Reklama

Reklama

Manžel k pohledání

(seriál)
  • USA Happily Divorced
USA, (2011–2013), 11 h 45 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno, D. W. Moffett, Michael Carbonaro, Charles Shaughnessy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Fran Drescher se po letech vrací na televizní obrazovky. Tentokrát jako květinářka, která se po 18 letech manželství dozvídá, že její manžel je gay. Fran tak bojuje se svými novými vztahy, protože stále žije se svým bývalým manželem pod jednou střechou a ten se ke všemu i přes jeho orientaci snaží jí co nejvíce zkomplikovat život. (Napp)

(více)

Recenze (22)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Já jsem si prostě celou první sérii říkal: Dyť ten seriál je děsně blbej. Ale stejně jsem ho pustil a proto ta jedna hvězda. ()

Britney75 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé ... vtipnost je spíš vtíravá a snaha napojit se na Chůvu je mizivá ... ale Fran řve pořád stejně v podání Magdy Reifové :D ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Jméno Fran je garancí na legrační podívanou. Chůva k pohledání patří k mým nejoblíbenějším seriálům protože si na nic nehraje a navíc přináší vtip do klasických situací, které známe my všichni a nesmrtelné hlášky, které stále baví. A proto to velké očekávání a zvědavost u Happily Divorced. Líbí se mi, že Fran vlastně využila své životní situace, která opravdu přináší spoustu potenciálu do sitcomu. Jenže tentokrát tomu něco chybí - vtip. Není tu ta ostrost a především plynulost vtipů, které Fran uměla ze své pusy vypouštět každou minutou v chůvě. Za mě 3* ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

1. Série: Ve stínu Fran Fine. Tak by měl znít podtitulek nejen první série, ale nejspíše celého seriálu. Postavy jsou sice sympatické, ale chybí jim onen šmrnc. Totéž platí o postavách vedlejších. Jediné co drží tento průměrný počin nad vodou jsou občasné návštěvy známých tváří z minulosti, jež díky notné dávce nostalgie dokáží rozchechat a zvednout kvalitu, byť jen na pár minut. 50% _______ 2. Série: ()

Napp 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem velkým fanouškem Chůvy k pohledání (The Nanny), rozhodně jsem si nemohl nechat ujít nový sitcom s Fran Drescher v hlavní roli. Sitcom se inspiroval jejím životem a po shlédnutí prvních pár dílů dávám 4*. Už to sice není to, co bývalo u Chůvy k pohledání (žádný sluha, blázniví rodiče..apod), ale potenciál tu rozhodně je. Doufám, že nebudu muset hodnocení ještě snižovat. ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Môj tretí sitcom s Fran. The Nanny je klasika, Living with Fran, vyhláškovaný sitcom so sympatickými vedľajšími postavami, ktorý ale aj recykloval niektoré vtipy s The Nanny. A napokonHappily Divorced, založený na skutočnosti (Franin exmanžel a producent jej sitcomov sa jej tiež po 18tich rokoch manželstva priznal, že je gay). Zatiaľ najslabší článok, ale fanúšikovia Fran si to vychutnajú. Áno príde aj na recykláciu vtipov z jej predošlých sitcomov, aj na zopár trapasov, ale Fran sa nezmenila, jej herectvo je stále rovnaké a nesporný komediálny talent ako aj načasovanie vtipov má úžasné. Rovnako scenáristi píšu skvelé hlášky Fran priamo na telo. ("Hi I'm Judi with i" "Hi I'm Fran with fr") a dostane sa aj na návrat známych tvári v cameo rolách. Napr. Renee Taylor, ktorá hrala Sylviu Fine - Franinu matku v the Nanny sa tu objavila v úlohe priateľky jej matky Rity Moreno. "You're a daughter I never had". A v záverečnej časti sa objaví Charles Shaughnessy, ktorýv the Nanny hral pana Sheffielda. Na záver: Je cítiť, že Happily Divorced je menej podarený, ani vedľajšie postavy nie su také super ako v jej predchádzajúcich sitkomoch, ale pre fanúšikov Fran je to možnosť vidieť robiť Fran to v čom je najlepšia - komédiu. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

