Reklama

Reklama

Manžel k pohledání

(seriál)
  • USA Happily Divorced
USA, (2011–2013), 11 h 45 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno, D. W. Moffett, Michael Carbonaro, Charles Shaughnessy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Fran Drescher se po letech vrací na televizní obrazovky. Tentokrát jako květinářka, která se po 18 letech manželství dozvídá, že její manžel je gay. Fran tak bojuje se svými novými vztahy, protože stále žije se svým bývalým manželem pod jednou střechou a ten se ke všemu i přes jeho orientaci snaží jí co nejvíce zkomplikovat život. (Napp)

(více)

Recenze (22)

Patw 

všechny recenze uživatele

Jméno Fran je garancí na legrační podívanou. Chůva k pohledání patří k mým nejoblíbenějším seriálům protože si na nic nehraje a navíc přináší vtip do klasických situací, které známe my všichni a nesmrtelné hlášky, které stále baví. A proto to velké očekávání a zvědavost u Happily Divorced. Líbí se mi, že Fran vlastně využila své životní situace, která opravdu přináší spoustu potenciálu do sitcomu. Jenže tentokrát tomu něco chybí - vtip. Není tu ta ostrost a především plynulost vtipů, které Fran uměla ze své pusy vypouštět každou minutou v chůvě. Za mě 3* ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Človek by si povedal, že námet je totálne pritiahnutý za vlasy, keby sa to hlavnej predstaviteľke, herečke Fran Drescher naozaj nestalo v jej skutočnom živote. Totiž, že jej manžel povedal, že je gay (samozrejme bez rozvodu to nešlo). Nielenže sa to stalo, ale ešte sa aj neskôr rozhodli spolu natočiť o tom sitcom. Ona si zobrala na triko hlavnú úlohu, on zas produkciu. A treba povedať, že miestami vznikli vtipné situácie. Bohužiaľ zvyšok je dosť ukričaný, ujačaný a prehnaný. Občas ale seriál vyvážili dáke dobré camea - asi najlepšie bolo to s Dan Akroydom, ten si zahral fakt dobrú postavičku. :) Všehovšudy totálna oddychovka na dlhé weekendy. 6/10 ()

Reklama

Petula009 

všechny recenze uživatele

Myslím, že český překlad předpokládá jakousi návaznost k Chůvě. Ale ono to tak fakt není. Tohle je docela vtipná podívaná podle skutečného příběhu, který se stal samotné Fran Drescher. Tady určitě nemluvíme o method actingu, ale o něčem, co funguje. Všechny díly se dají najít na YouTube, btw. A dle mého by Happily Divorced zasloužilo i další řady, než jen dvě. ()

strom-z 

všechny recenze uživatele

"Didn't your dad repair the roof?" - "Well, with a plastic bag and four rocks which only proves that the only thing a Jewish man should do on a roof is FIDDLE!" / "And we can afford it!" - "Uhh, that's because it's a pet cemetery." -"Ohh, no wonder they called it 4 Feet Under!" Samozřejmě to neni taková pecka jako The Nanny (sledujte to všechno v originále), ale náhodou docela fajn částečnej návrat do formy :) Oproti průměrnýmu "Living with Fran" tenhle sitcom opět tvořila přímo Fran společně se svym gay ex-manželem Peterem M. Jacobsonem a hlavním námětem je právě jejich životní situace - Pete ve středním věku přijde na to, že je gay, oznámí to Fran... a začnou patálie :) První série je podle mě trochu slabší a nejvíc se najde v první půlce série druhý, kde je pár fakt vtipnejch epizod a některý luxusní hlášky. Furt je tam spousta židovskýho humoru, velmi potěší návrat Renée Taylor tentokrát jako nesnesitelný (a všudypřítomný a všežravý) sousedky, ale povedl se i cast Franinejch rodičů - hlavně Rita Moreno je super. Epizoda s Joan Collins taky supr :) Hlavně záležitost pro fandy Fran Drescher/The Nanny a v dabingu bych to rozhodně neriskoval, ale na youtube už to zkoukávám podruhý a slušná zábava. ()

Napp 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem velkým fanouškem Chůvy k pohledání (The Nanny), rozhodně jsem si nemohl nechat ujít nový sitcom s Fran Drescher v hlavní roli. Sitcom se inspiroval jejím životem a po shlédnutí prvních pár dílů dávám 4*. Už to sice není to, co bývalo u Chůvy k pohledání (žádný sluha, blázniví rodiče..apod), ale potenciál tu rozhodně je. Doufám, že nebudu muset hodnocení ještě snižovat. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Fran Drescher byla původně rozhodnuta se na seriálu podílet pouze jako scénáristka a producentka, nakonec svolila i k účinkování. (Olík)
  • V časti, keď Fran (Fran Drescher) chcela kúpiť dom, schádzala po schodisku a povedala, že jej to niečo pripomína. Vraj nejaký seriál, kde bola pestúnka a sluha. Bol to odkaz na seriál Pestúnka Franny (1993), kde herečka hrala hlavnú úlohu. (a_hofferson)

Reklama

Reklama