Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Recenze (399)

Kroup4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nestojí za komentování,nestojí za shlédnutí, čisté utrpení, které pronásleduje naší kinematografii už nějaký ten rok. Je vážně škoda že peníze pro české filmy se začínají rozhazovat podobně jako to dělá Nečasova vláda...Čistý odpad...Tohle je už do nebe volající. Po Saxaně další brutální naražení do reality českého filmování ! ()

PedroPo odpad!

všechny recenze uživatele

Další zbytečný český film! Bohužel. Vážně by mě zajímalo, kdo tomuhle uvěří. Tedy, tomu, jak je to ve filmu prezentované. Jasně, jsou tady kmotři, z veřejných zakázek se platí politické kampaně a zahraniční tajné služby (asi) pokrývají také Česko. Ale je opravdu nutné o tom TAKHLE točit film? Něco tak naivního, špatně zahraného a neskutečně tendenčního neukazují ani české televizní seriály (a to jsem zrovna nedávno viděl celý díl Cest domů - už to nikdy neudělám). Narážky na Janouška (Dejdarovo svetr kolem ramen), jedno německé vydavatelství (WLLP) nebo opravdu neroztomilá česká angličtina pana Třísky, jsou už jen poslední hřebíček do rakve tohoto projektu. ps - chtěl jsem původně dát jednu hvězdičku za Rašilovův projev o tom, jak miluje svou ženu, ale nakonec to nestačí, tohle má jít do odpadu. ps2 - počkejte si, až Langmajer zakřičí "Vyser se na to" a pak už můžete jít domů. ()

marek86 

všechny recenze uživatele

První hodina filmu se dá zvládnout, je to jakýsi trochu přehnaný pohled do světa zlodějských podnikatelů, kmotrů, lobistů a špionáže. Ovšem poté přichází hrůza hrůz a tím je samotné zakončení filmu, které ho staví na pomezí, kdy je potřeba přemýšlet zda film neodpovídá hodnocení odpad. Podruhé si film již určitě nepustím. Moje hodnocení 2/10. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

pokus o český politický thriller vyzněl spíš jako díl nějakého dementního seriálu a to navzdory relativně hvězdnému obsazení. Hloupé bylo vpodstatě vše, ale co Tříska předved na konci ... to už je na vyšetření specialistou ... dvě hvězdy, že to bylo český ... ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdy - není to tak strašné, jak to vypadá ze zdejšího hodnocení. Možná je to tím, že se za normálních okolností vyhýbám jakékoliv české produkci (filmům a zvlášť seriálům). Tím pádem nejsem tolik otráven českými profláklými ksichty, které se na obrazovce objevují dnes a denně. Když už teda výjimečně vidím český film, alespoň jsem si potvrdil svůj výběr oblíbených českých herců - Langmajer, Dlouhý ani Dejdar nezklamali má očekávání. Jakožto tradičního fanouška amerických blockbusterů mě potěšila i ona imitace vizáže akčních filmů ze zámoří (což imho k dokonalosti dovedl Kajínek). Posuzovat filmovou realističnost popisu korupce mi přijde stejně stupidní, jako si stěžovat na opěvování Kajínka ve stejnojmenném filmu. Prostě jsou to akční filmy, ne dokumenty, smiřte se s tím. Alespoň tak jsem to bral já. ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Absolutně nedokoukatelné, ALE i když to tak autoři nejspíš nechtěli, krásně zachytili obrázek toho, jak to u nás vypadá. Hlavou přímo do prdele. 10% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Český pokus o politický krimi/thriller, který svým způsobem připomíná spíš parodii na daný žánr. Původně mě lákalo vcelku slibné herecké obsazení, jelikož tolik zvučných jmen se v českém filmu jen tak nevidí. Bohužel vlivem totálně zpackaného scénáře působí většina postav nepřirozeně a nezajímavě, výkony herců jsou spíše podprůměrné, někdy i dost přehrávané. Příběh má zajímavý základ, nicméně ho velmi sráží množství zbytečných a nicneříkajících scén, nulová atmosféra a poměrně nekvalitní zpracování. Thrillery s politickým podtextem mám velice rád, ale tohle se opravdu moc nepovedlo. Po celou dobu jsem se tak nějak nemohl vůbec zorientovat, téměř nic mě na snímku nezaujalo, zkrátka extrémní nuda. Jediným plusem je sem tam nějaká ta akce, jinak škoda zbytečně promarněného potenciálu. 1/10. ()

web-dat odpad!

