Reklama

Reklama

Manžel k pohledání

(seriál)
  • USA Happily Divorced
USA, (2011–2013), 11 h 45 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno, D. W. Moffett, Michael Carbonaro, Charles Shaughnessy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Fran Drescher se po letech vrací na televizní obrazovky. Tentokrát jako květinářka, která se po 18 letech manželství dozvídá, že její manžel je gay. Fran tak bojuje se svými novými vztahy, protože stále žije se svým bývalým manželem pod jednou střechou a ten se ke všemu i přes jeho orientaci snaží jí co nejvíce zkomplikovat život. (Napp)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Fran Drescher byla původně rozhodnuta se na seriálu podílet pouze jako scénáristka a producentka, nakonec svolila i k účinkování. (Olík)
  • Duchovní tvůrci seriálu Fran Drescher a Peter Marc Jacobson se nechali inspirovat vlastními zkušenostmi. Dřívější manželé spolu tvořili pár již od střední školy. Po rozvodu Jacobson přiznal svoji homosexualitu, přesto s Drescher zůstávají v přátelském vztahu. (Olík)
  • V epizóde "Petrov priateľ" Fran (Fran Drescher) po návrate z kina povedala, že mali ísť radšej na "Hotel Transylvánia". Na tento film narážala práve preto, že v ňom nahovorila postavu Eunice, priateľku Frankensteina. (a_hofferson)
  • V časti, keď Fran (Fran Drescher) chcela kúpiť dom, schádzala po schodisku a povedala, že jej to niečo pripomína. Vraj nejaký seriál, kde bola pestúnka a sluha. Bol to odkaz na seriál Pestúnka Franny (1993), kde herečka hrala hlavnú úlohu. (a_hofferson)

Reklama

Reklama