Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel reich smazal svůj příspěvek.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Chápu dobře, že se to natáčelo v ČR, ale je to zase vydávané za Paříž a všichni čeští herci tam budou hrát Rusáky? Já jen, abych se utvrdil v tom, že to skutečně nemusím zapínat ani na první díl...

Miquila

Miquila (hodnocení, recenze)

Moje kamarádka se účastnila natáčení jako komparz, tak jsem zvědavá, jestli ji zahlédnu =) jinak prý byla Ashley Judd dost nepříjemná...

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Yardak: Já to čekal hned, jak jsem viděl ten pátej díl :D ale jinak jsem se seriálem spokojenej, nic mi extrémně nevadí a líbí se mi tam ti čeští herci ;)

Yardak

Yardak (hodnocení, recenze)

Spoiler 1: Ve čtvrtém díle se objevil Miroslav Šimůnek. Spoiler 2: Samozřejmě scénáristé nepřekvapili a Sean Bean má opravdu důležitější roli, než to na začátku vypadalo:)).

LojZza

LojZza (hodnocení, recenze)

Ralph666: Souhlasim s tebou. Nastvana a ubrecena mama se tam nehodi. :(

phoebess

phoebess (hodnocení, recenze)

Ralph666: když jsem ho na začátku viděla, tak jsem měla radost, ale to jsem nečekala, že tak brzy ze seriálu zmizí :( (Teda, pokud zmizel napořád, třeba mají scénáristé ještě něco v plánu)

Ralph666

Ralph666 (hodnocení, recenze)

Proč ????? měla zdechnout ta ženská a vyšetřovat měl Sean Bean ...

phoebess

phoebess (hodnocení, recenze)

já teda nevím, mám trochu problém se ztotožnit s Ashley Judd, což mě osobně mrzí, protože ji mám docela ráda.. a závěr 3. dílu byl hodně předvídatelný, škoda. Zatím z toho mám hodně rozporuplné pocity. Ale vidět Karla Rodena bylo blaho pro oči :)

Yardak

Yardak (hodnocení, recenze)

Spoiler: Ve třetím díle jsou už konečně pořádně na scéně čeští herci - Roden, Voříšková a Karel Dobrý.

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavá, o seriálu jsem se dozvěděla z rozhovoru s T.Voříškovou v příloze HN, neměla jsem tušení, že hraje v produkci abc. Na druhou stranu, není nic nejistějšího, než v premiéře v USA uváděný seriál (zvlášť drama/akční) a to v něm můžou hrát sebelepší herečky než Ashley Judd (třeba neúspěšné a po první sérii neobnovené Chicago Code s Jennifer Beals nebo remake Prime Suspect s Marii Bello). Každopádně držím palce a uvidíme.

Reklama

Reklama