Reklama

Reklama

Tune for Two

Krátkometrážní / Muzikál / Komedie
Švédsko, 2011, 3 min

Obsahy(1)

Příběh jednoho muže, který má za malou chvíli opustit tento svět. Byť klečí na kolenou, odchází s písní na rtech. (Korbitch)

Recenze (31)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na malém prostoru, který si tvůrci zvolili, využili potenciál výborně, vlastně skoro dokonale. Krátké, beze slov a přitom vtipné. Jasně, že ten vtip je jen o tom kontrastu a nečekaném chování, ale když je to v takhle krátkém balení, je to paráda. Co je ještě lepší, to je castingový výběr zabijáka. Ten je dokonalý. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukázka perfektního krátkometráže.Jednoduchý nápad,okořeněný o skvělý výkon obou herců,hlavně charismatický zabiják mě dostal do kolen.Filmeček má dobrou pointu,vtip,lokace,kameru,skvělé herce a je přiměřeně dlouhý.Malou vadou je trochu zaseklý konec,kde je cítit lehké prázdno,ale to je jen malá vada.Režisér jako dělaný do Hollywoodu na nějaké drsné krimi o mafiánské spodině,s notnou dávkou černého humoru ala Fargo.Pro mě další inspirace,díky.... 90%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jedno moudré rčení říká: Nejdřív práce, potom zábava. V tomto případě to však platí obráceně. Zábava je fajn a pobaví. Ať už se však jedná o jakékoliv chvíle, které pomáhají uvolňovat napětí z prožívaných nepříjemností a navodit alespoň na okamžik pocit oddechu, jež překoná strach a bezmoc z nevyhnutelného, není pro tvrdého profesionála nic důležitějšího, než pečlivě a zcela bezchybně vykonaná práce:) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama