Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NA BECCU WINSTONEOVOU JSME PŘIPRAVENI!“ … „POSLEDNÍ SLOVA MNOHA SEBEVĚDOMÝCH MUŽŮ. NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY…“ /// Becca vyráží do Evropy hledat syna a začíná tak mise, jakou svět neviděl. Seznámíte se s mateřskými pudy, který z ní dělaj nesmrtelnou tetu. Vlastně mámu. A Spidermana. A… ne. Supermane ne! Letadlo dohnat nedokázala! (ale bylo to vo chlup!). Ne, že by se na Ashley Judd špatně dívalo, ale nevěřím jí ani hovno (no dobře, to možná jo…). Becca je tak dobrá, jak špatní jsou její protivníci. A upřímně – jsou to pěkní čuráci, takže James Bond je proti ní pytel sraček! Neustále si ze mě všichni dělaj prdel, a když už se zdá, že by to blbý mohlo s tím normálním nějak fungovat, přitlačej na pilu a vymyslej kurevský překvapení. Nebo dojemný flashbacky, ve kterých mamča furt pláče štěstím. Tvůrci couraj po celý Evropě. Bohužel se asi ztratili, páč brzo nerozeznávaj Prahu vod jinejch měst. My však rozeznáme český herce, díky nimž je Missing nejameričtější českej seriál, kterej vysílá jasnej vzkaz: NESERTE SE DO AMERICKEJCH MATEK! Ale to je jak u nás. Jen my máme strejdu Libora. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem nebezpečnej a zlej agent CIA. A mám syna. 2.) Hledám americkej seroš, kterej mohli natočit klidně Češi. 3.) Thx za titule „xtomas252 & Mischa“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dosti nevýrazný a totálně nevyužitý béčkový potenciál, který zabijí hlavně scénář a průměrná režie. Ashley Judd se sice snaží, ale ty bitky jí člověk stejně moc nežere. Chvála bohu za Rodena, Voříškovou a český kulisy, aspoň se má člověk nad čím bavit. Seriálové Taken se nekoná ani omylem. Zatim 50% ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Nikterak objevny, ani jinak vyraznejsi serial - výraznějším pozitivem jsou české exteriéry (+herci), které dělají pro českého diváka seriál atraktivnější a Ashey Judd. Viděl jsem všech deset dílů a považuji, že druhá polovina seriálu (cca.od 5dílu) je zábavnější než začátek. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Až se zjeví halivoudská hvězda, prdelatý a upocený kokot Šimůnek s mastnou loknou do čela, půjdu na odpad, tedy ne, že bych šel špacírem na skládku, ale definitivně tento seriálek pohřbím, což sice nikoho nezajímá, nicméně na to já seru, děti. Takže proto hodnotím po druhém dílu, aby si ty dvě směšné hvězdy chvíli užil...bože mě netrestej, to je kokotina! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot mi víc než seriál připomínal film, konkrétně Taken - matka, bývalá agentka, hledá uneseného syna. Poutavé krimi s akcí. Jako film výborný, jako seriál má slušný potenciál, je dost otázek, málo odpovědí, o úrovni víc prozradí další díly. # Po 3 dílech: sklouzává do průměru, už není tak chytlavý, ale akční je a navíc objevuje se Tereza, tak uvidíme... Jen se obávám, aby to nebyl jeden z těch nekonečně natahovancýh seriálů. # Po 4. díle: Vytrácí se napětí, seriál se víc hrabe v minulosti, než aby se posouval dopředu, to nemám rád. Stejně jako Seane Beana. Začíná to být nějak moc mysteriózní, aby to nebyli druzí Lost. # Ale 6. díl parádní (v rámci možností). ()

