Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 2

(série)
USA, (2012–2013), 11 h 40 min (Minutáž: 43–50 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, David Costabile, Rebecca Schull, Tom Lipinski (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Harvey se soustředí na uhájení Mikovy pozice a Jessica se vzpamatovává z šoku, když se nečekaně opět objevuje spoluzakladatel její firmy. (Netflix)

Recenze (12)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více se tlačí na vztahovou a komediální pilu (možná až příliš a rozjívená atmosféra na pracovišti začíná nebezpečně připomínat Ally McBealovou), proto také prudce vylétl počet hlášek a stěrů v dialozích, ruku v ruce se sebejistotou a suverenitou (ale také ješitností a ambiciózností) všech zúčastněných. Prospěla větší návaznost dílů (návrat Hardmana, fúze). ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se zaobírá válkou mezi firmou a Danielem Hardmanem a opět to stálo za to. Viděly jsme pár nových tváří (Abigail Spencer nejlepší věc na celé druhé sérii paradoxně). Jinak první polovina série uchvátila (stejně jako celá první), jenže v té druhé zase trochu upadalo tempo a konec vyloženě nic moc. Jo a ty anglány si mohli odpustit. 2. série - 95% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natřískaná skvělá série. Slabší díl se tady rovná parádnímu 4* hodnocení. Jen Mike mi přijde čím dál tím víc naprosto zbytečná postava. Mít tu jen Harveyho a zbytek firmy, bylo by to snad ještě lepší. Ten jeho civilní přístup mě prostě občas nudí. Naštěstí jsou Harvey, Dona a hlavně Louis parádní a baví od začátku do konce. Louis se osobně stal mojí nejoblíbenější postavou seriálu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále si to drží ten standart první řady za což dávám palec nahoru. Co mě trochu mrzí je to, že se tam pořád řeší to samé a hlavní představitelé dělají úplně totálně hloupé, naivní a s prominutím debilní rozhodnutí, které by snad normálně inteligentní člověk neudělal. Když ale nad tím přivřu oči, protože je to přeci jen seriál, tak si to pořád zaslouží plný počet. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama