Reklama

Reklama

Tune for Two

Krátkometrážní / Muzikál / Komedie
Švédsko, 2011, 3 min

Obsahy(1)

Příběh jednoho muže, který má za malou chvíli opustit tento svět. Byť klečí na kolenou, odchází s písní na rtech. (Korbitch)

Recenze (31)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jedno moudré rčení říká: Nejdřív práce, potom zábava. V tomto případě to však platí obráceně. Zábava je fajn a pobaví. Ať už se však jedná o jakékoliv chvíle, které pomáhají uvolňovat napětí z prožívaných nepříjemností a navodit alespoň na okamžik pocit oddechu, jež překoná strach a bezmoc z nevyhnutelného, není pro tvrdého profesionála nic důležitějšího, než pečlivě a zcela bezchybně vykonaná práce:) ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Poučení pro příště: Po ránu si pro jistotu nepouštět kraťasy, které připadají tolika lidem vtipné. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Kevin Costner ako Anse Hatfield v historickej minisérie Hatfields&McCoys povedal: "Umřel bez strachu, tak by měl chlap umřít." Viac netreba dodávať. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Hodně drsná, ale k popukání velká krátkometrážní jízdá. Manamana, tytýdydydy, manamana. Ke shlédnutí zde. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Dokonalost hraničící s genialitou. Stačí se zaposlouchat jen do toho zabarvení každého tónu spoutaného týpka. Popravčí koulí očima o 106 :-)))) 10/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukázka perfektního krátkometráže.Jednoduchý nápad,okořeněný o skvělý výkon obou herců,hlavně charismatický zabiják mě dostal do kolen.Filmeček má dobrou pointu,vtip,lokace,kameru,skvělé herce a je přiměřeně dlouhý.Malou vadou je trochu zaseklý konec,kde je cítit lehké prázdno,ale to je jen malá vada.Režisér jako dělaný do Hollywoodu na nějaké drsné krimi o mafiánské spodině,s notnou dávkou černého humoru ala Fargo.Pro mě další inspirace,díky.... 90%. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo. Ze začátku to vypadá jako vyřizování ůčtů, ale poté co začnou zpívat tak mě to dostalo do kolen. Bylo by zajímavé kdyby z toho udělali celovečerní film. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Toto bolo ozaj trafené, čierny humor, ale beriem to tak, že to chcelo ukázať, že chlapík chcel odísť veselo a že vás nič väčšinou v takej chvíli nezachráni. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na malém prostoru, který si tvůrci zvolili, využili potenciál výborně, vlastně skoro dokonale. Krátké, beze slov a přitom vtipné. Jasně, že ten vtip je jen o tom kontrastu a nečekaném chování, ale když je to v takhle krátkém balení, je to paráda. Co je ještě lepší, to je castingový výběr zabijáka. Ten je dokonalý. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Chcete zažít víc? Jestli ano, nevolejte!! Jestli ne tak pro Vás máme radu: Pro podobné ,,poslední,, zážitky vyťukejte do nejbližšího webu nájemných zabijáků tísňový link - Vesele popravy do hlavy.komunisty zabijime prednostne.i bez penez.com! ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

píseň Mah Nà Mah Nà od Piero Umiliani se poprvé objevila ve švédském porno filmu Sweden: Heaven and Hell. Je nesmrtelná! ()

Reklama

Reklama