pm 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ve zvyku hodnotit seriály, které jsem neviděla celé, po 8. dílu "Pohřešovaného" vím, že níž jít rozhodně nemůžu, tedy za předpokladu, že 10. epizoda děj skutečně uzavře. (Jasně, že neuzavřela, jasně, že se to rozplizne do další série. Dobře mi tak. 18.5.) Že je Missing béčková záležitost? Nechápu, proč by na podobnou oddechovku měl někdo dát víc peněz. Nevadí mi čitelnost postav ani předvídatelný děj, které k tomu patří. Líbí se mi, když ruské a italské postavy mluví vlastním jazykem, není to samozřejmost. Žánr, který nevyhledávám, ale taky potřebuji občas vyčistit hlavu, asi proto se celkem bavím. A vlastně jsem ráda, že to s Paulem a agentem Zero je tak, jak jsem předpokládala. Mám už jen dvě otázky, z nichž jedna je, kdo zemře další. Jediná má připomínka se týká Karla Rodena: je na čase, aby změnil kadeřníka. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure seriálového ročníku 2012! Přiznávám, že velkou váhu na tom mají české lokace (hlavně Praha a zámek Sychrov) a i menší role našich herců (Voříšková, Roden, Dobrý, Šimůnek...). Zábavná americká akce v českém provedení!:D ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Takový seriálový ala Taken (96 hodin). Matka se schopnostmi (tedy skoro) Jasona Bourneho hledá uneseného syna. Originalita sice nic moc, odhadnout kdo je a kdo není padouch moc složité není, ale s atmosférou a napětím to tak hrozné není. Jen ten speciální výcvik hlavní hrdince moc nebaštím. Zábavné jsou české lokace, které jsou co chvilku tu Paříž, Vídeň či Moskva nebo Budapešť - takže jeden z důvodů proč se na seriál podívat :) Ale ten český dabing je teda bídný. (Kupodivu nejvíce mne za uši tahá Voříšková nadabovaná Voříškovou.) Průměr, některé epizody slabší průměr. (Viděna první série/10 epizod, tv) Tři vězdy s hooodně odřenýma ušima. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Do 1x02. Dalej nebudem. Becca mi nie je sympaticka a dej ma nak neberie. Pripomina mi to nemecke serialy 90. rokov. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Missing je hodně příjemný překvápko. Čekal jsem totiž nudnou kriminálku, ovšem to, že se část seriálu odehrává v Praze a má to dost českých herců (Terezu Voříškovou, Karla Rodena), mě na tomhle seriálu strašně lákalo a přinutilo mě to podívat se mu na zoubek. Je fakt, že scénáristicky je na první pohled kopírka Taken, ale potěšil mě fakt, že má tenhle seriál ke kriminálce daleko a je to spíše špionážní drama, takže žádná vata v podobě samostatných případů se nekoná. Seriál rychle uvede do děje, neustále se něco děje a napětí velmi dobře funguje. Po čase se trochu projevuje "rodinný" přístup k tématu, takže ač je Missing plný dobře napsaných zvratů, vždycky všechno dopadne víceméně dobře. Hodně mě potěšilo, že všechny otázky byly zodpovězeny a dějová linka celé série uzavřená. Tvůrci sice přihodili na úplný konec cliffhanger - to asi kdyby dostal seriál šanci na další řadu. Cliffhanger naštěstí působí natolik uměle a hloupě, že mi dojem ze seriálu nezkazil. Pro mě děj jednoduše skončil o dvě minuty dříve než samotný díl. Rozhodně bych si ale dal nášup, takhle svižně odsýpající seriál se jen tak nevidí, Missing stíhá během deseti dílů tolik, jako některé dlouhé seriály za několik sérií. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Začal jsem na tento seriál koukat jen kvůli Tereze Voříškové, ale musim říct, že neni tak špatný, jak tu někdo píše, neni to ten nejlepší seriál, ale dívat se na něj dá, je napínavý a rychle ubíhá. Potěšil i Karel Roden ve vedlejší roli a pár českých slov v pátém díle ;) a navíc jsem rád, že tam má Tereza celkem dost prostoru :) Naštěstí ve finále se vyřeší hlavní příběh, takže jsem spokojený. Druhá řada nebude, ale to nevadí, myslim, že takhle je to vyhovující. Mimochodem se v seriálu objevili na chvilku i Klára Issová a Miroslav Táborský. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

První minuty slíbily sympatickou podívanou ve stylu filmu "96 hodin". Základní dějová linie je ale roztažena do deseti dílů, což bohužel znamená, že se divák někdy v polovině začíná docela nudit. Ashley Judd pro mě navíc nebyla vhodnou představitelkou hlavní hrdinky. Plusové body samozřejmě dávám za vysokou účast českých herců a české lokace. Kdo ale proboha mohl vzhledem k závěrečné epizodě dopustit nenatočení další řady? ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Kdo by býval řekl, že křehulka Ashley (kterou mám mimochodem moc rád) bude mlátit každého, kdo se jí postaví do cesty, hlava nehlava. Námět průhledný, triky nic moc, ale náboj to má a obsazení je velmi slušné. Šanci tomu dám. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Ta podobnost s Taken je po pilotním dílu docela dost do očí bijící. Ale Ashley se snaží, pražské nebo karlovarské lokace coby Paříž/ Řím jsou zábavným vytržením a celé je to natočené docela svižně. Rozhodně alespoň pár dalších epizod tomu dám a pak případně zatím dost pozitivní hodnocení doplním. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Být Voříškovou a hlavně pak Rodenem, tak tohle v životopisu snad ani radši neuvádim.....jeden z nepitomějších seriálů, co jsem za poslední dobu viděla. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak sledoval jsem to hlavně skrze Terezy Voříškové. Naštěstí to nebylo to jediné co mě na Missing bavilo. Příjemná změna klasického amerického prostředí za evropské, spousta známých tváří a ač se může zdát děj jakkoliv klišovitý, dost mě zaujal. Škoda, že seriál nedostal pokračování, jinak bych přidal ještě jednu * :-) (hodnocení za 1. sérii - konec) ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Ó můj bože:-) Je to tak nádherně pitomé a laciné, až to má svoje kouzlo. A navíc dali vydělat i takovým špicám, jako je Miroslav Šimůnek:-) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 1. díle: Chtěla jsem si pustit VB seriál "The Missing" (2014) a místo něj si omylem pustila seriál USA/CR "Missing" (2012).. Osudová chyba.. Naprosto nesmyslný pilot déčkového ražení o bývalé agentce, která jde hledat do Evropy svého ztraceného (zřejmě uneseného) syna je už podle příběhu jasnej propadák na všední den dopoledne.. Jasně jde to dělat i jinak, jak nám ukázal skvělý Liam Neeson v prvním filmu "96 hodin".. Slovo prvním prosím podtrhnout.. Potom už se s dvojkou a trojkou snažili vydělat ještě trošku peněz, když byl z jedničky kasovní trhák.. Ovšem nutno podotknout, že ani trojka !96 hodin" není tak ubohá a zoufalá jako pilotní díl tohohle "akčního thrilleru".. Jediná opravdu zajímavá věc bylo v Římě identifikovat české lokace :-) Bacha na to, co pouštíte.. Tomuhle seroši se vyhněte obloukem ;-) ()

Reklama

Reklama