Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Útěk do světa komiksů je jeho jedinou útěchou před posměchem a opovržením okolí. Outsider, nemotora, otloukánek. Neohrabaný sedmák Spencer Griffith na tom sotva může být lépe. Jedinou útěchu Spencer nachází při četbě komiksů, kde sleduje svého oblíbeného hrdinu. Vše změní magické setkání. Noční oblohou prosviští sprška meteoritů a nastartuje nové obrátky Spencerova dosud nevlídného života. Vždyť komu se poštěstí skamarádit se s Cyberzbrojem? Tento dvoumetrový robot, obdařený rozumem i nesmírnou silou, prchá z planety jeho mírumilovných vynálezců - Treklinů před mezihvězdnými agresory. Spencer si vleze dovnitř robotova krunýře a jeho život se provždy změní. Vysoce inteligentní síla Cyberzbroje a její tajuplné proniknutí do chlapcova vědomí mu dodá odvahu postavit se svému strachu a problémům. Oba dva tuší, že je čeká náročná zkouška hrdinství a přítelství, v níž musí stůj co stůj obstát. Kosmičtí pronásledovatelé robota-sympaťáka totiž nezadržitelně směřují k planetě Zemi. (Sunfilm)

(více)

Recenze (14)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jsou tu sice snad všechna klišé rodinných filmu (takže těžká šikana, tajná láska, jeden mrtvý rodič...), ale když pominu tohle, tak je to celkem příjemná jednohubka. Rychle to uteče, námět je fajn, není to vyloženě dementní (i když ten extra happy end je celkem šílený...), i na nějaký trochu zdařilejší humor dojde a občas mě pobavila hláška buď toho obleku nebo toho neskutečného dementa Kevina, který tam bohužel nebyl déle... Znova bych si to nepustil ani náhodou, některé věci mi na tom naopak vadily celkem dost a i na fekální humor bohužel došlo, ale času stráveného u toho nelituji. Slabé 3* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +masky, kostýmy, některé triky, pro děti poutavé a neškodné -občas film působí zastaralejším dojmem/// Škoda že jsem tento poutavý rodinný Sci-Fi snímek neviděl jako dítě, hned by zapracovala nostalgie. I přes tento fakt jsem si film slušně užíval a věřím tomu že i dnešní děti se u něj budou bavit stejně dobře jako ty před 14 lety. Já jsem se občas díval s úšklebkem, taky jsem ale celkem často tvůrci chválil za nápady a zpracování. Rozhodně tedy mohu doporučit./// Celkem 64%/// ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicke detske sci-fi, ktore zaujme originalnou zaplekou, ale rôzne vtipky su na detinskej urovni, takze ma to uz nebavilo. Vidiet to v spravnom veku, tak som z toho nadseny. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keď som mal asi 10 alebo 11 rokov, tak som mal tento film veľmi rád a často som sa naň pozeral znovu. Páčila sa mi idea, kde chlapec mohol byť v živom vesmírnom bojovom brnení, ktoré malo svoju vlastnú inteligenciu a rovnako aj niektoré vtípky, ktoré do toho tvorcovia dávali. A márne som dúfal, že jedného dňa môžem stretnúť tvora ako je Cy a môcť s ním prežívať dobrodružstvá. Keď som teraz dospelý a premýšľam nad tým, myslím si, že je tu dosť scénok, ktoré sú podľa mňa trošku silené a najmä humor a tie klišé so školským tyranom a dievčaťom, ktoré chce zbaliť. To sme videli miliónkrát predtým a pôsobí to už na mňa trošku lacne. Znamená to, že už film nemá čo ponúknuť? To si úplne nemyslím. Stále si myslím, že priateľstvo medzi Spencerom a Cy-om je dobre spracované a rovnako si stále myslím, že časti, kde myslí na svoju zosnulú mamu sú dobré. Plus aj záverečný boj s nepriateľmi. Myslím si, že to nie je absolútne strašné a decká si prídu na svoje. Dospelí už možno až tak nie, ale nostalgicky tento film oceňujem. Už len čisto z dôvodu, že si dlhodobo vedel udržať moju pozornosť. Nenápadný ale celkom fajn. Hodnotenie: B- ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama