Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

kajas 

všechny recenze uživatele

První minuty slíbily sympatickou podívanou ve stylu filmu "96 hodin". Základní dějová linie je ale roztažena do deseti dílů, což bohužel znamená, že se divák někdy v polovině začíná docela nudit. Ashley Judd pro mě navíc nebyla vhodnou představitelkou hlavní hrdinky. Plusové body samozřejmě dávám za vysokou účast českých herců a české lokace. Kdo ale proboha mohl vzhledem k závěrečné epizodě dopustit nenatočení další řady? ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Bože, ty herecké výkony Voříškové jsou fakt hrozné. Tohle je skvělý důkaz toho, jak skvělé herecké obsazení (Roden, Bean) dokáže zničit jedna slabá osobnost. A to není vše. Už, když Paul zemřel, tak mi bylo jasné, co se ve skutečnosti stalo. Napětí nulové, příběh jako z každé druhé kriminálky a Vořísková společně s Eversmanem naprosto zničili i ty jediné dobré části. Hvězda za Beana a Rodena. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Takový seriálový ala Taken (96 hodin). Matka se schopnostmi (tedy skoro) Jasona Bourneho hledá uneseného syna. Originalita sice nic moc, odhadnout kdo je a kdo není padouch moc složité není, ale s atmosférou a napětím to tak hrozné není. Jen ten speciální výcvik hlavní hrdince moc nebaštím. Zábavné jsou české lokace, které jsou co chvilku tu Paříž, Vídeň či Moskva nebo Budapešť - takže jeden z důvodů proč se na seriál podívat :) Ale ten český dabing je teda bídný. (Kupodivu nejvíce mne za uši tahá Voříšková nadabovaná Voříškovou.) Průměr, některé epizody slabší průměr. (Viděna první série/10 epizod, tv) Tři vězdy s hooodně odřenýma ušima. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Každý se tu ohání klišé a seriál za to odsuzuje. Já říkám, no a co. Koho to zajímá, že vidím již viděné? Podstatné je, že to co vidím není hloupé a neobsahuje díry nebo naopak zbytečné vycpávky k nafouknutí děje. Tady je bohužel úplně vše. Díky tomu je jednoduchá zápletka nabobtnalá blbostma, které mají vždy jasný průběh (sakra má to deset dílů, takže fakt ho nemůže najít už v třetím díle). Díky tomu to už od čtvrtého dílu je dost nuda, otrava, pruda a člověk se soustředí jen na hledání chyb. Ano, jeden si připadá dobře když vidí známé lokace a herce. Bohužel to ale sakra nestačí. Obzvlášť když nelze spoléhat na logiku děje a proto čím déle se díváte, tím hodnocení jde dolů (a ten závěr tomu nasadil korunu). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot mi víc než seriál připomínal film, konkrétně Taken - matka, bývalá agentka, hledá uneseného syna. Poutavé krimi s akcí. Jako film výborný, jako seriál má slušný potenciál, je dost otázek, málo odpovědí, o úrovni víc prozradí další díly. # Po 3 dílech: sklouzává do průměru, už není tak chytlavý, ale akční je a navíc objevuje se Tereza, tak uvidíme... Jen se obávám, aby to nebyl jeden z těch nekonečně natahovancýh seriálů. # Po 4. díle: Vytrácí se napětí, seriál se víc hrabe v minulosti, než aby se posouval dopředu, to nemám rád. Stejně jako Seane Beana. Začíná to být nějak moc mysteriózní, aby to nebyli druzí Lost. # Ale 6. díl parádní (v rámci možností). ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Ve scénách, kdy se děj odehrává v italském městě Ravello, jsou na lodích chorvastké vlajky i názvy. (Frki16)
  • Ministerstvo kultury ČR v rámci Programu podpory filmového průmyslu přispělo v roce 2011 dotační částkou 66 milionů Kč. V daném roce se jednalo o nejvyšší dotační částku z celkových 260 milionů a 40 dotovaných projektů. [Zdroj: ppfp.cz] (Artran)

Reklama

Reklama