To ako naozaj je sitkom o tom, ako jej manžel povedal, že je gay po 18 rokoch manželstva? A ono sa to naozaj stalo Fran Drescher. Hodnotené po II.sérii. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pro, o proti lidským dokonalejší, zvířecí smysli těžce stravitelné nosovky a newyorkský akcent našincem tolik oblíbené "chůvy" Fran se vrací na obrazovky jenž znamenají svět. Zestárla, opatrovnictví děti zámožného vdovce vyměnila za soužití s manželem gayem a mne osobně baví víc než před dvaceti lety. Nikdy jsem nebyl stojednaprocentním chůvomilcem (omlouvám se za neustále srovnávání, ale musíte uznat že je těžké se tomu vyhnout), ale Manžel k pohledání (vidíte i český překlad originálního názvu chce abychom si mysleli, že oba seriály mají cosi společného) mi přijde modernější, stylovější, možná i američtější.....jednoduše koukatelnější. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech mám smíšené pocity. Popravdě netuším, zda bych s tímto počinem ztrácela čas, kdyby v něm nehrála Fran Drescher, každopádně ho pro mě sama neutáhla. Ostatní postavy mi moc sympatické nejsou. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Človek by si povedal, že námet je totálne pritiahnutý za vlasy, keby sa to hlavnej predstaviteľke, herečke Fran Drescher naozaj nestalo v jej skutočnom živote. Totiž, že jej manžel povedal, že je gay (samozrejme bez rozvodu to nešlo). Nielenže sa to stalo, ale ešte sa aj neskôr rozhodli spolu natočiť o tom sitcom. Ona si zobrala na triko hlavnú úlohu, on zas produkciu. A treba povedať, že miestami vznikli vtipné situácie. Bohužiaľ zvyšok je dosť ukričaný, ujačaný a prehnaný. Občas ale seriál vyvážili dáke dobré camea - asi najlepšie bolo to s Dan Akroydom, ten si zahral fakt dobrú postavičku. :) Všehovšudy totálna oddychovka na dlhé weekendy. 6/10 ()

Petula009 

všechny recenze uživatele

Myslím, že český překlad předpokládá jakousi návaznost k Chůvě. Ale ono to tak fakt není. Tohle je docela vtipná podívaná podle skutečného příběhu, který se stal samotné Fran Drescher. Tady určitě nemluvíme o method actingu, ale o něčem, co funguje. Všechny díly se dají najít na YouTube, btw. A dle mého by Happily Divorced zasloužilo i další řady, než jen dvě. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Kvalit chůvy Fran to rozhodně nedosahuje a na příšerný hlas Fran Drescher jsem si opět musela nějakou dobu zvykat, ale jinak jsem se celkem slušně bavila. Tenhle seriál je rozhodně jedním z nejlepších sitcomů, které byly v posledních letech na téma gayů natočeny. 60% ()

strom-z 

všechny recenze uživatele

"Didn't your dad repair the roof?" - "Well, with a plastic bag and four rocks which only proves that the only thing a Jewish man should do on a roof is FIDDLE!" / "And we can afford it!" - "Uhh, that's because it's a pet cemetery." -"Ohh, no wonder they called it 4 Feet Under!" Samozřejmě to neni taková pecka jako The Nanny (sledujte to všechno v originále), ale náhodou docela fajn částečnej návrat do formy :) Oproti průměrnýmu "Living with Fran" tenhle sitcom opět tvořila přímo Fran společně se svym gay ex-manželem Peterem M. Jacobsonem a hlavním námětem je právě jejich životní situace - Pete ve středním věku přijde na to, že je gay, oznámí to Fran... a začnou patálie :) První série je podle mě trochu slabší a nejvíc se najde v první půlce série druhý, kde je pár fakt vtipnejch epizod a některý luxusní hlášky. Furt je tam spousta židovskýho humoru, velmi potěší návrat Renée Taylor tentokrát jako nesnesitelný (a všudypřítomný a všežravý) sousedky, ale povedl se i cast Franinejch rodičů - hlavně Rita Moreno je super. Epizoda s Joan Collins taky supr :) Hlavně záležitost pro fandy Fran Drescher/The Nanny a v dabingu bych to rozhodně neriskoval, ale na youtube už to zkoukávám podruhý a slušná zábava. ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když se něco překrmí, když navážete na něco dobrého po dlouhé době a už ani nevíte, co bylo to zábavné, na co navazujete. Tohle není ani dobré ani vtipné. Možná, že svůj komentář ještě pozměním, pokud shlédnu další díly, ale myslím, že tahle smutná reinkarnace mě ničím pozitivním nepřekvapí. ()

Morrigen 

všechny recenze uživatele

A ono to zase není tak špatné - ono se tomu dá i místy smát. I když lepší funkci to vykonává jako kulisa k mytí nádobí a vyřizování e-mailů. ()

Reklama

Reklama