Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument, jenž mapuje průběh výroby jednoho dílu seriálu Městečko South Park. Tvůrčí tým má 6 dní na zpracování a zfilmování jedné epizody. Parkerovi a Stoneovi začíná týden humoru, tvořivosti a v neposlední řadě i velkého stresu. (latvar)

Recenze (33)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Vtipný a zcela otevřený dokument nejen o novodobé podobě tvůrčího procesu kultovního South Parku. Neskutečně zajímavý byl kromě náhledu do zákulisí současného tvůrčího týmu kupříkladu i retrospektivní pohled na produkční materiál, se kterým Trey a Matt pracovali původně. Pro opravdové fanoušky naprostá nutnost! 90% … Trochu škoda té kratší stopáže, klidně bych s těma lidma vydržel sedět u obrazovky několik dalších hodin. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nervy drásající týden a výtrysky ryzí tvořivosti. Pohled do zákulisí South Parku má grády jako seriál samotný. Některé věci jsou překvapivé některé očekávávané. Vzpomínky na nevinností prodchnutou první řadu ukazují jaký kus seriál ušel od svého vzniku. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nářez, to jsem ani nevěděl, že tak rychle jde udělat epizodu. Zákulisí South Parku a jak vzniká nový díl. ( Hodnocení: 9/10 ) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Treye, Matta a jejich partu obdivuju za to, co dokážou udělat za poutých 6 dní. Je to neuvěřitelné, že i když na to mají velmi málo času, tak dokáží udělat skvělý díl. Jak se tam zmiňovali, že ostatním seriálům to trvá 6-8 měsíců, tak to je pálka. Konečně jsem měl možnost se podívat, jak to vlastně všechno probíhá. Dokument se povedl. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

vynikajuca sonda do procesu tvorby kultoveho south parku (vacsina epizod vznika okolo 5 dni, preto parker a stone mozu vzdy reagovat na aktualne tema) ako i pohlad do historie zrodu tejto klasiky... ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Tak je s tím větší sraní, než jsem si myslel. Každopádně až po shlédnutí si člověk uvědomí, že udělat jednu dvacetiminutovou epizodu je fakt těžký a nervydrásající. Klobouk dolů před Treyem a Mattem. A vůbec před všema, co se na SP podílej. Díky nim je můj život o něco lepší. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Od dilu zahajeni olympijskych her v Bankoku jsem si rikal, jak je mozny, ze dokazou udelat epizodu, ktera se tyka udalosti, ktera probehla tyden pred uvedenim epizody. Ted uz to konecne vim ;-) Jinak skvely pohled do tvorby Metta, Traye a celeho tymu, klobouk dolu co dokazi za pouhych sest dni... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Náhled do života tvůrců při tvoření jedné epizody, když jim teče do bot. Docela čumím, jak v takovém časovém presu dokáží slepit dokupy zábavný díl. Když se odečtou ty nápory stresu, aby stihli uzavírku, tak se tím tvořením baví jak se patří. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Při sledování krátkého dokumentu 6 Days to Air si 99 % z nás musí uvědomit, jak jsou naše běžná zaměstnání mrtvolná, bez akce a boss na nás přece vůbec netlačí. Vražedný deadline 6 dnů na jedinou epizodu je opravdu neskutečný a snad těžko uvěřitelný ve světě velké korporace jako je Comedy Central. Navíc jedním šestidenním turnusem sezóna přece nekončí! Vedle veselé a známé historky z předávání Oscarů mě překvapil hlavně Matt Stone svojí otevřeností a smířením s faktem, že on je většinou až tím druhým v kreativním duu Parker-Stone. Pro fanoušky SP je tahle jednohubka povinností a... RESPECT! 80 % ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako věrného diváka je pohled na továrnu South Parku zajímavý. Ovšem HUMANCENTiPAD byl hroznej díl a já se těšil až to nebudou omýlat pořád dokola. Přišlo mě, že byly přínosnější záběry jejich práce na animaci a nápady. Přesto se nemůžu zbavit pocitu, že mi v tomto dokumentu ještě něco chybí. Nezlobte se na mě, já čekal víc. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené, zábavné a velice popisné nahlédnutí do zákulisí seriálu South Park a práce jeho hlavních tvůrců Treye a Matta. I přes to, že dokument ze zákulisí, do kterého se dá jinak jen těžko nahlédnout, oba tvůrce v mých očích srazil zpět na dva obyčejné lidi, naopak zvýšil mou úctu a obdiv k nim a jejich dynamickému dílu. Doporučuji každému, komu South Park alespoň něco říká. Na druhou stranu jako čistému dokumentu prostě chybí větší popisnost, systematičnost a kontext, a pořád omývanou aktuální epizodu, která bohužel z této série patří zatím k těm nejhorším, mě uvádí trochu v rozpaky a sráží to muj dobrý pocit a kvalitní zážitek. No, nic není dokonalé. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

No jaký hodnocení asi dam dokumentu o natáčení nejlepšího seriálu všech dob™... No? No jasně, že jo... Ale fakt to stojí za to, pokud nevíte, jak to ti kluci dělaj, určitě se na to podívejte! A pokud to víte, jak jsem to věděl já, podívejte se na to taky, protože něco jinýho je o tom číst a něco jinýho je vidět je přímo v akci! "Very werr, I wir eat the cuttlefish!". Patnáctá série možná fakt trochu utrpěla vyčerpáním po Book of Mormon, ale i přes její vyloženě debilní druhou epizodu a depkoidní prostřední dvojdíl u mě uzrála. Show bych rozhodně neposílal na odpočinek, poslední 18. série pořád válí. Holt espéčko (jak South Park familiérně přezdívam) se taky, jako všechno ostatní, vyvíjí. "Oooh, this cuttlefish is shitting werr, hord on South Park, I berieve in yooouu!!!" (95%) ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Mrknout se do továrny, kde se vyrábí můj nejoblíbenější seriál? ..kde se vyrábí South Park? Proč ne.. :-) Však bylo taky k vidění dost zajímavejch věcí. Stone a Parker ..jo..přiznám se, že jim tuhle jejich práci závidim.. Mimochodem, jejich ´´vystoupení´´ na Oscarech je na Oscara :-) Nominace na Oscara v kategorii ´´heavy fucking´´! ()

Reklama

Reklama