Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pri autogramiáde na zjazde Hviezdnych vojen sa Warwick poháda s matkou údajne chorého dieťaťa a televíznym reportérom, no požiadajú ho, aby bol čestným hosťom na nadchádzajúcej svadbe s motívom Hviezdnych vojen. Po príchode je však odmietnutý, pretože neprišiel ako Ewok. Johnny Depp mu zavolá, aby mu poradil, ako hrať trpaslíka vo svojej ďalšej snímke. (Arsenal83)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší príhovor hosťa na svadbe: "Určite sa pýtate, prečo si Emmu berie práve Nigel. Nuž, pretože ja som ju neoplodnil..." "Ale ona nemôže mať deti." "Oh, sorry, nemohol som vedieť, že je jalová." ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to sice správně cynické a Johnny Depp je zde dobře zasazený, ale i přesto, že Gervais a Merchant vědí co dělají, mě to moc nebere. Tady se ještě víc potvrzuje, že je to mix Kanclu a Komparzu, ze kterých to dokonce vykrádá gagy (třeba ten se smrtelně nemocným dítětem, které je fanda hlavního hrdiny; jen je tu jiné prostředí a víc to (vzhledem k tomu prostředí) vygraduje) a jiné je tu jen obsazení liliputa do hlavní role a gagy na jeho výšku. Chtěl bych, aby se mi to líbilo, zvlášť když si zde ze sebe všichni přítomní umí udělat srandu, ale to by to fakt nesmělo být jedno velké sebevykrádání. Nejvíc mě štve Warwickova asistentka, která je doslova jako Maggie, jen bez emocí a bez charakteru. Slabé 3* ()

Reklama

Reklama