Reklama

Reklama

Mihwakin donghyeongsang : jeoldaekeulrik geumji

  • Jižní Korea 미확인 동영상 : 절대클릭금지 (více)
Horor / Mysteriózní
Jižní Korea, 2012, 94 min

Obsahy(1)

Sestry See-hee a Jeong-mi jsou odkázány jen samy na sebe. V dětství přišly o matku a jejich otec se kvůli práci trvale přestěhoval do zahraničí. O to bližší pak mají sestry vztah. Jenže ne vše je ideální. Kvůli práci prodavačky See-hee opustila školu a mladší Jeong-mi si během středoškolského studia snaží přivydělat natáčením a publikováním videí na internetu. A i když to zpočátku vypadá neškodně, vše se jednoho dne zvrtne. See-hee zjistí, že ji někdo sleduje prostřednictvím bezpečnostního kamerového systému, rozhodne se ze zoufalství opustit práci a Jeong-mi zatouží po zakázaném videu. Aby ho získala, požádá o pomoc sestřina přítele Joon-hyeoka, který si přivydělává jako informační technik v Centru pro dohled nad sítí a má tak přístup i k blokovaným stránkám s nebezpečným obsahem. Když se pak Jeong-mi na video podívá, uvede do pohybu něco, co by ji ani v nejděsivějších snech nenapadlo. (EMIA)

(více)

Recenze (7)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Azijske horory su pre nas Europanov strasidelne, povacsinou. Inac je toto variacia na Ring a pripada mi to ako upozornenie ako to v tej Korei vlastne so sledovanim obcanov je... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Korea cti netratí. Tak už i duchové jedou v kyberšikaně. Inu, pokrok nezastavíš. Ano, je to svým způsobem klasická asijská (korejská) recyklačka, ale silně atmosférická recyklačka. A velmi působivá. S překvapivým orwellovským poselstvím o ztrátě soukromí v moderním světě a hloupých lidech. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slušne nakrútené, solídna atmosféra, znesiteľní herci, občas nejaká dobrá ľakačka, ale nad 2 to napriek tomu nepôjde. Mňa už otrepané šikmooké báchorky o prekliatych videách a nasratých duchoch jednoducho nebavia, je to staré, opozerané a otravné... ako moja budúca svokra. Možno pred 10 rokmi by som pridal nejakú hviezdu, ale komu sa chce 100x pozerať na to isté? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jihokorejský film „Mi-hwak-in-dong-yeong-sang“ pro mě byl spíše zklamáním, protože v mém případě se nepodařilo vyvolat obavu, strach, ani alespoň slabý záchvěv, který bych tak trochu očekával. Nápad není moc originální a bohužel ani provedení se nepovedlo takové, abych byl ze sledovaného odvařený. Pro mě je tohle horší než jenom průměrná práce s hororovým tématem. ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Funkční a přímočará duchařina, byla i lekačka, napětí ujde.... a to říkám jako někdo, kdo není vysazený na asijské horory, spíš naopak, moc je nesleduju. Časem to trochu ztrácí na své kvalitě, v závěru to pěkně vygraduje. Dvě a půl hvězdy, aka 50 procent. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama