní seriálový podzim vyvolává smíšené pocity. Nebudu tu konkrétně odkazovat na jiné seriály, ale je to spíše tak, že očekávané pecky nejsou peckami, nenápadné seriály jsou o to překvapivější a na tom zrovna PLAYBOY CLUB bohužel tratil. Nízká sledovanost, ať už kvůli špatně nasazenému seriálu na pondělní vysílací čas, kvůli špatně stravitelnému puncu 60. let nebo nějaké lize přecitlivělých rodičů, že to není ta vhodná podívaná, seriál zazdila už na počátku. Zbytečné se rozčilovat, i když jsem rozčílen byl, protože zámořští diváci asi umí koukat jen na *PÍP* kriminálky! :o/ ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Tak se nam to rozjelo pomerne slusne. Libi se mi, ze serialu dali vic nametu na pokracovani a nebude to pouze primocare o vrazde mafiana co problehla hned v utlem zacatku. Na Amber a Eddieho se dobre kouka, ale podle me tam budou mnohem zajimavejsi postavy napr. Carol-Lynne, ktera asi bude neco jako Adele v Dollhouse nebo Alice a jeji tajnej spolek. A kdyz tam pak v Playboy clubu vystupovala Tina Turner, tak jsem byla vice nez spokojena. Takze ted uz musime jen pockat a uvidime jak se to vyvrbi. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Televize NBC ukončila vysílání seriálu již po třech epizodách, a to kvůli špatným reakcím a nízké sledovanosti. (Miuri)
  • Skladba „The Loco-Motion“, která ve snímku zazní, nazpívala zpěvačka Little Eva v roce 1962. Píseň se umístila v americké Top 5 hned 3krát, a to pokaždé během jiné dekády a nazpívaná jiným interpretem. Poprvé se tak stalo v roce 1962, kdy skladbu uvedla Little Eva, poté v roce 1974, kdy píseň nahrála kapela Grand Funk Railroad, a naposledy v roce 1988 Kylie Minogue. (Mr.Bulanek)
  • První Playboy Club byl otevřen 29. února 1960 v Chicagu. (Mr.Bulanek)

Reklama

Reklama