všechny recenze uživatele

Neustále tvrdím, že Český režisér současnosti umí točit pouze tragi-komedie. Veškerý film, který se má posunout do linie - akční-thriller - končí šíleným fiaskem (jen u Kájinka se dá přimhouřit oko). Nerozumím tomu proč se vůbec někdo snaží o natočení podobného braku? Jestli je to demence jedince, nebo tajné doufání, že to dopadne dobře? Samozřejmě jedná se i o peníze. Kde nejsou ani myši nehrabou. Ale potom, proč to zbytečné plítvání? To radši nenatočit 10 braků, a místo toho 1 pořádný film a možná by se na to dalo i dívat. ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

Držím se svého pravidla že jedna hvězdička značí odpad u kterého jsem vydržel až do konce. Nic jiného tomuto "filmu" totiž dát nejde. Nabrali X hereckých jmen (Potměšil, Dlouhý), přidali pár rádoby herců (Etzler, Rašilov) a pak ještě nějaký další asi jako rádoby okrasu (Langoš, Brožová), natočili film o korupci s divným průběhem (majitel bezpečnostní agentury + štěnice a on jako by mu to bylo skoro jedno?), přihodí záběr snad na každou kameru v Praze, roztočí okolo toho kampaň jak blázen a je z toho taková blbost? Kdo jim na to ty prachy dal? Během 2 minut dostanete info snad o 15 osobách kde každá má popisek jak Václavák a u třetí už si nebudete nic pamatovat o té první :) A pan Tříska jako jistý Bishop (sorry - tohle jméno vždy jen s Redfordem) mělo být co? Pobavila jen scéna někdy po 5 minutě kdy Moskva odposloucháva dvojici Etzler/Kňažko ... dokud ta žena nad obrazovkou nepromluvila, myslel jsem že je to Jan Budař :) ()

Neddo 

všechny recenze uživatele

Hrozný film, hrozná hudba, hrozná kamera, hrozné herecké obsazení alá pojišťovna štěstí atd. Trošku mi to s digitálníma údajema přišlo, jak seriál JAG. Naivní představa o korupci. Velmi nepodařená napodobenina sci-fi alias USA. Zvláště poslední scéna, to mi hlava nebere. Režisér byl zřejmě dlouho v Americe. Celkově hrozné a nemám nic, co bych doporučil, aby se někdo podíval. ()

TommyDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byl celkem solidní skok do žumpy. Odpad mezi odpady. Přehlídka vymřelích českých celebrit a naprostá filmová ohavnost. Vydržel jsem tak půlku filmu a musím říct, že i toto mi stačilo na zkažení celého dne. Režisér Zelenka si myslí. že nám pootevřel dveře do českého podsvětí a přitom o všem ví ledatak hovno. Celkově 5% ()

BuchtiCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je paráda! Naprostá vražda obsahu formou. Nechápu jestli ti všichni vcelku slušní herci jsou z těch Ordinací a Pojišťoven úplně vymazaní nebo je to z fetu, ale takhle rozmetat dobrý námět je husarský kousek. Nesmyslně dementní dialogy a monology téměř každého ze zúčastněných, všeobené přehrávání a další... hudba je asi k jinému filmu (snad i lepšímu), bezzubý scénář a režie...a Třískovo moudro na konci...to si snad Zelenka dělá prdel! Vrcholem jsou do agónie protahované záběry na konci mnoha scén (a vlastně i před nimi), jejichž smysl se mi nepodařilo za celý film rozluštit a jejichž sledování způsobuje fyzickou bolest a vyhazuje film z tempa, které stejně vlastně nemá. Ta pseudodojemná sračka, co vyblije rašilov na balkóně je opravdu dechberoucí. Mimika páně Etzlera by snad měla být popsána v učebnicích na damu. Chybělo už jen, aby světice pobočnice escort bordel mamá Brožová zazpívala a nakonec to vše vyřešil samopalem Jirka Krampol. ()

Reklama

Reklama