Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět dílů zpracovaných z bonusových kapitol mang (OVA série)

1. Youkoso Fairy Hills!  Lucy přijímá tajný úkol na dívčí ubytovně ve Fairy Hills. Jejím klientem je postarší domovnice, která po ní chce, aby našla dávno ztracený "zářivý poklad".

2. Yousei Gakuen: Yankee-kun to Yankee-chan  Hlavní hrdinové Fairy Tailu jsou zasazeni do školního prostředí. V tomto díle se dozvíme, jak by vypadal všední den postav, kdyby neměly magické schopnosti.

3. Memory Days Natsu, Lucy, Erza a Grey se díky kouzelné knize dostávají zpátky do své minulosti a setkávají se se svými mladšími verzemi. Dojde i k odhalení nejednoho tajemství.

4. Yousei-tachi no Gasshuku  Tento příběh se odehrává v tréninkovém kempu před zahájením Velkých magických her. Každý ale trénuje poněkud jinak.

5. Dokidoki Ryuuzetsu Land Během Magických her si potřebují všichni soutěžící trochu odpočinout, a tak se vydávají do aquaparku. O tom, kolik toho zničí tentokrát, se můžete přesvědčit sami. (Tucqa)

(více)

Recenze (8)

Saraph 

všechny recenze uživatele

Takže co jsme se dozvěděli? Především kozy, kozy, bazény, plavky a kozy. Příběhu je tu tím pádem velice mnoho! ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě žeru.... :DDDD Nejlepší díl byl zatím v tom vodním parku... ten pompézně zmrzlej konec byl absolutní! XD Jsem dost zvědavej na ten 7 OVA: FT PENALTE - Když je to tedy zakázané. ;) ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak erotické jak tady většina tvrdí. Pravda je, že jsou tam odvážnější záběry, hlavně v prvním a čtvrtém díle, ale vždy je tam i klasický příběh, kromě dvou posledních epizod. První díl je takový "duchařský", v druhém mě zaujala paralela souboje s Phantom Lord klanem. Nejlepší podle mě třetí díl, kde mě jako scifistu potěšilo dobře zpracované cestování časem. Ve čtvrtém a pátém se pro změnu relaxuje v lázních a akvaparku. Beru to jako dobré zpestření a skvělý bonus k super seriálu. Hodnocení: 75/100. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama